Elena011 -> RE: IVF ZC Valjevo II deo (17.8.2015 9:03:52)
|
Yellana008, hvala ti puno [sm=smiley1.gif] Što se tiče BMI, imam višak svakako, ali ne bih rekla da spada u preteran nego sam čitala da na nekim drugim klinikama traže da baš bude u kategoriji normalnog, dakle ispod 25. Želim da čujem apsolutno sve, ma koliko loše bilo tako da slobodno reci sve otvoreno. Prva mi je VTO, da, a kod endokrinologa sam bila prošle godine privatno i nije se ni osvrnula na moj TSH, kao i svi ginekolozi kod kojih sam bila, bukvalno sam na forumima otkrila da za trudnoću treba da bude ispod 2, ja sam mislila da mi je ok samim tim što je u okviru referentnih vrednosti, a niko od doktora nije smatrao da treba da spomene. Dođe mi da lepo puknem od muke kako nas doktori tretiraju... Zakazala sam endokrinologa privatno kod doktorke kod koje se čeka 3 meseca i koja kao važi za najbolju (s obzirom koliku besramno veliku sumu naplaćuje zaista bi i morala da bude) i idem u ponedeljak, pretpostavljam da će me onda poslati da sve hormone uradim ponovo i očekujem terapiju. Idem u Valjevo 21.9., druge konsultacije svakako neće biti pre sredine oktobra onda pa se nadam da do tada ima šanse da spustim TSH. Možeš li mi reći koliki je bio tvoj tSH pre lekova i za koliko si vremena uspela da ga spustiš?
|
|
|
|