Lavica78 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (5.8.2015 16:18:56)
|
Zdravo svima! Nova sam članica foruma (da i ja napokon učestvujem, a ne samo da čitam [sm=smiley1.gif]) Juče sam dobila pismo iz Nemanjine da se javim u Valjevo 24.11. u 11h. Nismo izabrali Valjevo, već NF, ali se baš radujem što smo "dobili" ovu kliniku (mada mi je malo čudno, obzirom da smo iz Beograda...). Ovo nam je prva VTO (trajalo je više od godinu i po da se dobije saglasnost lekara, sve prikupi i uđe u proces, u međuvremenu smo pokušali jednu u prirodnom cilklusu, ali se nije oplodila jajna ćelija, i išli smo na 7-8 inseminacija), obzirom da smo prvostepenu komisiju prošli u januaru, drugostepenu u martu, a poziv da se javimo u kliniku u novembru, manje-više svi rezultati će isteći... Imam par pitanja i nadam se da će nam neko pomoći: I pitanje - za javljanje u kliniku (verovatno na konsultacije i dogovor oko započinjanja procesa) potrebno je imati sve važeće analize i uput (da li samo za mene ili i za mm)? Odnosno - šta je sve potrebno da ponesem tog 24.11. II pitanje da li je moguće primati terapiju u Beogradu ili je potrebno biti u Valjevu sve vreme i koliko ceo proces traje? Čitala sam da su neki parovi iznajmljivali smeštaj, pa da znam šta nas čeka... Svi ste tako srdačni i sjajno funkcionišete na ovom forumu... Nemojte mi zameriti, ja sam još zbunjena [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|