RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:39:39)

Ma kad je nas zdravstveni sistem imao logiku? Sve naopako [sm=smiley29.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:47:59)

IZVORNA PORUKA: anci kv

jok,jok,ne znam ni sa ovim mojim šta da radim
Klarita a kako ćeš da se potrudiš,daćeš mu čokoladu???[sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:49:09)

IZVORNA PORUKA: bubulence

a zamisli sta ce biti ako danas produzi na 20 min [sm=jezicek.gif]!? ujutro dve kucne pomocnice, jedna kuva, druga brise. a muz masira [sm=smiley36.gif]

Ma, cvrc Milojka! Kir Janja ne popusta sve da obrnem i ne celu noc!

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:49:24)

Hahaha Torbi nikad...pa evo ja na bolovanju da bi joj mazala doope...ajd sad što dobi temp u medjuvremenu to je drugo...al onako je započelo...
I ajd da je samo naopako...nego ono Primum non nocere...mačku o rep..
Pa kad je znala da je imala T ojed koji je i tad već traaaajaooo i ona nam prepisala prva šta da mežemo...valjda je bilo potrebno podrobnije preispitati slučaj pa onda dati AB...niko bre ne gleda komplet pacijenta..saaamo usko usko zbog čega si došao...i samo se dodatna komplikacija napravila..opet ponavljam bez potrebe...al eto sama sam kriva što ne poslušah insekt...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:52:24)

Vi se bas zabavljate. Ako, ako.[sm=smiley36.gif]
Moja T kao da je dozivela nervni slom. Zavrsavam rucak, a Sofija i Teodora leze na cebetu. Samo kad je vrisnula noge su mi se odsekle. Mislim da je S cupa za kosy, a ona je alergicna da joj neko dira kosu. Pridjem, a ona kaze kako ju je ujela. Pitam ko te ujeo? Misleci da ju je S ujela. Sofija gleda i smeska se.[sm=smiley36.gif] Ona jos vise u vrisak i kaze da ju je musica ujela. Pola sata se tresla i plakala. Nece da se pomeri od mene. Na kraju smo zvali mm da dodje sa posla. Malo se umirili ali non stop se okrece i gleda da li jos uvek.ima musice.

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:56:48)

Jole, homeopatija gleda celog coveka, zaista. Navijam da vas brzo pozovu!
A sve ostalo nek nam svima sluzi za nauk. Ja sam imala situaciju da dr misli da ne treba ab, ali sam ja uvela, maaa, nista bez instikta. E onda smo nasli pravu dr. Kad imas jako dobrog dr kao sto mi sada imamo nema potrebe da razmisljas previse, zaista je perfektna, svaka procena joj je bila na mestu. Svakome zelim takvog dr od srca.

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 11:57:53)

sanjice,pridruži nam se, da ako brže prođe ovaj šugavi dan
Da nije T malo ljubomorna,pa hoće da privuče pažnju?
inače,mazali smo ono što si nam preporučila,srećom prolazi,hvala ti još jednom![sm=smiley31.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:00:45)

Hocu da se pridruzim. Kako zabavljate sad decu?
Ne verujem da je ljubomorna. Ona obozava Sofiju. Nikad je nisam videla tako prestravljenu[sm=smiley13.gif]
Drago mi je da vam je guza bolje.[sm=smiley1.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:03:05)

onda je sigurno dobro pecnula
Dunda je sad zaspala a zabavlja se celo jutro sa nekom igračkom,magare na baterije što igra,ušinuće glavu koliko zamanjuje

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:06:00)

Gledala sam rukicu. Nema nista crveno. Mozda ce kasnije da se pokaze.
Kod mene Sofija spava. Teodoru sam ususkala. Rucak se pece.

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:14:34)

Jao, boze, ukljucen mi TV, bacih pogled, ono uzas bre sa ovim poplavama[sm=zz_eek.png] Ne stane li ovo sra[sm=smiley35.gif] i ja cu biti poplavljena!

