RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Didy -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 0:44:30)

Sanjice, i ja sam popodne odspavala dobra dva sata. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Mm je na godišnjem, pa koristim te retke trenutke predaha kad je on kod kuće i kad pazi decu. Samo sam rekla - Odoh malo da dremnem. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Laku noć, ženice! [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley31.gif[/image]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 7:30:57)

jutro ajde kod mene na kafu [sm=kava.gif]
Zna se ko su ovde ranoranioci [sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 7:31:01)

Dijana, mislim na vas![sm=smiley31.gif]

reve84 -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 7:55:32)

Jutro devojke!

Evo moja iva vileni od jutros...Poludecu sa komarcima, paucima sta god. Izujedali su je iza oba uha! Kako je samo nadjose tu...:(((

Dijana draga mislimo na vas! Vuk je veliki momak to ce on o cas posla da sredi! :)

Veliki pozdrav za sve!!!

Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 8:24:04)

Jutro i od mene! Evo, upravo me zvao mm, bio do DZ, nema guzve, rekli mu da dovedemo N po vakcinu [sm=smiley13.gif]

branki* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 8:27:39)

jao,vakcine...kad se samo setim ..opet grcevi,nosanje po noci,izmlazavanje,pa da l ce da pije mleko,blendiranje,zvakanje,zagrcnjavanje[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 8:33:59)

Dobro jutro mame...ja ustala u 6h da bi sa mm popila prvu jutarnju kafu na miru,pre nego što on ode na posao i deca ne ustanu.Inače dvoje starijih još spava samo je najmlađi delija ustao skoro.Došao frajer a ja na komp. pa me pipka za leđa a ja se okrenom a on me kao uplaši i kaže buuu,sedne kod mene u krilo i onda se malo mazili i sada otišao do TVa da gleda crtani.
A ja sam od jutros bila vredna,zalila svo cveće i napolju i ukući,skinula prekrivač sa bazena da se voda još malo zagreje jer ovi moji hoće i danas da se kupaju, ali videćemo kako će vreme biti, za sada je sunčano mada najavljivali su kišu.
Dijana držimo vam palčeve

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 8:36:51)

Dobro jutro! Moja Sofija je malko imala povisenu temperaturu zbog vakcine.
Reve lepo te je videti. Ako ste u Obrenovcu toga ima svasta.
Dijana, srecno.[sm=smiley31.gif]
Branki mnogo si opusteniji sa drugim detetom.

big mum -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 8:49:00)

Dobro jutro[sm=smiley1.gif]

Vik.blago tebi ovi moji indijanci ustaju rano.Čim ja ustanem eto i njih,sad kako sofi neide u vrtić pa su ih dvoje i stalno se nešto prepiru galame[sm=smiley29.gif] jer gospođici naravno smeta mlađi brat a on kao kobac i nastane gužva vrlo brzo.Samo nešto galame ,vrište.
MM ove sedmice vozi buduću strinu na hemoterapije u BL.a popodne radi tako da sam non stop sa njima.

Sofi je bila a i ostala vrlo zahtjevno djete,stalno nešto traži, pita, zahtjeva.Popiće mozak to dok joj ne odgovoriš ili udovoljiš zahtjevu.
Strahinja ne voli da gleda crtane on opet stalno nešto njuška, traži, prevrće,izvrće...

Osjećam se bezveze,za dva dana je mamina godišnjica[sm=smiley19.gif] te tih dana nisam najbolja.

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 9:24:49)

dobro jutro,mi se sad vratili od doktora,morala sam je odvest da pregleda da znam da nije nista drugo jer je pocela kasljati ali sve je u redu tako da nam sad ostaje da cekamo zubice,valjda necemo jos dugo cekati....uzivajte

Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 9:50:40)

Vratili se s vakcinacije. Iako su rekli da dodjemo odmah, cekali smo skoro sat vremena, pa sam usla i [img]http://www.cosgan.de/images/midi/boese/r010.gif[/img] vrcnuse se za minut. pa, majku mu, akos te rekli da dodjemo onda se pokrenite. Malo je zaplakao i za minut se uspavao, eno ga spavka sad!

Je l' se javlja Dijana?

Sanjice, imali ste reakciju na pentaxim?

bubulence -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 10:09:51)

Klari i moje dete je imalo T posle pentaxima ali nije bila visoka

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 10:35:49)

Mi smo cekali da stigne vakcina. Juce nas je docekala ta vakcina i dosao je red na drzavnu. Sad od koje nemam pojma. Do sada nismo imali reakciju. Temperatura je bila samo 37,2. Malo je nemirnije spavala, ali nista strasno.

