RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 23:32:39)

Dobro veče mame,ja ceo dan vodim borbu sa ovim mojim klincima plus još dvoje sestrine dece...pala sam sa nogu.Starija sestrina ćerka ima 4 godine,pa sa njom nema problema ali sin joj ima skoro 2 mesecaa i jako puno kuka jer ima grčeve.Tako da je kuća puna dece i nikada nije dosadno

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 23:34:57)

puna kuća dece? Tu nikad tišine i dosade[sm=smiley36.gif]

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (18.5.2014 23:46:39)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Dobro veče mame,ja ceo dan vodim borbu sa ovim mojim klincima plus još dvoje sestrine dece...pala sam sa nogu.Starija sestrina ćerka ima 4 godine,pa sa njom nema problema ali sin joj ima skoro 2 mesecaa i jako puno kuka jer ima grčeve.Tako da je kuća puna dece i nikada nije dosadno

leleeeeeeeeeeeeeee

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 0:15:20)

Ja sam izgubila volju da pisem [sm=smiley13.gif] Ne prolazi sok i neverica od svega ovoga...
Ljubim vas sve

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 8:44:26)

Dobar dan mame
Evo me i ove nedelje na bolovanju...još mažemo doope...a upravo treba da mi dodji i neki majstori da završe neki posao na terasi...i to me trenutno jako nervira...al šta ću mora i to da se uradi...
Nadam se da ste dobro i vi i dečica[sm=smiley31.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 8:50:26)

jole,pa zar još mažete?
A tog majstora ako te još iznervira,prebaci preko terase [sm=smiley3.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 9:47:43)

anci umalo da ga bacim...došli uneli sav materijal, alat i da krenu..ček ček...pa debil(gazda) koji je merio je jednu stranu pogrešno izmerio...fali samo 25 cm[sm=hudicek1.gif]...i onda su sve ponovo iznosili a T sam morala sve vreme u rukama da držim jer kidiše, 'oće da im se mota oko nogu da izlazi na terasu, krenula da bezi u ulaz...em mi pukla ledja em će ponovo da mi puknu u četvrtak, kad budu došli sa novim materijalom...ggrrrr
A za mazanje idemo na zaključak u sredu...nadam se da je to to...ima još malo...pa videćemo...i toga mi je preko glave..

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 10:09:55)

Dobro jutro i od mene!
Zaboravila sam sve sto se tice deteta [sm=zmeden.gif] odoh da citam kalendar razvoja, a primarni cilj mi je da skrenem misli[sm=smiley13.gif]

Torbi, isto...

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 11:16:16)

Uh...meni je malac kuci, u subotu mu je krenuo stomacni sa povracanjem i prolivom, hvala Bogu stalo je na dijetu i probiotik, jutros normalna stolica, i danas stroga dijeta da budem mirna.... Toliko je zalepljen za mene da sam jos u pidzami....
Jole, drz se...

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 11:20:40)

Torbi, ja sam duso stalno u pidzami, nemoj da si takva[sm=zmeden.gif] Ljubi dusu malu, hvala Bogu da je vec bolje[sm=smiley1.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 11:23:10)

e jole,majstori su jedna posebna vrsta[sm=zmeden.gif]
Samo dunda da zaspi i odoh malo da se relakskram

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 11:34:57)

Hehe Klarita, pa ti si sa malom bebicom, to tebi i pristoji [sm=smiley1.gif] Meni bas i ne, ali ko ga sisa, ko me vidi...
Poljubac

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (19.5.2014 14:50:10)

Opet jedna bzvz stolica, vise tecna nego sto nije.... [sm=hudicek1.gif] Al dobro, generalno je mnogo bolje, jede/pije...mazimo se kuci, proci ce....

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 6:20:52)

Dobro jutro mame. Konacno je lepo vreme. Juce gledam svoju cerku i vidim da se bas nesto ubucavila. Valjda kako je bilo lose vreme pa smo dzedzale vise u kuci nego napolje, jos mi bila sveki pa je pravila kojesta i babe i dede svasta joj i daju. Tako da ovih dana cini mi se da cu da je stavim na "dijetu" i istrcavanje napolju[sm=smiley36.gif]. Juce je ustala posle dremke i pravac napolje izasla, kakav rucak kakvi bakaraci jedva sam je ugurala u kucu da jede. (Mora ipak jesti) Tako da mislim da joj je nedostajalo zvrndanje napolju a napucavala se najstrasnije ovih dana. i pite sa sirom, i kolaca, i deda joj donese kinder jaje, pa joj njen tata da slane stapice, pa normalni obroci. Brate mili samo je jela.[sm=smiley36.gif] Od juce nista izmedju nije dobijala niti sam joj dala bilo sta da gricne i mm sam rekla da joj ne daje (inace je D strasan grebator jer cim vidi nekog da jede ona odmah trazi da i ona rucka). Ne mislim sad da je to bas jako strasno znam da deca brzo dobijaju a brzo i gube ali mi je prosto nekako cudno jer nema ona tolku stomacinu.Plus ne kaki bas kako treba a davno nismo imali problem sa tim.

