RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (14.5.2014 21:19:13)

Torbice [sm=smiley31.gif]A spremam i ručak za sutra,i to pasulj,deca ga baš vole, a i meni je super jer skuvam dosta pa imamo za dva dana...a inače moram ručak da spremam ovako posle podne za sutra jer ujutru baš ne mogu da stignem,pošto na posao idem od 8 i 30.

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 7:15:14)

Dobro jutro mame. Ovo vreme stvarno nije normalno. Ubudjavicemo se u kuci. Ne volim to. Kod nas je tv uglavnom ukljucen po ceo dan (da nesto zvrnda) nekad i radio a kad je ovakvo vreme nekad nemam izbora pa pustim D da gleda crtane a to me jako jako nervira. No dobro ne zanimaju je previse ali kapiram da cemo se danas smoriti.

Moram slatko da ubacim u teglice, i mozda napravim jos jednu turu soka danas. Mada nemam pojma u sta cu da sipam taj sok. Treba da odem do starog spajiza i da nadjem jos flasa, a to je iskreno sa D i ovim vremenom nemoguca misija. Kad je na salasu "sve daleko". Majke mi naseta se covek kao blesav da bi obavio neke najjednostavnije poslove i uzeo potreban alat i td.

Nemam pojma ni sta cu da kuvam. MM je danas rodjendan. Idem da vidim neki recept za torte il neke kolace. Mada mu je moja mama napravila tortu sa ananasom. Ja imam jagoda i imam visnjice u zamrzivacu. Mislim da imam taman jos jedan paket, sto je super jer se ove nase visnje vec crvene tako da smo izdrzali taman. Komplikovano mi sad da krckam orahe i lesnike da bih danas nesto napravila (plus opet treba otici do šupe po te iste orahe i lesnike[sm=smiley36.gif])

Secam se pre par godina (cuj par proslo je bar 5 godina) napadao sneg, sve zivo napolju se zaledilo a nije bilo struje ceo dan. Tad sam zivela ovde sama na salasu (imala sam samo kucu i macu) i naravno telefon mi nije radio jer nemam onaj obican a mobilni mi se ispraznio, odsecena od sveta ceo dan. Sama. Pustila sam macu i kucu u predsoblje gde mi je bila pec za lozenje i tu smo se nas troje tako scucurili i mazili ceo dan[sm=smiley36.gif]. Mislila sam u sebi Boze sad da umrem i da mi se nesto desi niko ne bi znao dok se vreme ne poboljsa. Zato sam sinoc odmah stavila mob na punjenje[sm=jezicek.gif] za svaki slucaj, ipak imam i dete nisam sama. Cekam samo kad ce da nestane struja jer napon ozbiljno fluktuira.

Pozdrav mame.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 8:14:31)

Dobro jutro mame....ja se brinem kako će mi ćera otići do škole,jutros nije htela da je mm vozi zato što on ide 5 min. ranije.Izgleda je počeo da je drma pubertet pa je sva[sm=zz_er_what.png] šta god da joj kažem ne odgovara joj,moram dobro da pazim kako joj se obraćam[sm=smiley36.gif]Moja draga pubertetlijka,teško je to

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 8:18:27)

Mogu ti reci Viki da deca ranije ulaze u pubertet. Treba izdzati taj period.
Kod mene deca spavaju. Ja sam pod jorganom. Ne izlazi mi se iz kreveta.

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 8:22:36)

jutro,ajde kafica!!!

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 8:27:13)

Joj Sanjice,osećam na svojoj koži da deca danas ranije ulaze u pubertet[sm=zz_cold.gif] poludeću,kao da hodam po iglama.Raspoloženje joj se preokrene za 5 min. nekad ne mogu da je prepoznam i koliko puta poludim ali znam šta joj je pa nastojim da se smirim i da na miran način izađem na kraj sa svim njenim bubicama.Kad sam moj mami rekla da je Viki postala nepodnošljiva jer je u pubertetu,ona mi se smejala,kaže kakav pubertet,još je ona mala.Ali kad je došla kod nas u goste i ostrala nekoliko dana poverovala mi je[sm=smiley1.gif] nekoliko puta samo što se nisu potukle,Viki u pubertetu a moja mama u klimaksu[sm=smiley36.gif] ni sa jednom ne možeš normalno razgovarati

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 9:15:23)

Jao, Vikiveki, nasmeja me [sm=smiley36.gif] Sve su to slatke muke!

