RE: Dete i pas (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Kućni ljubimci

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Dete i pas (20.10.2016 9:35:14)

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Predivno! [sm=bravo.gif]
Jao ljudi ja jedva cekam da nabavimo psa!

Verujem ti. Toliko su puni ljubavi da je to nezamislivo.
Khaleesi, on im je sam prisao i stavio glavu pored njih :)
Mishu, tvoje dve ljubavi su divne!

Khaleesi -> RE: Dete i pas (20.10.2016 9:38:50)

Ivana a kako postizes i psa? Vi zivite u stanu jel tako?

IvanaSK RR -> RE: Dete i pas (20.10.2016 10:23:47)

Da, u stanu. Ujutru ga izvodim dok sin ne ode u skolu. A popodne i uvece ga obicno muz izvede. Ako on nije kuci, onda se kombinujem sa sinom da je on pricuva. Eventualno, stavim je u kengura pa ga nas dve izvedemo. Odmah blizu kuce je neki plac, livada pa ga tu odvedem. On je sada mator, pa mu je dovoljno da samo obavi šta ima. To sve ukupno traje desetak minuta. Dok je bio mladji, šetnje su bile duze.

Anck Su Nmaun -> RE: Dete i pas (20.10.2016 10:26:25)

Jao kako izdrzavas zbog dlaka [sm=smiley13.gif]
Mi tj. Sd je kod mojih imamo retrivera , lija se uzas. I kad smo tamo poludim od dlaka..puuuuno dvoriste.
Jeste ona dusica i svi je volimo ali zbog bebe poludim.

Zemunka85 -> RE: Dete i pas (20.10.2016 10:42:34)

Ja sam fanatik za zivotinje, pse pogotovo. I mm. L puta dva.
Ja sam imapa pudlu 15god, bio je ravnopravni clan porodice. MM pit bula 5god. L kuka vec 3god svaki, ali svaki dan za psom.
Ja sam se "bavila" ulicnim psima pre L. Patila sam mnogo zbog svega, ali sam im dusu davala da pomognem.
Istetovirala sam sapicu mog Mede.

Sada je vreme da moja L ima kucu. Kupila sam joj crnu toy pudlu. Rodila se pre neki dan i cekamo je oko NG.
Malo je reci da se radujemo. Ne mogu da opisem.
Ali se i plasim. Svega. Samo znam da sreca, sto ce moje dete odrastati uz zivotinju me jede. Jeeeeeeeeeedva cekam.
Opet - stene kao mrva u sred zimcuge ... nzm ... ali znam da ce biti OK.

Taman da ga Deda Mraz donese.
Nece u Kamicak, ne brinite [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Dete i pas (20.10.2016 10:49:49)

Anck, njegove dlake su kratke pa to nije strasno. Naravno, koliko god usisavam i ribam, dlaka ima. Ali sam, generalno navikla.
Zemunka, divno. Bice to sve u redu, nema veze sto je zima.

Khaleesi -> RE: Dete i pas (20.10.2016 11:11:23)

Ja sam imala macku pre nego smo mm i ja poceli da zivimo zajedno.
Sada ne znam kako bih u stanu zbog bebe...[sm=smiley13.gif]

Rivana -> RE: Dete i pas (20.10.2016 20:46:04)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1020/s1l-IMG161.jpg[/img]

Luka i Paki

Rivana -> RE: Dete i pas (20.10.2016 20:48:47)

[img]http://www4.slikomat.com/13/1020/bws-IMG162.jpg[/img]

dijana1* -> RE: Dete i pas (27.10.2016 22:12:19)

Pre par dana je Vuk video vucjaka i pitao me koji je to pas da bi sinoc rekao tata hoces da mi kupis onu kucu sto izgleda kao vuk[sm=smiley36.gif] pita mm mislis na vucjaka kaze on da. I ode mm danas i kupi. Za 2-3 sata dolaze kuci posto je otisao u Vrbas da ga kupi. Nocas ce viti u stanu a posle cemo praviti boks u balonu za fudbal gde mm bude svaki dan pa cu tu dovoditi decu da se igraju sa njim. Jedva cekam da vidim reakciju dece.
Ja obozavam kuce ali rekla sam mm da na mene ne racuna, sam neka vodi racuna o kuci. Pored troje dece mi samo jos i to treba. Drago mi je zbog dece, uvek sam molila svoje roditelje da mi kupe kucu i nikada nisu hteli.

IvanaSK RR -> RE: Dete i pas (27.10.2016 22:48:41)

Dijana, divno. Javi kakve su reakcije. I, naravno, očekujemo slike :)

wivern -> RE: Dete i pas (28.10.2016 9:38:10)

IZVORNA PORUKA: Khaleesi
Sada ne znam kako bih u stanu zbog bebe...[sm=smiley13.gif]

Ne razumem?

Ivana imala sam ja i dugodlakog vucijaka, nista strasno sa dlakama.
Lakse mi bilo njih da pokupim nego ove kratke Flokove.
Ja sam sama sa M, psom, papagajem i dve kornjace. Na zalost pas je sada doata sam jer radim mnogo ali sve uspevam. Ustanem ujutru, odvedem M u vrtic, vratim se i prosetam Floka. Uvece ga nekada dok M spava samo izvedem ispred da piski, da me ne budi rano, ako zelim duze da spavam.

