RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:07:49)

Evo malo i za društvo na terasi

[img]http://www.dodaj.rs/f/1V/uN/2Xmt0rEq/sladoled.jpg[/img]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:15:18)

O Viki hvala,hvala [sm=smiley1.gif]
I mi bili na kafu kod sveki,sada muz i S odose da kupe rostilj za rucak i danas necu da kuvam,jeees.[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:20:20)

E Veselice ,ja nedeljom nema šanse da se izvučem a da ne kuvam...ovde u Sremu nedeljni ručak je svetinja i zakon i zna se uvek šta je na meniju nedeljom:domaća supa koja se krčka celo jutro,kuvano meso iz te supe sa povrćem isto iz supe,krompir pire i naravno paradaiz sos

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:24:01)

Viki sada smo samo nas troje kuci,A mi je u gostima, S se razmazila i pita je muz malopre sta joj se jede a ona kaze "pljeska" I tatica ode brze bolje da joj ispuni zelju [sm=smiley36.gif]Inace i ja nedeljom kuvam sve redom od supe do dezerta ali kada je ovako vruce dosta je i rostilj i salatica.Imamo i dosta voca u basti tako da dezert i ne spremam vec nekoliko dana.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:26:54)

[sm=bravo.gif] veselice meni deca od jutros kukaju i traže sosa[sm=smiley36.gif] tako da ja nemogu na to da se izvučem,još ja i mm mislili da kupim gotovu supicu i da se tako izvučem jer imam nekog mesa ostalo od talandare,ali klinci neće...sremci u duši[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:28:58)

A Viki kod vas se lepo jede,znam.Mada i nasa kuhinja je dobra,skokni nekad do mene da probas nase pogace,pite,meso.[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:33:53)

Znam ja,bila sam malo tamo,12 god na Jugu,a malo i na Zapadu Srbije jer samo tamo rođena...a sada u Sremu,znači znam kuhinju skoro cele Srbije...a najviše volim našu Užičku komplet lepinju ili ti lepinju sa sve

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:42:39)

Mi smo rucali,zasladili se pitom,pravila sam im Cupavu katu,ali ne sa jabukama,vec bundevom(nasla neki zaostao paket u zamrzivacu).
Ja uglavnom praktikujem za nedelju sve po redu da spremam u kuhinji,ali nije pod obavezno.
Jos malo odosmo mi na Zl pa cemo uzivati u tim uzickim lepinjama Viki [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 14:52:29)

Joj spavala sam sa T i sad kao da me kamion pokupio.
Queen ja uvjek kažem bolje da gleda nego da traži uživo [sm=smiley36.gif] mada nisam nikad našla tako nešto,možda obriše na vrijeme [sm=smiley36.gif]
Wiv pa do skora mi je davala minimalac,pa je u novembru povećala na 22 a sad na 24,možda se prepala da ću dati otkaz jer sam joj rekla da sam našla još jedan posao.

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 15:57:52)

Hay,mi rucali,sad pijem kafu....jedva sam uspela dete uspavati,od 7h je bio budan[sm=smiley24.gif]pun je energije.
Sad konacno mogu da se opustim malo uz tv i sladoled[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 16:50:00)

IZVORNA PORUKA: mila83

Mi smo rucali,zasladili se pitom,pravila sam im Cupavu katu,ali ne sa jabukama,vec bundevom(nasla neki zaostao paket u zamrzivacu).
Ja uglavnom praktikujem za nedelju sve po redu da spremam u kuhinji,ali nije pod obavezno.
Jos malo odosmo mi na Zl pa cemo uzivati u tim uzickim lepinjama Viki [sm=smiley36.gif]

Blago vama[sm=smiley1.gif] inače nećete na Zl naći takve lepinje,tamo gore budu obično lepinje sa kajmakom i jajima.Ako vas nekad put nanese u Užice potražite Šuljagu,tamo su prave lepinje se peku u furuni...sad mi krene voda na usta
Mi ćemo za Užice najverovatnije posle 8. avgusta

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 16:52:56)