A, sad, dobro jutro i od mene [sm=smiley1.gif]

Nikolaj jutros oko 6h poceo da kasljuca, tacno cujem da negde u korenu nosa ima nesto sto razvlaci od rodjenja...uspricala sam mu fizioloski drzeci ga na bok, malcica ispalo iz jedne nozdrve, belo mrvica. Popio mleko i uspavao se. Molim Boga da nije nista. Za svaki slucaj, lepo ga namazah fitobalmom.
Klara se budi oko 7h, sa sve ultra zelenim sadrzajem u nosu [sm=zz_cold.gif] znaci, cu poludim vise. Za nju mi nekako nije strasno, znam joj terapiju, znam sta kako, koliko...ali za ovog malog [sm=zmeden.gif]

Mm se dao na generalno ciscenje, mozda mu smeta prasina[sm=hudicek1.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 10:03:22)

Drage moje ima li kod vas poplava,u Bosni je katastrofa,moji svekrva i svekar zaglavili dole putevi zatvoreni.Prodavnice polu prazne,a do nedelje najavljuju kišu.strašno

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 10:06:10)

emice,na vreme ste se vratili. Kiša ne prestaje
Klarita,juče bio praznik zato se tm danas razmanuo po kući[sm=bravo.gif]
bebcu stavljaj samo fiziološki i prati,ja sam dundi čistila nosić štapićem za uši. Moguće da se još čisti

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 10:14:19)

Bar dan mame
Bile do dz-a da otvorim bolovanje.. zovem da pitam jel kojim slučajem guzva pa da odem kasnije...kad poče sestra da se smeje i reče ma dodjite nema nikog od jutros dosadno nam...ahaha...i stvarno nema bolesnih danas[sm=smiley36.gif]
Inače T evo opet ima temp...37,2...pa nadam se da će proći to sve do ponedeljka...temp nisam ni pominjala dr koja je "prepisivala" nalaz od privatnog kožnog i gledam i ne verujem..Dg: Dermatitis atopica non specificata[sm=zmeden.gif], a privatna dr dala Dg: Dermatitis amoniacalis...e Bože svašta...ispade mi dete i atopičar...

emicaa -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 10:46:50)

Mi smo se vratili na vrijeme a muževi zaglaviše...sad sam zvala mamu od sinoć nemaju ni struje ni vode,imaju blizu kuće izvor,bar to ali mene strah hvata da ne ostanu bez hrane jer prodavnice su prazne već.

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 10:56:29)

Jole, mozda zbog bolovanja mora ta dijagnoza [sm=zmeden.gif]
Sad cu susaru da ukljucim.
Pozdrav svima

Wannajah -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:03:04)

Evo i ovde da vas pozdravim.. Nista mi se danas ne radi..

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:09:34)

meni se ne radi ništa već danima[sm=smiley1.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:10:09)

Ne znam Torbi...al ako se zbog dermatitisa ide na bolovanje a ne zbog ojeda dupeta..a svi znaju da su u vrticu zabranjene kreme sa lekom...onda ne znam ko je lud...
Mislim briga me šta pise...nek je ona odradila šta mi treba...sad da se borimo s ovom mini temp...nadamo se najboljem i da će se sanirati do ponedeljka..
Još me ne zovu za pregled kod homeopate[sm=smiley13.gif] iskreno se nadam da će uskoro...

Uff a to da me mrzi sve živo mi ne pričajte...evo na bolovanju sam i ostalo mi još neke stvari da pozavršavam po kući..izmedjuostalog da presložim neka dokumenata (Ta kutija mi stoji još od kad smo se doselili pre godinu dana [sm=zz_redface.png]) i ne mogu, mrzi me...odo da spavam i onako nisam ni za šta...O mi danas, stomak me boli ko da ću da se porodim...pa da iskoristim kad je već i T zaspala

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:10:38)

Kod mene, jos pola metra fali da se izlije reka [sm=zz_eek.png] Sad ce nam iskljuce vodu [sm=zz_devil.png] kasnije cu da vam pustim sliku s terase, drzim malog da podrigne!
I da, mm se uplasio moje konstatacije da nam treba kucna pomocnica i ideje da platim zenu da dolazi 1-2 puta nedeljno da cisti. Sinoc se slozio, a od jutros [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a050.gif[/img]
Moracu veceras da se potrudim, opet da pristane[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:12:03)

IZVORNA PORUKA: anci kv

Da ti posaljem mog Miska [sm=jezicek.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:13:54)

jok,jok,ne znam ni sa ovim mojim šta da radim
Klarita a kako ćeš da se potrudiš,daćeš mu čokoladu???[sm=jezicek.gif]

Wannajah -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:17:25)

IZVORNA PORUKA: anci kv

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:17:36)

[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:20:08)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] jooooj Klarita, ti si sou!

Wannajah -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:22:29)

Ja sam moje muske juce is[sm=smiley35.gif]kala i posle sat vremena,kada je prva carapa izletela kroz prozor, sve je bilo na svom mestu..

bubulence -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:28:23)

IZVORNA PORUKA: Klarita

I da, mm se uplasio moje konstatacije da nam treba kucna pomocnica i ideje da platim zenu da dolazi 1-2 puta nedeljno da cisti. Sinoc se slozio, a od jutros [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a065.gif[/img] [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/a050.gif[/img]
Moracu veceras da se potrudim, opet da pristane[sm=smiley36.gif]

svima je jasno zasto se slozio a i zasto danas ima elana da bude vredan [sm=jezicek.gif].

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:32:22)

ona je za 15 minuta sinoć sve to sredila!![sm=jezicek.gif]

bubulence -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:35:29)

a zamisli sta ce biti ako danas produzi na 20 min [sm=jezicek.gif]!? ujutro dve kucne pomocnice, jedna kuva, druga brise. a muz masira [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>