RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

branki* -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 22:41:42)

bubi,probaj obavezno,najlepsa je opijenost od koktela,svet je tako lepsi[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 22:44:42)

IZVORNA PORUKA: bubulence

IZVORNA PORUKA: vikiveki

I ja se prijavljujem za ovaj u sredini u bojama...mmm

sta ima novo na soru? sa kim se svalera komsinica? kome je izaslo kurije oko[sm=smiley36.gif]? kod koga je lepsa basta ...?
daaaaj neki trac [sm=smiley36.gif].
m ovde nemamo te varijante ali zato volEm da idem na pijacu, imam svoje bake od kojih kupujem pa svasta nesto cujem ... i ko se sa kim svalera i koga snaja ne voli, i koji su lekovi stigli u apoteku...

A pa bila sam malo na šoru...postala sam i ja prava Sremica [sm=smiley36.gif] a dobila sam od komšinice i zasad nane,isplatilo mi se sedenje na šoru....A još ne mogu da pohvatam ko se sa kim vodi[sm=smiley36.gif] kad se malo bolje upoznam sa glavnim akterima biću ok

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 22:46:06)

Evo i mene,uspavala decu.
Ajde posluzite se dok procitam sta ste pisale
[img]http://www4.slikomat.com/13/0703/94t-voda.jpg[/img]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 22:48:47)

IZVORNA PORUKA: veselica

hahaha pa lepo uspavate muzeve pa dodjete u kafanu da zalijete [sm=smiley36.gif]

Moj je na posao,radi trecu.Ali sam danas dobila pokon popodne [sm=smiley9.gif]

ha! tacno sam znala da cu te pokvariti [sm=jezicek.gif]!

Sram te bilo bubi,pokvari mene ovako finu zenu[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
Ivanka bas super da ipak idete na more,rekoh ja da verovatno nije nista strasno.

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 22:52:20)

Hvala veselice,ova voda sa okusom voca je bas da utoli zedj ! Moji svi spavaju,muz na poslu a ja zavrsavam svoje kuckanje i citanje na rr i pripremam sta mi sve treba za sutra.Milici je 7.rodjendan,slavimo tek za 12 dana ali ipak,sutra moramo malo da obelezimo..Kad pre prodje tih 7...kad se setim pre 7 godina,bila sam u porodilistu,pukao mi vodenjak[sm=smiley36.gif]
Sutra vas castim za rodjus !

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 22:55:02)

Mila da se lepo provedete sutra na rođendanu...
Veselice hvala na vodi sa različitim ukusima

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 22:57:00)

Pa to je trenutno in ovde na rr,sinoc smo bas pisale o ovoj vodi.Ja jos nisam napravila,cekam krastavice iz baste,neprskane.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:05:31)

pa da pisale smo,a ja evo već drugi dan se nalivam sa tom vodom,i za sada je sve po planu[sm=smiley36.gif] a nabavila sam i biljku nane,sutra ću da je zasadim u kalj,pa da uvek imam sveže nane

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:08:23)

Ja imam nanu u kalju,i mogu ti reci super je to.Imam malo dvoriste,napred ruze,loza,jagode i tri paradajza [sm=smiley36.gif]a nazad nista,sve u kaljevima,jako mali prostor. I ja bih volela da isprobam neki recept za tu vodu,vec sam gledala recepte po netu.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:16:17)

Ma ja planiram da svo to začinsko bilje posadim po kaljevima i da ga imam preko cele godine....prošle godine sam imala korijander,bosiljak,majčinu dušicu ,ali nisam uspela da ga sačuvam preko zime

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:18:24)

Zene sta je to kalj [sm=zmeden.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:21:40)

Saksija [sm=smiley36.gif] one dugacke uske saksije za cvece,mi zovemo kaljevi,bar kod nas.

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:22:20)

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ma ja planiram da svo to začinsko bilje posadim po kaljevima i da ga imam preko cele godine....prošle godine sam imala korijander,bosiljak,majčinu dušicu ,ali nisam uspela da ga sačuvam preko zime

I ja to radim,to je super stvar.Nesto mi uspe vise,nesto manje ali je lepo imati uvek sveze zacine.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:24:54)

Ma ja sam luda za začinima...jelo ne prolazi bez makar dva začina...bosiljak i peršun su mi omiljeni...za njima ide mirođija pa majčina dušica i tako redom [sm=smiley36.gif] a u neka jela sam stavljala i nanu...umaci su mi najpogodniji,u njih stavim sve što imam od začina

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:26:03)

IZVORNA PORUKA: veselica

Zene sta je to kalj [sm=zmeden.gif]

Kao što reče MIla to su one dugačke velike saksije za cveće

Ana RR -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:27:10)

Žene, delite li neko piće večeras? Ovom mom detetu temperatura skače tačno na 4 sata, poludeh danas.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:27:55)

Aha saksija,hvala zene [sm=smiley36.gif]Pomislila sam na to ali rekoh da ipak pitam.

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:29:59)

Ana imaš već poslužen koktel i puno vode sa različitim ukusima[sm=smiley1.gif] ako bi ti nešto drugo kaži

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:30:37)

Evo Ana posluzi se,znam kakva je muka kada dete ima temperaturu [sm=smiley13.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0704/gto-koktel.jpg[/img]

vikiveki -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:34:55)

Jao Veselice,propast...još koktela,pa sve ću ih popiti pa šta bude [sm=smiley36.gif] muža ću duplo videti,pa ću ih imati dvojicu istih[sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:35:14)

Joj Ana,nadam se da cete brzo ozdraviti [sm=smiley31.gif]

Ana RR -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:39:14)

Vikiveki, nisam videla da je piće već posluženo [sm=smiley1.gif] tako bi mi legao jedan mojito, uh.

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:42:56)

Evo Ana posluzi se [sm=smiley36.gif]
[img]http://www4.slikomat.com/13/0704/79a-mohito.jpg[/img]

mila83 -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:46:32)

Veselica izgleda veceras ispunjava zelje [sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

veselicaa -> RE: Julsko druzenje na terasi (chat) (3.7.2015 23:49:27)

Da,da a kako cete ujutru da ustanete posle ovih mojih koktela,videcemo [sm=smiley36.gif]Jos ti rece da ti je cerki rodjendan.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>