Inače i mi smo ručak završili odavno,malo polegali da se odmaramo,ja ustala čim sam ih uspavala[sm=smiley36.gif] ne volim u toku dana da spavam jer se posle osećam baš bezveze,što reče emica kao da me kamion pokupio[sm=smiley36.gif]
Posle bi trebali da idemo do sveki ali pre toga ćemo malo i u bazen da skočimo.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 18:09:55)

Gde ste zene,prazna nam terasica?
Emice super za povecanje plate,bice visa parica za soping [sm=smiley36.gif]
Ja pijem kafu,S gleda Moj mali poni,pa cemo kasnije u setnju.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 18:49:55)

Evo mene ja gledala Đokovića...i car ostaje CAR,malo sam se nervirala ali pobedio je[sm=bravo.gif] idem malo da se kupamo u bazenu pa kod sveki na kafu

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 21:00:51)

Mi roštiljali na balkonu pa onda otišli u šetnju,malo dužu.Pojeli po sladoled i kuća.Mm sad uspavljuje princezu a ja odo pod tuš.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 21:06:20)

I mi malopre usli u kucu,setali bas dosta,pojeli sladoled sada S gleda crtani a ja da joj spremim nesto da jede,pa spremanje za krevet.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 21:27:32)

I mi se sad vratili iz šetnje i posete kod sveki.veče je baš idealno za šetnju

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 22:05:13)

IZVORNA PORUKA: vikiveki
Ako vas nekad put nanese u Užice potražite Šuljagu,tamo su prave lepinje se peku u furuni...sad mi krene voda na usta

Joj i meni... Jedna od najlepših uspomena studentskih dana-komplet lepinja kod Šuljage.

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 23:01:16)

vece.......vidim pricate o lepinji,takvu nikad nisam jela,kad vec hvalite sigurno bi se i meni svidela[sm=smiley1.gif]
jel neko za kafu[sm=kava.gif] ja zaboravila danas popiti popodne......

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 23:11:31)

Kato kasno je za kafu [sm=smiley1.gif] Dete mi spava,muz u setnji,ja gledam tv i citam po rr [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 23:18:29)

IZVORNA PORUKA: QueenJ

Ako vas nekad put nanese u Užice potražite Šuljagu,tamo su prave lepinje se peku u furuni...sad mi krene voda na usta

Joj i meni... Jedna od najlepših uspomena studentskih dana-komplet lepinja kod Šuljage.

Queen...i tebi se sviđa[sm=bravo.gif] šta si studirala?

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 23:19:48)

IZVORNA PORUKA: Kata90

vece.......vidim pricate o lepinji,takvu nikad nisam jela,kad vec hvalite sigurno bi se i meni svidela[sm=smiley1.gif]
jel neko za kafu[sm=kava.gif] ja zaboravila danas popiti popodne......

E ja sad popila sa mužem ,skuvao mi mm jednu po mojoj volji, niko ne ume da skuva kafu kao on,čak ni ja

QueenJ -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 23:19:57)

Mm treća smena, E. spava, tj. pokušava, muče je zubi, svako malo se budi. Odoh i ja da pokušam da odspavam malo. Laku noć.

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 23:21:33)

IZVORNA PORUKA: mila83

Blago vama[sm=smiley1.gif] inače nećete na Zl naći takve lepinje,tamo gore budu obično lepinje sa kajmakom i jajima.Ako vas nekad put nanese u Užice potražite Šuljagu,tamo su prave lepinje se peku u furuni...sad mi krene voda na usta
Mi ćemo za Užice najverovatnije posle 8. avgusta

Bili,probali ,znamo ! [sm=smiley36.gif] Ma znam,na Zl ima svasta sto se reklamira nacionalnim i domacim,a uopste nije...idemo vec 7.put [sm=smiley36.gif]

Moji svi spavaju,mm na poslu ,ja citam po rr sta ima.
Hoce li biti nekog posluzenja ovde ?[sm=smiley1.gif]

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (12.7.2015 23:24:25)

mila,kasno je za posluzenje treba ici spavati[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sledeća stranica >   >>