RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (22.5.2014 10:29:13)

Pa šta će dete kad si zla nemajka ne daš mu da jede[sm=smiley36.gif]
Srce drago..bitno da je prošlo[sm=bravo.gif]

A ja sam zla gazdarica..zatvorila sam majstore na terasu..ne javljaju se nit ih ja što pitam..rekla sam ako nešto treba nek kucaju...ja to da bi što pre završili[sm=smiley36.gif] pa grozna sam al sa njim mora oštro inače bi ostali i na večeri...
A mm što je persirao i vivkao majstorima koji su renovirali stan..pa zas*ali pola i radili 25 dana...eee da sam ja mogla bilo bi za dve nedelje palfon gotovo...zato mm voli meni da prepusti..
Kad je bio najstor za ogradu rekao 3 dana ima da radi.,...i ja moj metod-ignore uz mal mal pa gledanje kroz prozor, da zna da mi je na oku i bup...završio za dan[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (22.5.2014 10:33:14)

Hehe, pa to je najgori scenario, da se vrati, uvek sacekam bar jos jedan dan sa normalnom stolicom na skroz dijeti pa od sutra normalna hrana, laganija. A taman je u vrticu za dorucak trapist, uzina puding i rucak riba sa krompirom, kao da su mene pitali. [sm=smiley4.gif]
E da, postoji i homeopatski lek za stomacni, odoh u temu da napisem..

A za majstore i tretman [sm=bravo.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (22.5.2014 10:52:57)

Pravo da ti kažem jedva čekam da me zovu...možda ima neki lek i za ovo naše [sm=zmeden2.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (22.5.2014 11:30:20)

Cim ona dobije svoj konstitucioni, nece lako podlegati nicemu, videces. Valjda ce ti se brzo javiti. Svakako mora biti potpuno zdrava da bi ga popila, tako da, opusteno. Ako ti se ne jave za koji dan, zvrcni da proveris.
Ja sam usred sredjivanja, pa pravim male pauzice i virim ovdi...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (22.5.2014 18:25:56)

Ja sam danas bila na poslu,sređivali smo radne sobe jer od ponedeljka počinjemo da radimo.sada se spremamo da idemo kod prijatelja

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (22.5.2014 23:09:12)

Meni je sjajno! Pijuckam drugu casu divnog belog vinca iako me je i prva zveknula, kao neki otonel, aromaticno, bas mirisi. Tako da, ziveli. sad cu da odaberem decici sta ce da obuku ujutro, vec petak....

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 0:40:00)

Moji odavno spavaju....i ja bi sada spremala stvari za sutra ali ne idemo ni u vrtić ni u školu

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 8:07:12)

Dobro jutro mame...ja ispratila mm na posao,zalila napolju i u kući cveće i sada sam malo sela da popijem kafu,deca još spavaju....za danas sam planirala svašta da radim,ali videću koliko stignem uradiću....važno je da ručak ne moram da spremam jer ga imam od juče[sm=smiley36.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 8:10:48)

jutro!!! Danas ne znam gde pre, a papire za vrtić mora da predam..

emicaa -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 8:17:51)

dobro jutro i od nas,mi smo opet maaalo poranile,mene glava boli imam osjecaj da ce mi oci ispasti od bola,kisa pada,bas je dan odvratan.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 8:26:27)

IZVORNA PORUKA: anci kv

jutro!!! Danas ne znam gde pre, a papire za vrtić mora da predam..

Da li se vi nto upisujete u vrtić? Ili je o nekim drugim papirima reč

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 9:02:42)

Jutrooo i od mene!
Pijuckam kaficu pa se bacam na sivenje. Treba mi tankih tunikica, prelepe materijale sam kupila. Nemam sta da obucem [sm=zz_running.gif], klasicna zenska prica...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 9:05:32)

Torbi[sm=bravo.gif] nije kod tebe klasična ženska priča...ti začas možeš da sašiješ kad poželiš nešto...svaka tebi čast

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 9:12:09)

vikiveki,upisujemo se za vrtić,vreme
Emice,ne čominji mi kišu, kod nas kao da je leto stiglo

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 9:24:52)

Joj Viviveki, hvala ti. Samo, mm je vec naslagao da mu skratim jednu trenerku, zakrpim neke farke, cerka sa svojom listom zelja...ja dok stignem na red... Oni imaju nov krug zelja. [sm=zz_running.gif] Nek su zivi i zdravi, pa lagano.

