RE: Vantelesna oplodnja XV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 7:16:23)

a jeste, prva mi je

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 7:25:18)

cortina kako si, kakvo je stanje kod tebe ?

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 7:36:55)

krvarim i dalje. Ne znam i grudi me ponovo bas puno bole.

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 7:54:17)

tek sad sam vidla tvoj post truco, nemoj da se sekiras, a betu ako si nestrpljiva mozes vec da uradis ne moras da cekas do cetvrtka

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 7:58:59)

videces sta ce ti reci danas na kontroli, nemoj da se sekiras, verovatno to tako ide.

a nisam nestrpljiva, bojim se sta ce biti, znas kad sam sva u panici [sm=smiley13.gif] meni su ubacili sestocelijski embrion , treci dan od aspiracije. ne znam da li je neko imao slicno, i koliko takvom embrionu treba vremena da se zakaci. pretpostavljam duze nego kad je blastocista.

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 8:04:40)

znam da se bojis, to iscekivanje najvise ubija

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 8:09:25)

ja kad sam krenula na vto sa stimulacijom i svim ostalim bila sam bas super i razmisljala sam, ma o cemu to zene pricaju da je to nenormalno tesko i nenormalno stresno kad sam ja super, e to sam osetila tek u iskekivanju bete, tad sam htela da izadjem iz koze, nisam to bila ona stara ja, upala sam i u neku depresiju, mnogo mi je bilo tesko, to iscekivanje me ubijalo. Iskreno ovog puta uopste nisam bila pozitivna. Ustvari prva dva dana jesam i onda su mi krenule negativne misli. Mozda je sve to doprinelo krajnjem ishodu. Naredni put cu i da setam i da radim i ponasacu se sasvim normalno.

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 8:28:24)

verujem ti cortina. ja sam sve vreme u sebi pozitivna, ako verujes i sad jos uvek verujem da ce beta biti visoka i ako je test pokazao samo jednu crticu. nadam se i dalje, valjda je to u prirodi coveka da se nada i veruje, otkud znam

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 8:34:13)

veruj, bice sve u redu kod tebe jer si ti vec [sm=nosecka.gif], pobeci ces nam u druge teme [sm=smiley1.gif]

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 8:35:01)

a jel te bole grudi ili kako

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 8:40:18)

malo me bole, mozda me vise peku. stomak mi je naduven, i boli me slicno kao kad treba da dobijem. ali uzimam 4 puta od 200 utrogestan i danas bih opet trebala da primim progesteron depo, pa nisam ni sigurna da li od tolike doze moze da me boli kao kad treba da dobijem. osecam u stomaku kao kad imas upalu misica, tako nesto i povremeno taj bol kao kad treba da dobijem

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 8:42:32)

a ti si iz prirodnog ciklusa, bez stimulacije. Jel te bole od prvog dana transfera ili su kasnije pocele da te bole

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 9:26:19)

iz prirodnog. kasnije su pocele da me bole. sta to znaci?

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 9:28:48)

meni je doktor rekao da je to dobar znak i da treba da bole. Ali evo cure ovde kazu da je to individualno. Jer dok smo radili stimulaciju ja sam mu bas to napomenula kako su pocele da me bole grudi a on mi je rekao da i tezimo ka tome da je to dobro.

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 9:50:25)

ne bole me cortina nesto jako, vise onako sa strane i ne mogu da legnem na stomak posto mi je tad neprijatan osecaj. mm je kupio test i za sutra [sm=smiley36.gif] kaze on ce da ga namoci ovog puta pa da vidimo [sm=smiley36.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 9:59:30)

cortina a ne secam se sad tacno, jesi ti rekla da ti je ovo bila druga vto?

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:01:33)

ne prva je

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:02:19)

sutra cekamo kod tebe [sm=rozacrtici.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:03:54)

daj boze [sm=smiley1.gif] a koliki je tvoj embrion bio kad su ga ubacili, koja velicina? moj je sestocelijski, ne znam da li to ima neke veze sa vremenom kacenja, niko nije napisao nesto u vezi sa tim, da li neko zna nesto o tome ?

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:06:14)

meni su ubacili dva velicine 5-8 celija tako je pisalo u izvestaju. ja mislim da ima veze sa tim kad se zakace, mislim da se blaste brze zakace jer su vise razvijene, tako mi nekako logicno.

Anoniman -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:06:36)

Truco mogla si i danas da ga uradis, ako ti se vec videla crtica prethodnih dana, danas bi bila jos vidljivija, navijam![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:11:30)

uradila sam ga i jutros unina mama, ali nije bilo crtice [sm=zmeden.gif] jutros je bila samo jedna, ona kontrolna. test se zove zestica. a juce sam radila baby rapid ,na njemu se kao nesto malo naziralo...

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:11:42)

Dan 2-5 (nakon začeća) Ćelije embriona se konstantno dele dok embrion putuje kroz jajovod do dolaska u matericu, oko 3. i 4. dana. Za to vreme se zid materice priprema za implantaciju.
Dan 6-10 (nakon začeća) Embrion započinje implantaciju u zid materice oko 6. dana. Kada se to desi, hormoni pokreću majčino telo da podrži trudnoću i da izostane menstruacija. Oko 8. dana embrion je veličine tačke korišćene u ovoj rečenici, odnosno 0.1mm.
Nedelja 4 Do ovog trenutka embrion je potpuno pričvršćen na zid materice. Sada ima dovoljno hormona specifičnog za trudnoću (hCG) koji cirkuliše u majčinoj krvi i daje pozitivan test na trudnoću

Nasla sam neki post ali je vezan za prirodnu trudnocu. Pretpostavljam da je tako i ovde da se kace posle 6.dana od oplodnje

Anoniman -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:15:14)

IZVORNA PORUKA: truca

uradila sam ga i jutros unina mama, ali nije bilo crtice [sm=zmeden.gif] jutros je bila samo jedna, ona kontrolna. test se zove zestica. a juce sam radila baby rapid ,na njemu se kao nesto malo naziralo...

sve zavisi koje je osetljivosti, brapid je na 25 ml[sm=zmeden.gif]

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (23.6.2015 10:15:29)

pa da, pisalo je i na ovom da je od 25 oset_ljivost

cortina jesi ti imala neki bilo kakav simptom ?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sledeća stranica >   >>