Trudnicica83 -> RE: Ginipral, Partusisten (29.7.2010 8:47:12)
|
Dobro jutro devojke! Samo da vam javim koliko je divno bez Giniprala! Nocas sam tako lepo spavala (doduse, morala sam oko 5 u toalet, ali to ionako ne mogu da izbenem), a jutros nije bilo drhtavice, jos sam isla da vadim krv, pa sam doruckovala tek kad sam se vratilla. Fantazija! Joj, znam da Ginipral moze da zatvori, valjda mi se nece ni to desiti - ne zna se sta je gore, da krene odmah ili da ne moze posle da izadje...[sm=smiley13.gif] U svakom slucaju, doktor je to rekao zato sto je jos samo sledece nedelje tu, posle ide na odmor, pa ako bude nekih naznaka tokom sledece nedelje da me porodi, jer posle nece moci da bude on, nego ko mi zapadne... Volela bih da me on porodi, ali mi nekako rano sledece nedelje, a i osecam da necu pre one tamo nedelje. P.S. Proslo je tacno 24h od poslednje tablete Giniprala i nista mi kontrakcije nisu jace, isto kao i pre, tako da sam se malo opustila. [sm=smiley1.gif] U svakom slucaju, zelim vam da se sto pre skinete sa Giniprala, divan je osecaj!! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|