Didy -> RE: Da li i šta nosite od hrane na odmor? (14.9.2020 23:00:43)
|
IZVORNA PORUKA: Didy Mi isto nikad ne nosimo apsolutno ništa, osim vode i hrane za put. Volimo da probamo nove stvari, tako da ni plazmu ne nosimo. Ponekad jedemo u restoranu, ponekad spremimo u apartmanu, sve tamo kupimo što nam treba. Mene mrzi da kupujem ovde, pakujem, pa tamo raspakujem, pogotovo me mrzi da kuvam kod kuće, zamrzavam, pakujem u putni frižider... [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Meni je sve to drndanje, lakše mi je u apartmanu skuvati, nego nositi od kuće. Plus što ne jedemo zamrzavanu hranu, pogotovo je deci ne dajem. Ne jedemo ni gotova jela, od konzervi samo ribu iz konzerve, ni paštete ni viršle im ne dajem ni kod kuće ni na moru. I kod kuće kad mi ostane ručka i znam da ga više niko neće pojesti, nikad ga ne zamrznem, već stavim u plastiku i okačim na kontejner. Ovog leta je bilo najbolje što sre tiče hrane - ni o čemu ne razmišljaš, dođeš, jedeš, odeš... prodavnica nas nije videla sve dok nismo krenuli kući, pa svratili da kupimo maslinovo ulje. Ako bude sreće, i ubuduće ćemo tako letovati. Evo, nađoh svoj post na prvoj strani (a budala krenula odnazad da tražim 😂), pa samo da dodam - Još sam gora nego tad. Vrhunac kuvanja u apartmanu mi je čaj i eventualno supa iz kesice. 😀 Kad idemo u hotel, pinesem jednu duplu plazmu i vodu za put i to je to.
|
|
|
|