truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (7.7.2015 7:02:00)
|
nikaaaaa [sm=smiley31.gif] super za folikule, bice to sjajno videces!!!sad uzivaj draga, navijam za tebe svim srcem! suzi kju, da, sve je iz prirodnog ciklusa, doktorica je rekla da skupljamo folikule i onda da ih ubacimo. prosli mesec smo isto isli iz prirodnog, bila je jedna jajna celija, jedan embrion, to smo ubacili i nije se primilo. sad ona misli da je bolje da se uradi sekvencionalni transfer, koliko sam procitala, jedan dan se ubaci onaj svez embrion od tog meseca, a sutradan ili za dva dana od tad se ubace jos dva. ona misli da ce se lakse uhvatiti ako ih bude vise. nama je sad bitno da sakupimo embrione, bar 3 , pa cemo videti kako cemo ih ubaciti. sto se placanja tice, posto ce nam to biti treci put, ona je rekla da cemo imati neki popust, mislim da cemo sutra znati cenu. ujutru je aspiracija u 9 i 15, strasno se bojim, jer me stomak jako boli posto sam dobila u subotu, a kao sto sam vec pisala folikuli su za aspiraciju. sinoc sam primila pregnil, a bas mi je curilo...nadam se da je to samo pomereno curenje zbog progesterona. videcemo
|
|
|
|