RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 21:41:23)

Svi se igraju u igrackim temama...
Mozak na otavu.... [sm=smiley1.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 21:51:45)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0704/f4d-kokt.jpg[/img]
evo ga picence,ja obecah jutros da ce biti i nesto jace,a ne samo caj[sm=smiley36.gif]

milicicak -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 21:53:08)

Mila, srecan rodjendan Milici [sm=smiley1.gif]
Umorna sam kao pas, mrzi me cak i sa se istusiram...

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 21:57:23)

Ja odo malo da se prisredim za more, necu izaci iz kupatila barem 1h, imam puuuuuuno posla [sm=jezicek.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 21:58:28)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

Svi se igraju u igrackim temama...
Mozak na otavu.... [sm=smiley1.gif]

Ivanka ja sam uvek tu u kafani,to je moja omiljena tema [sm=smiley36.gif]
Mila hvala za posluzenje,ja cu ovo plavo [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 21:59:17)

evo mene,ja se vratila...pala sm od šetnje i jurenja za klincima...baš bi mi prijalča jedna kafa

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:00:43)

Viki,kako je bilo na karnevalu brodova,koliko traje ? Mozda dodjemo sutra.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:06:04)

Nažalost samo večeras je bilo...to je prvi put da su tako nešto organizovali,čim navatam muža da ubaci slike u komp stavljam da vidite.A pre karnevala bila je i Klincijada,kao neka vrsta dečije olimpijade,igre,klovnovi koji prave one balone od sapunice,pa balone naduvane prave kao mačeve,životinje ...ma glava mi puna utisaka

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:07:51)

IZVORNA PORUKA: mila83

Jao Viki uzivaj i za nas! Videla smam reklamu na fb za karneval.Koliko traje,hoce li biti i sutra? Mozda i mi dodjemo,mama mi je u SM..

Kada nekad budeš dolazila možemo se okupiti,i natempirati da dođe i Bubulence jer i njeni su iz SM,koliko se sećam

branki* -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:08:53)

dobro vece i od mene[sm=smiley1.gif]mada cu ja uskoro u krpe...

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:12:20)

Ja samo nešto pipijem na brzinu i idem u krevet,mrtva sam [sm=smiley13.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:15:41)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Jao Viki uzivaj i za nas! Videla smam reklamu na fb za karneval.Koliko traje,hoce li biti i sutra? Mozda i mi dodjemo,mama mi je u SM..

Kada nekad budeš dolazila možemo se okupiti,i natempirati da dođe i Bubulence jer i njeni su iz SM,koliko se sećam

Meni je to odmah palo na pamet kada sam videla da si iz SM.Ja sam iz Sm [sm=smiley1.gif] studirala i zivela u Ns pet godina pa se udala i zaposlila u Sidu.Pa mogli bi neko RR druzenje da organizujemo [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:16:50)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Nažalost samo večeras je bilo...to je prvi put da su tako nešto organizovali,čim navatam muža da ubaci slike u komp stavljam da vidite.A pre karnevala bila je i Klincijada,kao neka vrsta dečije olimpijade,igre,klovnovi koji prave one balone od sapunice,pa balone naduvane prave kao mačeve,životinje ...ma glava mi puna utisaka

Bas mi je zao da se zavrsilo.Videla sam slike sa njihove fb stranice i za to takmicenje i klovnove,pa bas lepo da su to organizovali.

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:18:02)

Mila ja imam rodbinu u Šidu.Imam ih i u Subotici,Mladenovcu,jednu prijateljicu u Zrenjaninu i jednu u Leskovcu [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:20:07)

Ček,ček ti si sada u Šidu Mila?

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:40:52)

vece....konacno stigli sa rodjendana,oko osam sredila bebca......sad cu i ja u krevet,znaci toplo je strasno u kuci pa sad pravim promaju da udje svezeg vazduha ceo dan nismo bili kuci.....a sutra idem do mojih na rostilj,al mi lepo ide[sm=smiley1.gif]ne moram sutra kuvati rucak[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:45:13)

Daaa [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 22:55:14)

Deca se uspavala ja slobodna da ludujem u kafani [sm=smiley36.gif]

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 23:07:08)

Dobro veče! Nema me 2 dana i jedva vas iščitah.
Mila, srećan ćerkici rođendan! Velika devojka! I hvala na posluženju, ja bih ovo fensy pićence.
Mom bratu je sutra rođendan, mama nije tu, pa sam mu ja pravila kolač-kinder bueno, nije hteo tortu. U iskušenju sam da načnem...
E. spava konačno, samo što sam je sredila i spustila, ukakila se. Kako to mrzim. Sve ispičetka-peri guzu, briši, maži...
Mm sam dočekala sa jednog i ispratila na drugi posao.
Baacim pogled na zvezdice, večeras je super finale.
Danas san se okupila sa društvancem iz srednje, kod drugarice u vikendici, kupali se, sunčali i pravili paste. Imali smo 3 vrste. Mmm... E. sam vodila isto, nisam imala sa kim da je ostavim, i nije mi žao, divna je bila. Ponos moj. [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 23:12:32)

Daaa [sm=smiley1.gif]

Možda neki dan i dođem...moja sestra je udata u Šid,često idemo do nje,njoj dosadno po ceo dan sama,muž joj vozi kamion,pa preko nedelje nikad nije kući,samo je vikendom tu,a ona sama sa dvoje dece,a posao još nikako da nađe

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 23:15:49)

Javi se ako budes u prilici,malo da se druzimo i uzivo, sto da ne ! A i klinci su nam pribliznih godina [sm=smiley1.gif]
QuennJ,bravo za malenu[sm=bravo.gif] znam taj osecaj,super je kada si u drustvu a deca ti zlatna ! [sm=smiley36.gif]
A taj kinder bueno..kakav je ? [sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 23:18:40)

Javićemo kada budemo planirali[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 23:20:17)

A taj kinder bueno..kakav je ? [sm=smiley36.gif]

Imam ja dobar recept,mnogooooo je dobar.

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 23:20:31)

Eve me... Izborih se sa dlakama, malo depil trake malo brijac i pobedih!
Sredila nokte, sad sam mirna do kraja letovanja. Kosu cu sutra, nemam snage da je veceras feniram ionako cu sutra da se lreznojim pa ce biti kao da je nisam ni pipnula.
Mm hrce u dnevnoj pored mene, Ivka i dalje spava, ne kaslje, ja vetrim stopala da se lak susi....
Cuju se zrikavci....

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 23:38:52)

Ivanka baaaas uzivas! [sm=smiley36.gif] Kako se zena odmah lepse i lakse oseca kada ima vremena malo da se sebi posveti i jos na kraju dana slusa zrikavce u miru[sm=smiley36.gif]
Veselice,znam taj kolac,pravila sam i ja..nego da vidim jel ga Quenn i nacela[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>