Klarita -> RE: Razgovori mama 6/14 [chat] (30.6.2014 8:24:00)
|
Dobro jutro i od mene! Nema me par dana, non stop neki gosti, non stop. Glava me od jutros rastura [sm=sad.gif] pijem kafu da vidim da li ce proci, ako ne, drmnucu si jedan nimulid[sm=smiley1.gif] iscitala sam sve...pravi sam streber[sm=smiley36.gif] Dijana, garant nije dobro iskljuceno, pa bio preblizu kontakt i to je to, moje logicno objasnjenje za vrtuljak[sm=smiley14.gif] Doco, imas preokupaciju, uzivaj u sredjivanju, ne daj da te to optereti [sm=smiley1.gif] Emice, odlicna frizura. I ja sam zvala mog frizera da se sisam. Meni odgovara popodne, ali on jedino sutra radi popodne, a meni rodjendan[sm=zmeden.gif] tako da cekamo i dalje sa frizurama i K i ja. MiLj, uzivajte u setnji. Nadam se da vas nece omesti kisa i super za prst sto prolazi. Torbice, je l' treba svaki dan da pisem da ti zavidim [sm=smiley36.gif] Sanjice, Teodora je kao dete sa reklama, slatkica prava, pre neki dan sam je pokazivala drugarici[sm=smiley1.gif] Reve, sta uradiste sa vakcinom[sm=zmeden.gif] i dalje stand by?
|
|
|
|