Cekam da se probudi. Pa idemo nas dve odmah u akciju. Za dorucak ce da dobije ovsene pahulje sa suvim grozdjem. Uzina jabuka a rucak jos nisam smislila ali neka corba definitivno. (ovo je malo off izvinite)

Imamo posla u basti. Krenule zlatice na krompir kako ih nismo skidali par dana zbog kise i juce imam sta da vidim. Sreca nisu se jos jako zaukale. Moramo i spanac da oberemo. Stvorila se vec tvrda pokorica od vrucine. Bice muke kopati bastu. Moramo jos jednom vezati paradajz. dva mi je slomio vetar.

Saljem pozdrave sa salasa[sm=smiley31.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 8:17:40)

dobro jutro mame ,slabo pisem ,poremetila me ova situacija nacisto,pa mi eto nije do kuckanja [sm=smiley19.gif]

emicaa -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 8:22:10)

Mame kako ste,jel se smirilo vrijeme.
Ovo moje čudo od djeteta se počelo budit ujutru u 4,nije bitno kad naveče zaspi tad se budi i zaspi ponovo oko 6 i spava sat-dva [sm=smiley5.gif]
Od juče ima ojed na guzi i nikako mi nije jasno kako jer baš pazim na to i eto ga,mukica moja jedva je očistim i namažem,kupili smo juče u apoteci neku kremu koja ima zink pa valjda će pomoći.
Sve vas [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 8:40:40)

emice,i mi taj ojed prebobasmo nekako,možda i od vrućine ili čega već...
Jutro žene

emicaa -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 8:45:05)

E to mi nije palo na pamet da bi moglo biti od vrućine,nadam se da će brzo proći,duša me zaboli kad je moram presvući,juče sam plakala zajedno sa njom....

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 9:42:17)

Dobro jutro i od mene!
Jutros se svi uspavali, N se nije budio za svoj obrok u 7h, moj telefon se iskljucio zbog prazne baterije, jedva smo se spremili za vrtic [sm=smiley29.gif]

Idem da ispijam kafu i kacim ves koji stoji opran u masini od juce popodne[sm=smiley9.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 10:15:34)

Dobro jutro mame...evo mi smo opet kod naće kuće ...naravno ako nam tj.dok bude sigurno...bili smo u Šidu ali i tamo se situacija pogoršava[sm=smiley13.gif] Ja pozvala sestru da sada ona dođe kod nas,pošto je ovde situacija trenutno stabilna,ali ona neća dok ne bude morala. Mi smo se u gostima razboleli[sm=smiley13.gif] Stefan od juče jedva gleda na oči skoro mu se zatvaraju od suza a i počeo je da slinavi i kašlje.Sreća moja što zbog situacije ovde ne rade vrtići i škole pa sam kod kuće i mogu da ga lečim.Mislila sam da ga vodim kod dr. ali ova ambulanta ovde je izmeštena iz Laćarka pa bi morala da idem do grada,totalni je haos.A mm je non stop na poslu jer su sada svi u policiji deo kriznog štaba.Sada je najkritičnije gore oko granice u Jameni,Sremskoj Rači i Moroviću

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 10:34:35)

pitala sam za tebe,juče te nije bilo. Najsigurnije izgleda u svojoj kući

Torbica -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 10:39:06)

Jutro i od nas!
Emice, nije to do tebe, jednostavno su neka deca oset_ljivija, pogotovo devojcice. Moja cerka je isto tako bila oset_ljiva, decaci uopste...Nju je spasavao Penaten sa cinkom, Wudshutz. Imas onu Niveinu temu o nezi koze beba pa iscitaj, imaju i sjajne preparate kojih nije bilo kad je ona bila beba. Pozdrav
Viviveki [sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 10:41:54)

IZVORNA PORUKA: anci kv

pitala sam za tebe,juče te nije bilo. Najsigurnije izgleda u svojoj kući

Ako ne najsigurnije onda je sigurno najkomotnije,dok ne budem morala da se evakuišem ne idem više nigde.Koliko nas ima trebao bi nam čitav jedan stan da se smestimo ,a ne jedan stan sa još dvoje male dece[sm=smiley1.gif] Mi makar imamo dva sprata na raspolaganju,pa jedna grupa dece dole a jedna gore[sm=jezicek.gif] tako ne bi bilo puno galame.A ovaj moj mali arambaša je bio glavni iako je najmanji,sem u odnosu na malog sestrinog klinca koji još nema ni 2 meseca

anci kv -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 10:44:48)

vikiveki pa kod vas rokenrol ne popušta!!!
emice nas je izlečio eozin rastvor i seba med sa cinkom

Klarita -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (20.5.2014 10:47:36)

Vikiveki, kako se spomene SM i Sid, tako pomislim na tebe i tvoje [sm=smiley31.gif]

Ajde u temi prehlade, ne moras da vodis maleckog dok ne zagusti, zbog situacije mislim[sm=smiley31.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>