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 11:25:23)

eeee,dunda danas punih 9 meseci...prolete vreme časkom

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 11:44:08)

Cestitamo Anci! Meni isto leti vreme, jos malo pa na posao...

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 12:24:45)

Dobar dan mame.

anci vi vec veliki hihihi...Bas vreme brzo leti s decom.

Nas dve salasarke bile napolje, sad ja kao kuvam (kazem kao jer cu samo skuvati pirinac i sos a supe i mesa imam od juce) tako da laganica dan. cim ustane rucka i opet napolje. Al vidim nema apetita od vrucine, samo se naliva vodom, cak mi trazila i sok. nema veze smrsace malo hihihi.. Mi opet imamo majstore al ja ih ne jurim kao Jole heheh...nama drustvo u dvoristu prija. Zanimljivo Dunjici i da ih gleda i pipa sve njihove stvarcice heehheh...Juce nam je bio majstor za ves masinu a ova moja bila smesna, pa virka u kupatilo pa gleda pa se nesto uspalila valjda da je cika primeti pa jurcala. Nikad se tako nije ponasala hahah jako je bila smesna sva nekako usplahirena. Ja cekam djaka na skajpu da odradim cas dok D spava. Al ne pojavljuje se mora da ga je ovo lepo vreme omelo za ucenje samo bezveze sto mi nije javio. Nema veze nije bas da sad nesto gubim mnogo. Ipak sam u kuci ionako prvo skuvam sebi kafu kad D zaspi.

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 12:41:25)

Ja sam skuvala grasak, sijem neko haljince i nadam se da cu zavrsiti do 14h pa po decicu...

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 14:04:06)

Mi danas sest meseci. Kasnije cu da pisem kad budem slobodna

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 14:39:43)

anci[sm=bravo.gif] za dundicu i devetku
Sanjice...kad pre 6[sm=smiley3.gif] nek je živa i zdrava
T pajki, ja krkam somun, kajmak, slaninu i paradajz[sm=smiley30.gif]
Doope nam je bolje bolje...ovo su sad faktički ožiljci koji tamne..al svakim danom je sve bolje..
Joj kad se probudi idemo u dz po doznake i opravdanje za vrtić..već znam da ćemo da se načekamo..jer su sistematski u toku..a nije mi padalo napamet juče da je vodim sa bolesne strane (predlog sestre[sm=zmeden.gif] uz dodatak, pa možda ništa i ne zakači, nemojte odma' na najgore..wtf idiote)

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 17:16:09)

gde ste mame ,sta se radi ? Mi od kas smo napunili 7 meseci usli smo konacno u novu fazu,nema vise nosanja ,sada je interesantno prevrtanje po krevetu i pokusaji da puzi inace moje dete se krece po krevetu tako sto se rotira sa stomaka na ledja i tako u krug,izgleda nacisto smesno [sm=smiley36.gif],poceli smo samostalno da sedimo bez pridrzavanja [sm=bravo.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 17:33:15)

Veliko [sm=bravo.gif] za veliku devojku Doco

Završismo i dz..T od ponedeljka u jaslice a ja od utorka na posao...Ipak ću uzeti i ponedeljak jer svakako bih morala da najavim kašnjenje, a moram da kažem tetama šta i gde da joj mažu (ove nemaju lek pa će moći)..pa nek T bude za prvi dan od 8 -14 u jaslicama a od utorka će morati ceo dan tj od 6:45-16:00..pa bar taj prvi dan da se malo podseti[sm=smiley13.gif] nadam se da će to nešto značiti...ipak ona nije u fullu adaptirana pa bar nešto ako već mogu[sm=smiley13.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 19:18:43)

doco,curica porasla!!
Mi danas predasmo papire za vrtić,u nadi da će početi sa radom novo obdanište

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (23.5.2014 21:01:13)

Ja se sepurim u novom haljincetu sto sklepah danas [sm=smiley4.gif]
Sad cu da je okacim u temu, jednostavna a lepa! Tj udobna pre svega!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>