Ed83 -> RE: Dete i pas (28.10.2016 13:06:55)

Da ne bude da pisem samo u ishrani bebe[sm=smiley1.gif]

Ja sam za to da beba i pas zajedno odrastaju... mi smo kupili beagle godinu dana pre nego smo dobili bebu...Sad pas ima 4 god a stariji sin 3.. mogu reci da je to nevidjena ljubav izmedju njih dvojice.. ne zna se ko vise cici i pisti kad se mali vrati iz vrtica... tako da, ko god je u mogucnosti i voli pse, jedno veliko ZA.

Animsaj9 -> RE: Dete i pas (28.10.2016 13:12:33)

mi imamo psa jazavicara , ima svoju ogradjenu kucicu u dvoristu , i po nekad ga pustamo ne volim kad mi ceprka po cvecu

IvanaSK RR -> RE: Dete i pas (28.10.2016 13:18:08)

Ima ljudi koji jednostavno ne vole životinje u kuci, poštujem, naravno.
Kome se ne svidja, ne mora da dolazi. Nase kuce je imalo godinu ipo kad se sin rodio, on je sinu dozvoljavao da mu radi sta hoce, mislim da ga voli više od svih nas zajedno. Juce je dosao i bebu izlizao po celom licu, naravno, oprala sam bebi lice posle toga. To je kuce koje je u kuci, kupano, cetkano, vakcinisano i sve ostalo.

Animsaj9 -> RE: Dete i pas (28.10.2016 13:20:15)

Naravno , kome se ne svidja neka ne dolazi , svako ima pravo da odlucuje ,a li naravno kod sebe kuci

choopa choops -> RE: Dete i pas (28.10.2016 15:10:52)

Ja obožavam pse, ali ne volim pse u kući. [sm=smiley1.gif] Smetaju mi dlake po cijelom stanu i taj miris. Ok, ja sam pustala psa na kratko u hodnik da se poigra i odmah očistila, ali u ostatak kuće nikako.

emicaa -> RE: Dete i pas (28.10.2016 21:53:14)

Mislim da je pas obaveza,kakvo god da je vrijeme on mora u setnju ali pored toga ja imam strasnu zelju da imamo kucu.Pored Eme moje lude macke nema sanse da nabavimo i psa ali imam ogromnu zelju.Znam da bi Dora poludila od srece.Kad se oslucimo da ga nabavimo mislim da cu radije usvojit jednog

IvanaSK RR -> RE: Dete i pas (16.6.2017 12:56:31)

Andrea hrani svog ljubimca :)
[img]https://s9.postimg.org/7i4rm5a7v/20170616_120945.jpg[/img]

[img]https://s9.postimg.org/pjnwjy48r/20170616_121047.jpg[/img]

Sanjalicaaa -> RE: Dete i pas (16.6.2017 14:28:55)

Joj, dusa. [sm=smiley27.gif]
Ja nisam za psa u stanu. U stvari, nisam ni za jednu zivotinju u stanu. Ali ako jednog dana budemo imali kuću, što da ne.

vikiveki -> RE: Dete i pas (16.6.2017 20:30:57)

Ivana baš su medeni...ni ja nemam psa u kući..imam ljubimca ali napolju,ima lepu kućicu ispod drveta

Dragce86 -> RE: Dete i pas (20.6.2017 14:24:19)

Mi volimo domace mace, kad odemo kod babe na selo, za sad ih samo gledamo jer sam jos mala ali se uvek odusevim kad baka pokaze Marka macora :)

Anck Su Nmaun -> RE: Dete i pas (20.6.2017 15:37:29)

Moji vole pse, imamo kod bake retrivera. Pisala sam vec kako su se V i ona neki dan otimale oko smokija [sm=jezicek.gif]
Ja dala V smoki a on ga ne jede nego nosa i daje kuci, kuca vuce V vuce [sm=jezicek.gif]komedija

Zemunka85 -> RE: Dete i pas (21.6.2017 11:50:03)

Ja dajem veliko ZA da dete raste uz psa.
Obozavam zivotinje i meni je to prelepo.
Pas u stanu - da, sto da ne, sto se deteta tice, vidim samo pozitivne strane toga, sto se psa tice, jes mu malo mucenje, ali ako je vlasnik odgovoran, redovno izvodi, istrcava, vakcinise .. to je ok.
Ja sam odrasla uz psa, doduse dobila sam ga tek u 7. razredu, a moja L zimus i bukvalno je opednuta njom, ni mrvicu je nije izgustirala. Naucila se mnogim lepim stvarima uz nju.
Sada ce i baby i bas se radujem.
Meni je to super!

krin 40 -> RE: Dete i pas (5.9.2017 12:07:14)

Ja u stanu ne mogu ni da zamislim pse.Moja ćera ne može da zamisli život bez njih.U Ča smo imali kuću i dvorište pa je to druga priča.Sada su joj staford
i taksin kod babe.Velika ljubav.(izmedju nje i njih ne i mene)[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>