RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Trcosava -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 8:27:21)

Lesi samo da nisu kroksice [sm=jezicek.gif]

Eee još kad Ana ne bi ustajala kao vampir i da komšinica ne spava duuugo [sm=jezicek.gif] No biće... Pa onda na more idemo

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 8:41:43)

Jutar :)
Wow, Les, bravo za vitalnu baku [sm=bravo.gif]
Trco, cestitam vi godisnjicu :)
Meni su moje ovce od jutros digle zivac, sad peglam da se izduvam...
Idemo da pokupimo novi tablet, konacno nam zamenili onaj koji je crkao posle tri dana koriscenja. To da obavimo pa cemo malo u prirodu....

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 10:13:51)

Uuuu Trco a mm i ja se upoznali 22.6.08 [sm=smiley36.gif]
Les bravo za superbaku [sm=bravo.gif]. Blago vama uskoro cete na more. Ja kao da nisma ni bila.
Mili a da dodjes i kod mene malo ispeglas. Ja peglam samo ono sto moram i sad vec pocinje da mi biva muka od gomile.

branki* -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 11:46:15)

Trco,neka vam je sa srecom i da se volite puno[sm=bravo.gif]
Torta je za desetku!
Les,bravo za babu[sm=rozacrtici.gif]a,sto se tice bebece problematike,sve mi je jasno...

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 13:17:15)

Mi bili u bazelu,nas dvoje sami,mama čuvala T.Našla sam još jedan kupaći i divan je [sm=smiley1.gif]
Trćo srećna godišnjica [sm=bravo.gif]
Moja sveki danas ima rodjendan pa ćemo posle kod nje.

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 21:23:25)

Trco srecna godisnjica [sm=bravo.gif] Lesice svaka cast za baku koja cuva unuke u svojim godinama [sm=bravo.gif]
Moja deca odose kod babe,dosla jetrva sa sincicem iz banje,pa se uzelele za brata.Sada samo luduju,uzeleli se bas.Muz ode u setnju,ja po kuci nesto sredjivala sada na komp pa da sredim decu za spavanjac.
Ima li nekog za neko picence evo sluzim sta ko zeli,za pocetak ovo:
[img]http://www4.slikomat.com/13/0808/fj3-pice.jpg[/img]

Ana RR -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 21:35:59)

Trco, srećna vam godišnjica [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 23:31:07)

Zene di ste. Ima li nekoga?

mali_mis -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 7:20:23)

Jutro [sm=kava.gif]

eca89 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 8:22:13)

Dobro jutro mamike, molim ako može dobar lonac [sm=kava.gif][sm=kava.gif][sm=kava.gif]!

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 8:29:41)

Dobro jutro,i ja bih burence kafe.
Posle ćemo imati goste i jednom malog Nikolaja pa trebam pripremati mezice i tako to [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 11:10:24)

Nigde nikoga [sm=smiley36.gif]
Avgust je definitivno mesec kad treba najvise nagradnih iogara na RR. Ovako je mnogo dosadno [sm=jezicek.gif]

Kata90 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 11:14:59)

Olaaaaaa zenske,nesto zabusavate sa piskarenjem [sm=smiley1.gif] kod nas danas duzijanca,neznam jel volite to da gledate?[sm=smiley1.gif]
Htela sam ici sa bajsom, do grada......ali mi juce pukla guma na bicikli..[sm=hudicek1.gif]...kad sam baksuz,a bus ne volim u njemu jos toplije.

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 12:58:09)

Wiv sada ce sigurno pa kada bude pisanije od jutra do mraka [sm=smiley36.gif] Nece vise samo ja i ti da bauljamo u sitne sati po forumu [sm=smiley36.gif] Ali obavezno ce prvo da napisu "sada imam vremena za rr,ovo,ono" i pisace po ceo dan,a evo sada ne mogu ni recenicu da napisu [sm=smiley29.gif] Ma ja te clanove i ne simpatisem mnogo,oni i ne vole ovaj forum vec samo te nagradne igre ali zanimljivo je da vidis kakvi sve ljudi postoje,to da.
Evo [sm=kava.gif] za sada,pa ako budete dobre i dodjete na terasu da se druzimo stavljam i kolace [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:14:43)

Evo mene,veselice,cim cuh da ma kafe i kolaca[sm=jezicek.gif]
Bogme,bas mi se i jedu,3 i po meseca smo u beogradu,nista slatko nisam pravila ovde,niti mogu.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:17:45)

Sjećate li se kako je bilo prošle godine u septembru,nismo mogli isčitati koliko se pisalo za vrijeme nagradne igre [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:18:41)

Branki izvoli zasladi se
[img]http://www4.slikomat.com/13/0809/qn8-mafini.jpg[/img]

mirkam -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:20:03)

Haha,da Emice,baš je tako bilo.
Ja da virnem na terasu,nešto nemam običaj da svracam.Više navratim kad je kafana [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:23:08)

Mirkam svrati bas nam fali drustvo.a mi i nemamo osecaj da je terasa.pijemo kao da je kafana [sm=smiley36.gif]
Evo i kafice:
[img]http://www4.slikomat.com/13/0809/67d-kafica.jpg[/img]

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:23:32)

Nadam se da će opet biti kao prošle godine [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:25:26)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Sjećate li se kako je bilo prošle godine u septembru,nismo mogli isčitati koliko se pisalo za vrijeme nagradne igre [sm=smiley36.gif]

Ja sam se bas tada negde pridruzila i stvarno me lepo docekale zene,modovi ljubazni sve super,ja odusevljena ali kada krenu ludilo sa nagradnom igrom ja se uplasih [sm=smiley36.gif] Pomislila sam svasta,iskrena da budem.Ali sam opet dosla kada je prosla nagradna igra i shvatila kako funkcionisu neke stvari ovde.

mirkam -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:26:52)

Veselice hvala,skoro da mogu da osjetim miris ove kafe [sm=smiley1.gif]
Stvarno treba neka nagradna igra.Prošlog septembra je baš,baš bilo zanimljivo [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:27:14)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Nadam se da će opet biti kao prošle godine [sm=smiley36.gif]

A tek sada za martovsku n.i. kada nam se kafana gubila sa liste aktivnih tema [sm=jezicek.gif] A nove teme tipa "kupus" "podvarak" "kako spremate ribu" i slicno [sm=jezicek.gif]

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:31:13)

IZVORNA PORUKA: mirkam

Veselice hvala,skoro da mogu da osjetim miris ove kafe [sm=smiley1.gif]
Stvarno treba neka nagradna igra.Prošlog septembra je baš,baš bilo zanimljivo [sm=smiley36.gif]

Mirkam bice neka n.i. pa jos ako nam dodju neki clanovi koji vole ove hm hm teme,bice veselo[sm=jezicek.gif]

branki* -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (9.8.2015 13:37:39)

Hvala,veselice[sm=smiley1.gif]
Jeste,secam se tog septembra proslog,ja sam bila trudna sa bokom,stalno sam visila na rr!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>