adulence -> RE: Razgovori mama 5/14 [chat] (30.5.2014 2:50:42)
|
Sanchi i mi idemo u Kumbor 12.juna...heheh IZVORNA PORUKA: Sanchy IZVORNA PORUKA: vikiveki Ja se sad vratila sa Saveta roditelja u osnovnoj školi.Ipak smo odlučili, i pored saveta ministra da se ide na ekskurzije, naša deca ne idu na ekskurzije koje smo plaćali dok se stanje malo ne popravi.Niko u agencijama nije hteo da garantuje da su putevi prohodni i da garantuju za bezbednost dece...što je negde i logično...složili smo se da se sve ekskurzije na nivou cele škole odlože do septembra.stvarno bi bilo van svake pameti da sada deca idu na ekskurzije u mesta koja su okružene klizištima[sm=smiley13.gif] a po ministru sve je moguće Da znas,evo i ja se nesto samo nerviram,idemo u Kumbor polovinom juna,Ibarska je prohodna ali opet samo razmisljam o tim klizistima ,,onda se aktivirao jedini zivi vulkan na Balkanu i to u Makedoniji,onda procitam pijavica u CG doduse na moru al u Makarskoj sa mora usla na kopno i napravila manju stetu ,inace za celo leto prognoziraju promenljivo vreme ,ceste kratkotrajne kise pracene olujnim vetrom ,,,tacno mi se nigde ne ide,,ne znam sta cu..[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|