Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 6:20:52)
|
Dobro jutro mame. Konacno je lepo vreme. Juce gledam svoju cerku i vidim da se bas nesto ubucavila. Valjda kako je bilo lose vreme pa smo dzedzale vise u kuci nego napolje, jos mi bila sveki pa je pravila kojesta i babe i dede svasta joj i daju. Tako da ovih dana cini mi se da cu da je stavim na "dijetu" i istrcavanje napolju[sm=smiley36.gif]. Juce je ustala posle dremke i pravac napolje izasla, kakav rucak kakvi bakaraci jedva sam je ugurala u kucu da jede. (Mora ipak jesti) Tako da mislim da joj je nedostajalo zvrndanje napolju a napucavala se najstrasnije ovih dana. i pite sa sirom, i kolaca, i deda joj donese kinder jaje, pa joj njen tata da slane stapice, pa normalni obroci. Brate mili samo je jela.[sm=smiley36.gif] Od juce nista izmedju nije dobijala niti sam joj dala bilo sta da gricne i mm sam rekla da joj ne daje (inace je D strasan grebator jer cim vidi nekog da jede ona odmah trazi da i ona rucka). Ne mislim sad da je to bas jako strasno znam da deca brzo dobijaju a brzo i gube ali mi je prosto nekako cudno jer nema ona tolku stomacinu.Plus ne kaki bas kako treba a davno nismo imali problem sa tim. Cekam da se probudi. Pa idemo nas dve odmah u akciju. Za dorucak ce da dobije ovsene pahulje sa suvim grozdjem. Uzina jabuka a rucak jos nisam smislila ali neka corba definitivno. (ovo je malo off izvinite) Imamo posla u basti. Krenule zlatice na krompir kako ih nismo skidali par dana zbog kise i juce imam sta da vidim. Sreca nisu se jos jako zaukale. Moramo i spanac da oberemo. Stvorila se vec tvrda pokorica od vrucine. Bice muke kopati bastu. Moramo jos jednom vezati paradajz. dva mi je slomio vetar. Saljem pozdrave sa salasa[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|