RE: Vantelesna oplodnja XV (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (2.7.2015 14:46:29)

mi sutra idemo na razgovor kod dr kopitovic, ako je ona u pitanju

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (2.7.2015 14:52:54)

srculence a jel znas mozda koliki je njen amh?

srculence 84 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (2.7.2015 14:59:27)

Njen je isto tako 0.1 ili je nizi al ja cu joj poslati tvoj link i videces da je ok i sve ce ti objasniti

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XV (2.7.2015 16:56:11)

neznam kako moze AMH da bude merodavan i da veruju toliko u nejga kad on seta meni je sad veci nego pre 5.god. ?
E pa pitajte te vase profesorke ?

srculence 84 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (2.7.2015 17:02:03)

trucka jeste kod nje u n.sad, e super kazu da je ekstra i ja planiram kod nje al kod mene nije problem amh

srculence 84 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (2.7.2015 17:03:53)

pozitivna ne znam kako i sta al pisem iskustva tih zena

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XV (2.7.2015 17:14:39)

E ovako pitanje: Jel moze menstruacija da kasni ako se ima nizak Estradiol ?

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (2.7.2015 19:26:15)

pozitivna a koliki je tvoj amh? moj ne varira, mada bih ja volela da mi se poveca [sm=smiley36.gif]

NikaAa -> RE: Vantelesna oplodnja XV (3.7.2015 20:49:13)

Evo i ja da se javim. Prvi ultrazvuk od pocetka stimulacije, sve ok za sada, stitna nikada boljaaaaaa tsh je 1. :D poceli folikuli i dosta ih ima malih. Povecan Puregon za 25, naredna tri dana plus sam dobila Orgalutran od 0,25 mg da primam takodje ta tri dana pa cemo videti u ponedeljak sta se desava. :) Kaze mi docentkinja da je prezadovoljna tim kako sve tece i kako sam sve nalaze dovela u red i kako reagujem! [sm=smiley1.gif]

pozitivna -> RE: Vantelesna oplodnja XV (3.7.2015 21:02:29)

truco pa eto jednostavno idi u neku drugi grad i radi AMH ? pa ces videti

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (3.7.2015 23:49:24)

Super Nika [sm=bravo.gif]
Truco gde si ti, jesi bia na kontrolu? Kako je prosao razgovor?

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (3.7.2015 23:50:25)

Nika gde radis vantelesnu? Jel ti je prva?

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 8:30:08)

dobro jutro svima, cortina bila sam, nemam sad vremena da pisem, javicu se popodne pa cu sve lepo napisati kako je i sta bilo. pozdrav

Cortina -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 9:14:15)

Vazi truco. Pozzzz[sm=smiley1.gif]

NikaAa -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 10:11:50)

Ocekujemo Truco tvoj post. <3
Cortina prva prva, u Feroni u Novom Sadu kod Trninic Pjevic.[sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 10:13:23)

Nikaa, super kad sve ide po planu. Jel` to kratka sema?

NikaAa -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 10:32:50)

jess021 kratka je [sm=smiley1.gif] juce sam dobila ogromnu podrsku tamo i izasla sa nekom nadom povecom pa cemo videti sta i kako. Necu previse da se nadam da posle ne potonem skroz. [sm=smiley1.gif]

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 10:42:53)

Nikaa, ko o cemu baba o ustipcima, a tako i ja o ponasanju za vreme i nakon vto.[sm=smiley36.gif]
Treba da budes pozitivna i da se nadas, ali negde i spremna na drugaciji ishod, jer ako ubedis sebe da ce biti 200%, onda se negativan rezultat jako tako podnosi. To je moje misljenje i iskustvo.
kad ocekujes aspiraciju?

NikaAa -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 12:39:20)

E tako se nekako i ja trudim jess021 [sm=smiley1.gif] sledece nedelje [sm=smiley1.gif] kako se zeza sa mnom docentkinja sada su mi folikuli posli u predskolsko a misli da ce vrlo moguce i u pon. doci do fakulteta [sm=smiley36.gif] videcemo tada!

