RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 9:25:39)

Dobro jutro, vesele zene ! Bas me nasmejaste od jutros ! I slazem se sa svim,Emice,bas nas utesi ! [sm=smiley36.gif]
Wiw malo ima,pa nema na RR.Fali mi ta tvoja Pepa Prase [sm=smiley36.gif]

Peace* -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 9:53:07)

hahhahahah, umreh od smeha za ovo za kraljicu! [sm=smiley36.gif]

Ponedeljak.... [sm=smiley11.gif] Na poslu, a meni se ne radi.

Deca su mi i dalje bolesna. Na smenu. Šiznuću više. Počelo je 3.6., i od tada ne prestaje. Prvo Luka šarlah, a Marko boginje. I od onda na smenu, Luka upalu krajnika, ab, Marko upalu grla ab, pa Luka upalu krajnika, ab, pa sad Marko upalu grla i uha. Bukvalno nedelju dana jedan pije ab, pa nedelju dana drugi. Ja sam mrtva! [sm=smiley19.gif]

branki* -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 10:14:33)

hhaha,ja sam isto kraljica[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=bravo.gif]
kako se nasmejah za ovo!
a,ima i onaj vic-eto,vidite,nisam ja debela,nego niska!

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 10:31:16)

Drago mi je sam vas nasmejala,moracu ja da stavim sliku u temi za podizanje raspolozenja [sm=smiley36.gif]
Joj Peace pa vi ste bas nastradali sa tim prehladama,bolestima jos svako malo ab.Nadam se da ce brzo da vas prodje,razumem te kada kazes da si umorna,i jedno dete kada se prehladi je mnogo a kamoli oba i to bas cesto.Posle boginja im je oslabljen imunitet,i mi smo cesto bile prehladjene posle istih.
Kod nas vec vruce,malopre rasirila ves i preznojila se.Cekam postara,da nam donese paket sa igrackom,S se igra sa bratom,ja da pocnem sa pripremom za rucak,bar meso da izvadim iz zamrzivaca.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 10:32:13)

Hahaha i ja sam kraljica...od jutros sve sami dobri saveti[sm=smiley36.gif] moraću da ih se pridržavam.
Peace ti si baš nadrljala[sm=smiley13.gif] da što pre svi ozdrave i da se prekine vaš začarani krug.

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 10:38:55)

jutro mame, evo posle naporene prosle nedelje, dodje i mali predah, bas ne volim kad je rodjis jedan datum a igraonica drugi, onda spremam duplo.
malo je tmurno napolju pa cu sad do galerije da vidim kako protice izlozba,
Peace bas bzv sa svim tim prehladama i boginjama i svime, drzimo fige da sto pre ozdravite i da uzivate. Bas vas uhvatilo na smenu.

Kata90 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 10:48:17)

Jutro kraljice[sm=smiley1.gif]
Peace,ozdravite sto pre[sm=smiley31.gif]
Kod nas kisa od jutros,bas je tmurno....bas prija svez vazduh.....

branki* -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 10:49:49)

izgleda samo kod mene sunce..ovaj moj ga jos nema...mada i boka spava.
tash,bas se nakupilo svega[sm=smiley13.gif]

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 11:11:47)

Obeća.am vam ako u oktobru odem na more ima da se za plažu našminkam + obujem štikle i postaviću vam sliku [sm=smiley36.gif]
Ja sredila stan,spremila ručak i sad čekam sveki da dodje čuvati Doru pa bježim na posao.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 11:22:43)

Ja još u isčekivanju i nadanju da će ipak danas možda i progrejati Sunce,da se kupam,a njega još nigde,ne znam šta se sakrilo iza tih oblaka[sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 11:35:08)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Obeća.am vam ako u oktobru odem na more ima da se za plažu našminkam + obujem štikle i postaviću vam sliku [sm=smiley36.gif]

Drzimo te za rec [sm=jezicek.gif]

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 11:42:24)

emice bice zbavno sa stiklama po pesku [sm=smiley1.gif]

tmurno i tesko napolju rekla bih da ce kisa, bljak

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 11:44:00)

Samo da odemo [sm=smiley36.gif] naravno morate me podsjetit jer ću zaboravit za sedmicu.
Kreten voz mi ode ispred nosa bukvalno,još stoji i ja pritišćem dugmić da se vrats otvore kad on krenu,sad moram čekati pola sata [sm=hudicek1.gif]

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 11:58:57)

mame izgleda da samo ja nemam Smart telefon, imam neku nokiu obicnu, pa jedino mogu da se druzim sa vama kad sam kuci
al kupila sam novi lap top jeeeeee, jer je stari crko, nece me vise mm zezati, necu vise moliti daj malo tvoj racunar [sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 12:49:24)

amdn imam ja Smart fon ali teže mi je preko njega zato se uglavnom uključujem na RR samo preko kompa.
Inače upalila sam popravljenu veš mašinu i sada čekam da vidim da li će opet stati na pola pranja ili je majstor stvarno popravio

Peace* -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 13:06:08)

Hvala žene, valjda će uskoro da se završi ovaj začarani krug. [sm=smiley13.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 13:15:26)

Ja od jutros izludeh as internetom, koci mi jako punk Kara se logujem name RR,da li je I kod vas tako?

amdn -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 13:34:10)

viki i kod mene isto, vrti se po 5 min,. ja na kraju odustanem, pa sredjujem po kuci pa opet skoknem,
ali imam samo problem sa RR logovanjem i pisanjem poruka na RR, bas bzv
sad kad imam komp i vremena [sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 14:39:50)

Ne znam šta se dešava,ali jutros je bilo sve OK a onda je oko 11h počelo da koči i da sporo,jako sporo učitava

aleksandrici -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 14:52:15)

I kod mene je isto.Samo ocitava a nikako da ucita.Nerviram se celo jutro,radim,radim pa skoknem kad ono nece.Bas sam se nervirala.Ne znam u cemu je problem.

aleksandrici -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 14:53:33)

I ja imam neku staru Nokiu pa mogu da pisem samo kad sam kuci.Ale ne mari,sta tu je.

emicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 16:25:18)

I ja par sati nisam mogla ući,je li ijedna pisala tamo u temi da znaju adminke?

eca89 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 16:30:33)

Cure, evo i mene na jednu kafu, ja sam pravila punjene paprike i pire krompir za ručak, još samo salaticu. A. je zaspala, danas je haos. A, ovog stana i čišćenja preko glave, samo nešto čistim, sklanjam, perem suđe, pa dokle, samo mogu misliti kako će biti tek kad ona bude veća[sm=zmeden.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley29.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 16:49:31)

IZVORNA PORUKA: emicaa

I ja par sati nisam mogla ući,je li ijedna pisala tamo u temi da znaju adminke?

Mislim da niko tamo u temi nije pisao[sm=smiley36.gif] sve smo se samo ovde žalile

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (13.7.2015 16:51:28)

Mi ručali, amoji mali i veliki momci sad malo gledaju TV i čekamo da vidimo kakvo će vreme biti za kupanje,čas je toplo čas je hladno

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>