Merida -> RE: Vantelesna oplodnja XV (16.7.2015 10:53:01)
|
hvala devojke [sm=smiley1.gif] VTO sam radila kod Ivanovica. Prvi put je bilo u oktobru prosle godine ali transfer nije mogao da bude uradjen odmah zbog skoka progesterona. Transfer je bio u januaru ali na yalost neuspesno ( biohemijska trudnoca). Drugi je sada bio prosleog petka, znaci betu vadim sledeci petak. U medjuvremenu nije ustanovlejno nista posebno, sve je ok, sve ok radi i kod mene i kod mm samo sto smo u godinama , u novembru punim 39. Goca je bila prilicno opustena sa nama jer me mislila kako ce to brzo zavrsiti kod nas ali sada je prilicno uznemirena. Povremeni me zove kilavim radovanom,jer na neke uobicajne tretmane imam neubicajne reakcije ( skok progesterona, krvrenje posle estrofema, poremeaj vida posle klomifena... i tako[sm=zmeden.gif] ) Sada posle transfera , kada je vratila dva embriona, poludela je kada je viela da se meni Utrogestan ne resorbije tako dobro, odstaju kuglice unutra, pa mi je dala da primama Progesterton depo od 125ml na svaki treci dan. e sada ..u Domu zdravlja su me napali da to nikada nisu radili i da za to cuju prvi put i da ona eksperimentise na meni...e sta jos necu da cujem....svi su pametni. Ali ne ide mi u glavu kako to mogu da kazu nekome ko je u tom procesu , ako da nemaju mozga. Budale , sto bi rekoa kesic[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Elem, cas sam dobro , vesela sam, setam ujutru pre ove vrucine, cas poludim sto bas nista ne osecam...nista. rekla sam da necu biti na netu da ne prikupljam sve moguce informacije, ali ova grupa me smiruje jer niko ne zna sta je ovo ko ne prolazi kroz isto...niko. I ne rteba da zna, ali zajedno smo nekako jaci zar ne[sm=duda.gif]
|
|
|
|