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 13:39:34)

nika navijamo za tebe [sm=bravo.gif]

mi smo juce bila na kontroli u genesisu. dr nam je predlozila da pratimo spontane cikluse i da iz tih spontanih nakupljamo jajne celije, da ih zamrzavamo i da onda kad nakupimo recimo 3 ili 4 , odmrznemo i ubacimo. predlaze da se uradi era test koji ce povecati sanse za implantaciju. na uz se vide dva folikula, od 10 i 12 mm. tako da je rekla da i sutra dodjemo na folikulometriju.

kasnije,popodne, smo imali zakazano kod dr kopitovic. klinika je super, osoblje ljubzano sve fino izgleda. kad smo dosli na red, primio nas je neki doktor i predstavio se kao asistent dr kopitovic. on nam je uzeo sve podatke i istoriju, i na osnovu toga je doneo zakljucak da sam ja "klasican POS" ma sta to znacilo. rekao je i da sam ja tipican profesorkin slucaj. uglavnom, rekao je da sa ovako niskim amh i visokim fsh-om, sanse su nam male, ali bio je optimistican(u pocetku) i rekao da je bilo i gorih slucajeva od mene. sve vreme smo pricali sa njim, pred kraj se pojavila i doktorica, nije htela da me pregleda na uz, rekla je da je sa mojom matericom sve u redu i da zbog niskog amh-a i visokog fsh, kvalitet celija je los, i da je najverovatnije da nas negde u buducnosti ceka donacija. mi smo rekli da trenutno ne razmisljamo u tom smeru, i pitali je sta nam predlaze. rekla je da sad do septembra pijem dhea i da u septembru ili oktobru dodjemo kod njih, pa ce nam uz blagu stimulaciju uraditi pokusaj, pa ako bude bilo jajnih celija super.

moram da kazem, da smo mi pitali sta misle o era testu, na sta su i taj doktor i profesorka, rekli da je to besmisleno raditi u nasem slucaju, i da je to preporucljivo za parove koji imaju super embrione a nije im uspelo recimo ni iz treceg puta. kad sam rekla da mi je radjena histeroskopija i da je otklonjen septum, rekli su da je to sad moderno.

sve u svemu, mi smo ostali totalno zbunjeni. sad moramo da razmislimo sta i kako dalje. ako imate neke savete, super.
ja bih volela da mogu negde da okacim moj sestocelijski embrion, pa da ga neko iskomentarise i da mi kaze sta misli o kvalitetu, jer u genesisu su nam rekli da je embrion bio super kvaliteta , a dr kopitovic je rekla da je B klasa...

truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 13:40:56)

da li je neko ovde sa niskim amh radio to skupljanje embriona, i da li znate koja je verovatnoca da zamrznuti embrion prezivi? mislim mi smo razmisljali, ali sta recimo, skupimo 2 embriona i onda ih u trecem ciklusu odmrznemo, moguce je da mozda ni jedan ne prezivi?

srculence 84 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 14:17:59)

Opet ja upadam ko padobranac[sm=smiley36.gif] na drugom forumu je sad u ovom mesecu radela transfer tih embriona i uspelo joj pkzitivna beta. Samo sto je ona negde u bg.radela nije u novi sad.

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 16:35:31)

Truco, nisam sigurna da sam te razumela, prvo si napisala da zamrzavate jc, a sad embrione?!
Ima ovde dosta zena koje su radile FET tj. vto sa smrznutim embrionima i sad su trudne ili rodile decu.
Truco, sestocelijski embrion na treci dan sigurno nije sjajan, jel moze vec da bude deset_ocelijski.Tako da tu se slazem sa dr Kopitovic.Jel taj asistent mozda dr Stevan Milatovic? Klasican PCOS su policisticni jajnici.
Srculence, ni blasta( a to je najbolje deljen embrion) ne garantuje trudnocu, ali sigurno da je uspeh veci ako je bolji kvalitet embriona.
Eto, ja sam sad imala petocelijske sa fragmentacijama i evo ulazim u 7. mesec.

srculence 84 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 16:40:38)

Jess ja sam je razumela da svaki ciklus vade jajne celije i oplode i tako zamrznu,tako da skupe i onda odmrznu i ubace. Tako je jedna devojka radela i uspelo joj. Mislila sam da su joj to predlagali

jess021 -> RE: Vantelesna oplodnja XV (4.7.2015 16:43:18)

Ja sam razumela da ce zamrznuti jc i onda kad nakupe 3-4 oploditi ih da se razviju embrioni i onda ih ubaciti. To nije isto sto i zamrzavanje embriona.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  40 41 [42] 43 44   Sledeća stranica >   >>