RE: Bračni problemi II deo (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi



Poruka


veselicaa -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 12:55:01)

Ivanka a sta vredi i ako je fin prema njoj ako je vara[sm=zmeden.gif] Oko varanje ne treba postojati kompromis,prevara jednako razvod,bar kod mene.Uvek mi je gadnija prevara kada par ima dete,tada se ne vara samo zena vec se gazi i po tom detetu,vara se porodica!




Misha i Ljisha -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 12:59:10)

Da li se radujes kad dolazi kuci ili te zaboli zeludac na pomisao da dolazi kuci? E meni je to bio glavni pokazatelj da li da se razvedem ili ne. Ok i radovati se pa makar s eposle i posvadjali ali da li osetis muku oko 15h (ili kad vec stize) sto dolazi kuci?




DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 12:59:17)

Slazem se,i meni je to grozno.Medjutim kada sam sa tom bivsom drugaricom pricala o tome,ona mi je govorila kako nemam dokaza za nesto konkretno.Zato sam pocela da mislim kako preterujem.
Ne kada dolazi kuci nekada mi je drago,a nekada svejedno.




Ivanka 75 -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 13:03:53)

Nedavno sam pročitala knjigu i jedini savet koji mogu da ti dam (na osnovu priče iz knjige) je sledeći: pokušajte da oživite staru ljubav, setite se zašto ste zajedno, a sve iz razloga da vam budući zajednički život ne bi postao nepodnošljiv.
Sedite i porazgovarajte o tome šta je ono što vas je privuklo jedno drugom, pričajte o tim stvarima što češće, jednostavno oživite ljubav.
Ugrizi se za jezik kad vidiš da kreće svađa, stavi mu čokoladicu u džep da se iznenadi kad pođe na posao, budi i žena i kurtizana (kako reče ona knjiga)
Možda sam romantična budala razvedenih roditelja ali, kad si već odlučila da ostaneš tu gdei daj sve od sebe da izađete na pravi put.
Iz iskustva znam da na braku i ljubavi i zaljubljenosti u braku treba raditi, mnogo više nego kuvati, čistiti i raditi po kući.

Puno sreće ti želim [sm=smiley1.gif]




Ivanka 75 -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 13:08:56)

Žene, setite se samo koliko se na početku veze trudimo da se dopadnemo toj osobi, činimo razne blesave stvari da nas primeti, samo da bi mislio na nas narednog dana i sa iščekivanjem želeo sledeći susret.
Pa i brak je takav, mi smo jutros došli s mora, mm sada spava jer je vozi pola noći, a na jastuku pored ga čeka njegov omiljeni Snickers kad se probudi, sitnica... Ali, kad ustane znam da će mi bez reći prići, zagrliti me i poljubiti. (mislim, ljubi on mene i bez Snickersa [sm=smiley1.gif])





doktorkakristal -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 13:17:46)

najbitnije je da li ga volis jos uvek,to pitanje moras sebi da postavis i da iskreno na njega odgooris,ja sam odlucila da se razvedem kada sam prestala da ga volim,iskreno i posteno sa moje strane,mnogi problemi su nazalost doveli do toga kod nas prevara nije bila,bar ne da ja znam,ali eto mnoge druge stvari,i eto nije mi bilo lako,ja ne radim dete malo,jedino sto zivim u svom stanu,tacnije stan su moji kupili,ali da ti ne pricam kako prezivljavam i kako moram da stedim bukvalno na svemu,pa opet sam odlucila da je bolje da ja budem srecna jer ce i moje dete biti srecno,a sto se ljubavi tice dodje kad joj se ne nadas i ume da bude bas lepa ,eto ja sam zaljubljena [sm=zz_rolleyes1.png]




jess021 -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 13:36:44)

Slazem se da treba dobro razmisliti, davno sam prestala da govorim ja ne bih nikad... ne zna covek dok se ne nadje u takvoj situaciji.
Ako mislis da ima sanse da vas brak opstane, da predjes preko toga, onda ima smisla. Ali ako ostanete zajedno, a ti svaki put mislis kad negde ode da li te vara, tvoj zivot nece liciti ni na sta.
Da li ste otvoreno razgovarali o tome? Kakva su njegova osecanja prema tebi?
Ne opravdavam ga, ali da li si ga bas zapostavila u trudnoci i nakon dolaska bebe?




DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 14:04:00)

Uh hvala vam puno mnogo mi znaci sta god pisete.
Nisam ga zapostavila,nikada.Lepo izgledam,vodim racuna o sebi i zato se pitam zbog cega ima potrebu za drugim zenama?!Kada se raspravljamo,on nista ne govori.Samo cuti.Kaze nemam o cemu da pricam.I sutra dan bude super.
Volim ga ,ali ni upola kao na pocetku.Nemam poverenje vise i to mi smeta.Nije da stalno razmisljam kako ce me prevariti ali padne mi na pamet u nekim situacijama.Smeta mi sto vidim da kao da nema zelju da imamo odnos.Kada ga pitam umoran je.On je inace statican,i rano legne da spava,ali ipak je ranije bilo drugacije,poslednja dva meseca zivimo kao cimeri.Znam da nema razgovora,jer je takav,nikada ne zeli da razgovara.




jess021 -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 15:04:41)

Vidi, mm me naucio neke stvari, a izmedju ostalog da nema guranja problema pod tepih. Sta znaci to da on ne zeli da razgovara, da nije takav?! To ne postoji, on tako izbegava tu temu.
Ja bi, zarad lakseg donosenja odluke, veceras ga postavila preko puta sebe, gledajuci oci u oci zavrsila tu stvar. Neka svako kaze sta ima i da resite tu situaciju, sve drugo po meni je samo produzavanje tvoje agonije. Kao sto su ti vec rekle zene, misli na dete, to za njega sigurno nije zdrava zajednica u kojoj treba da odraste i koja treba da mu sluzi kao model.
Zelim ti svu srecu[sm=smiley1.gif]




DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 15:14:42)

Hvala svima na izdvojenom vremenu.
Nema od razgovora nista.Pogotovo ne da pocnem iz cista mira o necemu sto je bilo pre par meseci.On nikada o bilo kom problemu nece da razgovara kada je u pitanju nas odnos.Tako je oduvek.Ja vodim monolog od pola sata on cuti i to je to.Takvi su mu bili roditelji nikada nisu razgovarali o problemima.Dete ne oseca nista,jer se mi ne svadjamo nikada pred njim.Ovako se normalno ponasamo i jos je mali da bi shvatio bilo sta.Vidim da ne preterujem i da se takve stvari ne tolerisu tako da mi je lakse sa te strane.Sta i kako dalje videcu.Ne znam ni sama da li da cekam neki povod ili uopste da pocinjem raspravu jer znam da razgovora nema.Preostaje mi samo da kazem da odlazim i kraj.Kada se budem odlucila na taj korak,mada je cini mi se on neizbezan,posto mi je nosna mora sto znam da ako se ovakve stvari desavaju posle tri godine braka,sta da ocekujem za 10-15?!




veselicaa -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 16:55:44)

To sa zapostavljanjem muza u trudnoci kod mene ne prolazi.Pa aman,imamo dete u stomaku,povracamo 18 puta dnevno,mozemo da dobijemo odjednom strije,celulit i hemoroide,ne mozemo da jedemo nista sto smo pre volele.ugojimo se,oteknemo,placemo bez razloga da nabrajam jos?I gde da stignemo da animiramo muza da slucajno ne prestane da nas voli?Da se razumemo ja sam uvek za postovanje i iskazivanje pljubavi i paznje,volim da se sredjujem,volim sminku,kozmetiku,haljine,odecu i prvenstveno se sredjujem zbog sebe ali naravno da se zbog toga i moj muz raduje.Kada moje drugarice vide moju fioku sa vesom padne im vilica.Tako da ja verujem da treba zavoditi u braku,treba iznenaditi partnera ali bas u trudnoci,koliko god da se trudimo,cini mi se da je nemoguce.I ako zbog toga muz prestane da voli zenu,zena treba da mu se zahvali i kaze "cao"jer sta ce biti tek kasnije kada zena ne bude imala vremena zbog deteta.




jess021 -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 17:57:29)

Veselice, ponavljam, apsolutno ga ne opravdavam. Sve si u pravu, sli isto tako znam par zena za koje muz ne postoji otkad du dobile decu.




wivern -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 18:57:53)


IZVORNA PORUKA: jess021
Sve si u pravu, sli isto tako znam par zena za koje muz ne postoji otkad du dobile decu.

I ja, iskoristile su muzeve samo za decu. Bukvalno. Ali nije to tema.




DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 20:09:56)

Pisala sam vec da nema veze sa bilo kakvim zapostavljanjem.Pocelo je dok sam bila trudna.




veselicaa -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 20:37:26)


IZVORNA PORUKA: jess021

Veselice, ponavljam, apsolutno ga ne opravdavam. Sve si u pravu, sli isto tako znam par zena za koje muz ne postoji otkad du dobile decu.

Draga [sm=smiley31.gif] moj post se nikako nije odnosio na tvoj.Shvatila sam sta si pitala.
Medjutim razumela sam da DrLektor pokusava da opravdava muza time sto,kako sama kaze,poceo je da je vara dok je bila trudna,pa da nije mozda zbog toga sto ga je ona zapostavljala.Ona sama kaze da sumnja da preteruje i da mozda i nije kriv muz vec da ona to umislja.Pa mi je to bas bilo cudno,jer ja mislim da zena ne moze da zasluzi da je muz vara,pogotovo kada imaju dete..




DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 21:27:27)

Pogresno si me shvatila.Ja sam ispricala situaciju,i nemam dokaz da je on mene PREVARIO,osim tog dopisivanja,koje moze da znaci samo flert.Moje pitanje je bilo da li u vezi toga preterujem,posto nemam drugih dokaza,kao sto rekoh ne izlazi,ne vidja se sa bilo kime,samo sa zajednickim prijateljima...




choopa choops -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 21:29:13)

Trebaš da razmisliš da li bi se odmah razvela ako bi ti neko recimo sutra potvrdio da te on prevario.
Ako je odgovor NE, onda ostani u braku i zanemari sve sumnje da li je ili nije i živi happily ever after.
Ako je odgovor DA, onda ostani u braku dok ne završiš školu (nadam se da nemaš još puno), istrpi još toliko kad si već do sada mogla. Odnosno ostani u braku dok ne stvoriš te uslove za koje misliš da bi bili idealni da bi se razvela.
Eto [sm=smiley1.gif]




veselicaa -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 21:31:13)

Cekaj kako sam pogresno razumela ako si napisala da si procitala poruke u kojima se dopisivao sa bivsom devojkom i mejl?[sm=zmeden.gif] Procitaj ponovo svoj prvi post [sm=smiley1.gif]




DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 21:35:22)

Meil je bio sa bivsom taj jedan,ali ja ne znam da li se on video sa njom.Poruke su bile sa nn zenskom osobom,opet ponavljam ne znam da li se on vidjao sa njom,to je jedino mogao dok je na poslu,sto nije nemoguce,ali nije bas ni jednostavno da izadje na duze sa posla jer ima kamere.




DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 21:36:54)

Problem je sto znam da on nikada ne bi priznao.Da je to opcija,odavno bih imala odgovor i jasnu situaciju,ne bih gnjavila po forumu.




veselicaa -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 21:41:50)

Ok ako ti mislis da poruke nisu dovoljne,ja ni to ne bih tolerisala.Ne znam sta da ti kazem osim da ti pozelim srecu i tebi i tvom detetu.Ti ces najbolje znati sta da uradis,samo ti ocigledno treba malo vremena tako da nemoj zuriti sa odlukama.




DrLektor -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 21:43:31)

Hvala u svakom slucaju.




dijana1* -> RE: Bračni problemi II deo (16.7.2015 22:37:39)

Svako ima granicu do koje moze da trpi, tolerise kako god.
Nekome su poruke samo flert i preko toga moze da predje a nekome je to ozbiljna prevara i tu zavrsava svaki kontakt.
Necu da kazem ja mu nikada ne bi oprostila jer bezim od tog "nikada". Uvek kazen da je najlakse reci eee razvodim se pogotovo kada imas dete. Svi imaju problema u braku, neko prve godine, neko pete, neko petnaeste.... ali ako se dvoje vole treba da se i izbore i sacuvaju svoj brak. Pokusas pa ako vidis da to nije to e onda se razvedes.
Napisala si da je dete stalno sa vama. Nadji nekoga da ti bebu pricuva na par sati a ti i muz lepo izadjite u grad , na pice, do nekog lepog apartmana i malo uzivajte bas kao nekada.
Ja imam dvoje dece ali sam znala x puta da dovedem mamu uvece da ih uspava a mm i ja odemo negde i opustimo se.
Nemoj tako lako da dizes ruke i da odustajes od svog braka nego ako si osetila da ste upali u trenutnu krizu potrudi se da mu vratis sjaj koji je imao ranije. Srecno[sm=smiley1.gif]






wivern -> RE: Bračni problemi II deo (17.7.2015 11:20:51)

Iscitavajuci ove postove mogu da kazem da se potpuno slazem sa buba mirom.
Dala si sve razloge zasto bi ostalau braku ali i dalje te nerviraju te poruke, i to sto on ne bi priznao. Pa ko bi bio lud da prizna. Ili zaboravi to sto je bilo, pa uradi ovako kao sto ti je Dijana rekla ili nastavi da razmisljas o tim mogucim, bivsim, ne bivsim...
Sujeta je gadna stvar, kad izbacis nju iz misli bice ti sve jasnije.




Anoniman -> RE: Bračni problemi II deo (26.7.2015 21:02:22)

Kako da podnesem muža koji je totalna lenština,ne radi nigdje već nekoliko godina snalazimo se nekako i krpimo,svaki dan pokušavam da razgovaram s njim međutim on samo mijenja temu ili govori SVE ĆE BITI OK,SAČEKAJ MALO i td.Došlo mi je do grla i ne znam kako dalje jer imamo dvoje djece,a ja nemam kud.




Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>