RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:53:30)

Vesela,ma nećemo ni ustajati ujutru,možemo jutro prespavati [sm=smiley36.gif] Daj meni neki liker ako ima od kokosa u tvom bifeu

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:56:45)

Ima Veki,ima [sm=smiley36.gif] Izvoli
[img]http://www4.slikomat.com/13/0704/e4x-liker.jpg[/img]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:07:28)

Pih izbaci me net a da nisam okusila liker[sm=smiley36.gif] ali vratila sam se brzo...
Hvala Veselice[sm=smiley1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:13:04)

Di ste zeMske? Obde zdravko colic [sm=smiley36.gif]
Otfikarila sam pola prsta danas kad sam sekla lubenicu, uzmem salvetu, vratim komadic mesca na mesto, odem u fioku sa alatom za previjanje, zovnem Ivku da mi isece flaster, i samoseprevijem. Sad skinem sve sa prsta kad ono se lepo zalepilo, bice to dobar prstic [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:17:47)

E Ivanka,malo crnog humora [sm=smiley36.gif] kao sačuvati prstiće ...ma samo kada ste dobile zeleno svetlo za odlazak na more

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:19:54)

Jao sto ste otkacene ! Ja to Veselice pocela vec da slavim rodjus!
Ivka,bas si blesava ! Hvala na detaljnom opisu,pa ti si profesionalac u lepljenju prstiju ! [sm=smiley36.gif]uf sto ja to ne volim kad mi se desi !

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:24:02)

Ivanka,legenda si...sinoć sam se smejala za ono kačenje gaća....a sada si me nasmejala sa detaljnim opisom procesa i ishoda lepljenja prsta[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:25:43)

Da,cekamo fotku Ivka od tih okacenih gaca[sm=smiley36.gif] i ja se sinoc smejala kao blesava tome ! [sm=jezicek.gif]

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:27:13)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ivanka,legenda si...sinoć sam se smejala za ono kačenje gaća....a sada si me nasmejala sa detaljnim opisom procesa i ishoda lepljenja prsta[sm=smiley36.gif]

Stize sveki sutra! Moram joj osloboditi zicu za izlozbu [sm=smiley1.gif]

E sad meni nije jasno nesto.... Ako Iva ima CRP 1.1 da li to znaci da ne moze da se razboli narenih dana ili....
Mnogo sam stavila mozak u brzinu.... Nemam ler....

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:29:41)

IZVORNA PORUKA: mila83

Da,cekamo fotku Ivka od tih okacenih gaca[sm=smiley36.gif] i ja se sinoc smejala kao blesava tome ! [sm=jezicek.gif]

Imam ja original pod prozorom svake nedelje [sm=smiley1.gif]
Ivka uspavala tatu, budila sam ga 3 puta da se tusira i ne mrda. Bas je umoran....

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:35:22)

Jao Ivanka,pitaće mi se muž čemu se toliko smejem...a ja se smejem izložbi na žici hahahaha

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:36:07)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

E sad meni nije jasno nesto.... Ako Iva ima CRP 1.1 da li to znaci da ne moze da se razboli narenih dana ili....
Mnogo sam stavila mozak u brzinu.... Nemam ler....

To ne znam,ali je super nalaz ! Ne bi trebalo da se razboli.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:40:24)

Joj Ivanka pa kako si se isekla to?A od tog tvog opisivanja zavijanja prsta sam se najezila[sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 0:46:02)

Jao Ivanka,pitaće mi se muž čemu se toliko smejem...a ja se smejem izložbi na žici hahahaha

Eeee, a pocepane krpe, pa jos ustirkane rasirene da se svaka rupica vidi?
Jao majko, sve zivo stirka, pitala i mene da li stirkam krpe i stolnjake ja rekla JOK!
Nije onaosa zena, ali zica od 15m i nekoliko krpa na njoj a izmedju krpa kamion moze da prodje. Kao da mi suptilno govori "e sad je zica cela moja, neces kaciti svoj ves" [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 1:02:36)

Eeee, a pocepane krpe, pa jos ustirkane rasirene da se svaka rupica vidi?
Jao majko, sve zivo stirka, pitala i mene da li stirkam krpe i stolnjake ja rekla JOK!
Nije onaosa zena, ali zica od 15m i nekoliko krpa na njoj a izmedju krpa kamion moze da prodje. Kao da mi suptilno govori "e sad je zica cela moja, neces kaciti svoj ves" [sm=smiley36.gif]

Hihihihihi,mnogo bre suptilna zena ta tvoja sveki !

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 1:10:00)

Ume da istera svoje na vrrrlo suptilne nacine, malo onako podle, i nikad ne povisi ton glasa ali bude zapovednicki, kao da daje savet a u stvari ti naredjuje. Ocekuje da je poslusas.
Sto li ja ne spavam, pitam se?

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 1:21:41)

Ivanka i ja to sebe upravo pitam...šta ja radim još budna? ali ne mogu da odolim a da ne čitam još[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 1:24:20)

Postale RR ovisnice,eto to je [sm=smiley36.gif] ja sad stvarno odoh [sm=smiley36.gif]Laku noc moje dame,kuckamo se sutra !

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 1:25:37)

Cekam da,se zavrsi film pa odo... uskoro ce...
Laku noc mame dame [sm=smiley1.gif]
Laku noc Vikiveki [sm=smiley31.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 1:31:58)

Evo idem i ja ...laku noć Ivanka i mila

mali_mis -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 5:52:20)

Jutro [sm=kava.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 7:07:20)

Dobro jutro,ja propustih i sinoć žurku ovde [sm=smiley13.gif]
Mi smo poranili da završimo po prodavnicama dok nije ugrijalo previše.Trčim sad da nas spremam.

branki* -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 8:04:04)

i ja propustih...nije da se meni sava toliko uvece,nego znam da me ceka nocno budjenje par puta i onda mi se ne ispalti da dzonjam puno uvece..
ajde,sad kafa[sm=kava.gif]

Ivanka 75 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 8:36:37)

Dobro jutrooooo
Mali misu, ranoranioce nas vredni [sm=bravo.gif]
Odgledah ja film sinoc pa zaspah za sekund.
Sad gledam crtani sa Ivom....
Mm otisao po burek za dorucak, u 11h imam sastanak u skoli pa da zavrsimo pakovanje popodne. Hocu da danas sve zavrsimo da sutra ne bi jurcali i pakkvali se u poslednjem trenutku.
Sto je zanimljiv ovaj crtani.....

Trcosava -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (4.7.2015 8:46:47)

Dobro jutrooooo
Mali misu, ranoranioce nas vredni [sm=bravo.gif]
Odgledah ja film sinoc pa zaspah za sekund.
Sad gledam crtani sa Ivom....
Mm otisao po burek za dorucak, u 11h imam sastanak u skoli pa da zavrsimo pakovanje popodne. Hocu da danas sve zavrsimo da sutra ne bi jurcali i pakkvali se u poslednjem trenutku.
Sto je zanimljiv ovaj crtani.....

Ivanko darlin, videh da imate green light za more. Joooj mi još 2 meseca pa idemo hahahahahahaah dobro malo manje

A ovo boldovano - sve je super dok ne krene da ti peva po kući - libre sooooooooj libre soooooooooooooooooj

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>