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:15:01)

Ja sad uspavala decu, ne moju nego u grupi. Pisem I dnevnik sta smo danas radili pa malo da iskoristim da vidim ima li sta novo. Posle idem na upis dece, cak I po ovakvom vremenu dolaze da se upisuju.Pravi je haos, za 20 slobodnih mesta do sada je konkurisalo preko 90 a tek je polovina upisa

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:19:05)

a ja sutra trebala da idem po mamu u gm,blokirani putevi

ivaMark -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:23:30)

Zdravo mameeeee [sm=smiley1.gif]
Kakav divan dan za skupljanje glista [sm=smiley11.gif]

Joka pajki, bili juce krv da vadimo (sistematski) nije puno plakala, srce malo. Nema sanse da danas nosim rezultate kod dr jer je kisa a i vetar duva kao lud.

Anci i mm ima teoriju o stanjivanju koze koju i kod sebe primenjuje, npr kada se umiva on bukvalno oci samo pokvasi da ne bi tanjio kozu sa lica, jer ako se koza stanji izgledace starije ... Buaaaahhhahahahahha

Torbice mozda Iva misli da se uzima vodica po rodjenju detata. Zove se znamenje.a tom vodom se kupa 40 dana.

Sanjice, na ovo sam mislila. Ovde toga nema, moja mama je isla da pita svestenika kada sam se ja porodila sa J i on je rekao da se to ovde ne radi.
Kada dodjemo tu sledeci put mozemo da prosetamo decicu [sm=smiley1.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:28:01)

dunda je na vodici dobila ime Marija a vodu je mm doneo par dana pošto smo došli kući

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:30:14)

Mi nismo dobijali nikakva imena na toj vodi [sm=zmeden.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:32:46)

nema ti ja pojma,mm se time zanimao

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:35:12)

Je l' to voda kojom se beba umiva uvece ili ubacuje u korito[sm=zmeden.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:45:18)

ja sipsla u korito za kupanje

ivaMark -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:47:00)

Klarita, to je ta voda.

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 12:58:13)

Prvih 40 dana se ubacuje vodica u korito. Ni mi nismo.dobili ime.
Ivo vazi za setnju. Jel imas ti nekog u PO?
Samo sto sam uspavala T,tj.nisam je uspavljivala nego sam kod nje citala knjigu jer me je zamolila Sofija se probudil.[sm=smiley36.gif]
Ona se sad zanima zveckom. Joj kako duva vetar.

ivaMark -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (15.5.2014 17:59:57)

Sanjice, ja sam ti izmedju Sd i Po...na pola puta [sm=smiley1.gif]
Mislim, zivela sam tu dok se nisam udala i otisla u Bosnu [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (16.5.2014 0:38:37)

Meni se oči sklapaju ,devojke laku noć

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (16.5.2014 7:37:33)

Dobro jutro mame,moji su otišli u školu i vrtić,ja raspremam krevete i pijem kafu

ivekpivek -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (16.5.2014 8:37:26)

dobro jutro drage moje nije me bilo odavno,a vjerujte ja navece ako upalim komp nemam volje pisati samo preletim,troje djece stvaaarnoo prevelike obaveze,al dobro ,sta ima novog ,ja za 1 maj bila tu u srbiji kod rodbine imali svatove ,na kraju moje srednje djete usecerilo i putovanje i gust,4ipo god ,zalio se da ga boli stomak dosli tu nema gdje nismo bili u tirsovoj ,u institutu za majku i djete na kraju ispostavilo se da ima jake gasove ,plinove u stomaku tacnije grceve i to moguce sve od mlijeka tako da mu moram jos uraditi nalaz na laktozu ,dr mi rekao da je njegov lijek da se dobro isprdi nista vise ,al evo prosla je i ta agonija ,,alll ja se pitam zasto ga je bas tad moralo to uhvatiti bas kad smo posli na put ,,a bebica i stariji sin bili ko andeli nisam ih osjetila ,mislila sam svukuda malo prosetati po beogradu i obici na kraju ja najvise bila po bolnicama ,uffff

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>