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 16:14:43)

kakvo ludo vreme ,padao grad,mislim da mi je posteno ocukao kola [sm=smiley13.gif]
Ja isla sa D do grada da pokupujem neke sitnice za stan,sreca te ugrabile pre nevremena

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (24.6.2014 22:29:57)

Mi smo danas bili u Nea Rodi, odmah pored Jerisosa, predivno je sve! Jedino sam stalno na oprezu da momci ne skinu sesirice, da Djole ima majicu, suvu kad je van vode...bas ima osetljivu kozu. Iako maksimalno vodim racuna, nikad mi niko nije izgoreo, ni sad, ali prevenciju drzim na zavidnom nivou. Voda je bas prijatna i svi se brckamo.
Doco, taj Opanak nam je dva coska od nas [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
Ljubac svima

emicaa -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 3:56:28)

Mamice sam da vam mahnem pa odoš pokušat uspavat ovu svoju žabicu,budna je već 45 min.mislim da je dovoljno [sm=smiley1.gif]

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 7:32:13)

stavljam kaficu izvoli te
TORBI i mi smo tu u blizini bili smesteni ,mislim da je hotel Paradiso ili nesto tako,sve dolaze Beogradjani jer ide preko neke agencije
Dora opet ustal;a u pola sest,odlepicu majke mi [sm=zz_confused.png][sm=zz_confused.png]

reve84 -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 7:59:20)

Jutro devojke!
Doco stizem na kafu...i moja Iva se povampirila..Ne znam sta joj je ovih dana..Obicno kad kasno zaspi i duze spava...Napipala sam joj donju levu jedinicu da joj je ostra pa ne znam da li je od toga...
Kad smo kod vakcine, ja je kupila pre neki dan kad ovi u DZ Obrenovac samo dezuraju i primaju decu za vakcine a u BG nas ne primaju jer nam radi DZ! Bas su me iznervirali a vakcina mi u frizideru.

Pozz

Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 8:45:53)

Dobro jutro i od mene!
pridruzujem se kafenisanju!
Reve, a zasto je cuvate? Ne razumem, mislim, zasto niste vakcinisali Ivu?

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 9:21:48)

Dobro jutro mame. Ja sam na postedi. Rasekla sam najstrasnije kaziprst (sve se rana rascopala [sm=smiley13.gif]). Mm me menja, pere sudove i on je nocas D uzeo kad se probudila jer ona cim vidi moj prst u zavoju odmah ga stiska. [sm=zmeden.gif] a meni oci ispadaju. Danas me mm cak postedeo i kuvanja[sm=jezicek.gif] jupiiii.... Mogla bih ja cesce da razbijam case hahahah... Jao ja sam kreten casa se razbila tj krenula da pada i ja da je uhvatim a casa udarila o ivicu kuhinje i rabila se u padu i na moj jadan prst se zabila. Vreme je grozno. A bas sam mislila da cu da visim sa D napolju danas ceo dan.

dijana1* -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 11:21:32)

Dobar dan mame[sm=smiley1.gif]
Vuk je juce operisao krajnike i prva dva sata je spavao druga dva bio super ostalo onako. Nije me slusao i nije gutao kako treba pa umesto da smo jutros izasli jos uvek smo u bolnici jer postoji sansa da prokrvavi. Sestre su ga naplasile i uzele pod svoje tako da je jutros dosta popio soka i gutao pljuvacku. Cak je i jeo keks, plazmu i mleko. U 12 h imamo ponovo kontrolu ako bude dobar idemo kuci a ako ne ostajemo[sm=smiley13.gif]
Hvala vam sto mislite na nas[sm=smiley31.gif]

mtajcica83 -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 11:36:36)

Dijana bice sve ok...[sm=smiley31.gif]
Kod nas danas kisa, smor i sparina, pravim rucak i znojim se ko luda [sm=lev.gif]..
Juce bili na dryzenju sa drugarima s kojima se dugo nismo vidjeli i uzivali smo.Djecica su se bas lijepo igrala a ja i drugarica bas lijepo ispricale..

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 12:52:12)

Dijana, bice to dobro. Pisi nam posle kako je Kosta podneo bez tebe.
MLj ti si bas nagrabusila.
Sofija i ja smo prosetale. Isle smo do biblioteke da uzmemo seki knjigu.

Torbica -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 12:55:56)

Dijana, poljubac i od nas! Beban dzonja a ja landram.
Ljisho, da brzo prodje!
Ljubac svima

Azra_ -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (25.6.2014 12:59:03)

Torbice, kakvo vam je vreme? Kako se snalazite sa kuhinjom i hranom?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>