truca -> RE: Vantelesna oplodnja XV (12.7.2015 9:33:42)
|
pozitivna, stop inekciju sam primila kad su bili oko 18 mm. i jedan i drugi su bili priblizno iste velicine, rasli su srazmerno. ja sam toliko srecna jer su mi iz prirodnog ciklusa sa niskim amh izvukli dve jajne celije, i obe se oplodile i eto sad imamo zamrznuta dva embrioncica. kako si ti, sta se sa tobom desava, jesi ti dobila? cortina, bas mi je zao sto je tako. meni prestalo skoro skroz, juce se znatno smanjilo a danas skoro da nema nista, malo tek u tragovima. ja sam kupila femisan kapi i to sam pila 3 puta na dan, ali ne znam da li da ti to pocinjes bez saveta lekara jer tebi bas dugo curi. ne znam sta pijes od terapije, druge, mimo te za prestajanje, ali trebala bi da se klonis sunca, vitamin e takodje pospesuje krvarenje, kao i aspirin i te slicne stvari, mada verujem da to ne uzimas. ja sam zapisivala tacno kad mi je poceo onaj sputing, pa od prilike i po velicini tih folikula smo kao znali koji mi je dan ciklusa bez obzira na zakasnelo krvarenje, ne znam da li si ti zapisivala, pa mozda ti je sad vreme da dobijes bas stvarno?
|
|
|
|