RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (6.8.2015 18:18:35)

Eco ma nije strašno,u stanu radim pa od njenom stana do stanice dvije minute a tako i od stanice do mene.
Elena provjeravam ja to ali sam danas vidjela privjesak u torbi i kontam tu su,zaboravila da mi je spao privjesak sa ključa.Nego piši,koji si mjesec,znate li pol,kako je Elenica?

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (6.8.2015 20:48:05)

Gde ste zene,ja setala bila do drugarice pa ona svratila do mene da uzme nesto,bas smo se iscaskale.Muz ode u setnju,deca gledaju srtace,ja malo na komp da odgovorim na silne mejlove i da vidim sta ima na rr.
Danas jeli kupine,deca se bas obradovala kada im doneo mm,malo je zavucen zbun pa nisu ni primetile da ih ima toliko.
Ima li neko da pije sa mnom na terasi [sm=zz_biggrin.png]

eca89 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (6.8.2015 22:09:31)

Ženske, ima li šta popiti???

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (6.8.2015 23:15:05)

Evo ja otvaram somersbi, imam jedan pa cemo podeliti

mali_mis -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 6:40:24)

Jutro [sm=kava.gif]
E sad sam se probudila pre cika koji buse beton, da makar pola sata uzivam u tisini.

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 6:59:13)

[img]http://www.dodaj.rs/f/m/gL/42xwzbJM/coffee.jpg[/img]
Jutro :)
Meni su noc i jutro bili aktivni [sm=smiley9.gif] sad dolazim sebi uz kafu [sm=smiley4.gif]

eca89 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 7:26:14)

Joj, mili hvala i meni bi dobro došlo. Nadam se da su ti bili akivni u nečemu lijepom[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]!

Trcosava -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 7:35:25)

O bre Eco, vidiš da se stidi, znamo mi koje su akcije pale.
Kod mene skoro svako veče padne akcija[sm=jezicek.gif]

Muž odvede ćerku sa njim na posao oooooooo happy day!

eca89 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 7:40:43)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

O bre Eco, vidiš da se stidi, znamo mi koje su akcije pale.
Kod mene skoro svako veče padne akcija[sm=jezicek.gif]

Oom blago se vam žene, mene ovo moje dijete umori, ako se jednu noć naspavam, onda iduću obavezno platim!!!!!!!!!!!!!!

Trcosava -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 7:47:20)

Sa Anom sam nadrljala, do druge godine je spavala tek oko 22, sa ovim sam bila pametna (a i imala sreće, mnogo zavisi od deteta) i sad ih oboje u 21 u krevet - imamo vremena posle i za akciju i za film nekad da se odgleda. Mada i mene umor nekad stigne. Iskreno, više me Ana izmori psihički nego Luka.

Ne zna se ko je srećniji što je otišla sa mm na posao - da li ona ili ja [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 7:50:01)

Trco, svaka cast [sm=bravo.gif]
Ja se ne zalim ali ima perioda kad smo oboje toliko iscrpljeni da zahrcemo sa detetom u 9 [sm=smiley36.gif]
Eco, sve je to normalno dok je beba mala, ja sam se posle par meseci navikla na nespavanje... Mini buba je sisala nocu dva puta do godinu dana.
Idem da poteram ovo dete da jede pa da bezimo u prodavnicu, bice pakao danas

eca89 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 7:53:41)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Ne zna se ko je srećniji što je otišla sa mm na posao - da li ona ili ja [sm=jezicek.gif]

He, he mogu misliti i tebi je lakše sa njim samim da malo dušu odmoriš, vjerovatno ga i ona malo zadirkuje, uživaj danas[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 12:39:04)

Dobar dan...ja se pakujem pa na put.Danas idemo u selo po decu,ostaćemo i mi koji dan.Ja danas radila jutarnju smenu i sada završavam pakovanje...jao ne mogu isčekati da vidim drce,baš sam ih se uželela.

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 13:28:14)

Evo i mene,celo jutro spremala nesto,mesila,pekla palacinke bas sam bila vredna.Sada sedimo,gledamo tv,uzivamo u hladovini,napolje i ne izlazimo jer je bas vruce.

mila83 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 13:44:20)

Zdravo zene ! Gore i nebo i zemlja od vrucine sto se kaze.Evo rucali,klinci se kupali,sad malo odmor pa ponovo kupanjac.Veceras imam goste,pravila neki kolacic sa pudingom,sad i ja sa T na odmor.

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 18:00:32)

Ooo žene evo i mene,nismo imali internet od sinoć.Pravim večeru pa na posao,ću da umrem u onoj kuhnji,nije normalno koliko grije.

Kata90 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (7.8.2015 21:52:25)

Zenske sta cinite?uf konacno sam legla,danas mi bas bio nesto naporan dan,mozda i ova vrucina jos smeta neznam......
Vala sam se tako najela malopre lubenice,ima da idem celu noc na wc[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 0:25:43)

Pih, naravno da nema nigde nikoga...samo ja k'o sova buljina buljim u ekran u ovo doba.

mali_mis -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 7:11:08)

Jutro [sm=kava.gif]
wiv, da te utesim, ja sam gledala u ekran mobilnog u to vreme, da ostanem budna [sm=smiley36.gif]

lesica -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 7:56:42)

Ahoooj! Ja da ugrabim da vam se javim dok je jos mir i tisina!

Sta se radi? Kakve ste?

Ja ovih dana malo van sebe sa D i njegovim bebecim problemima... no i to ce proci.
Treba da krenem sa pakovanjem za morence a sve me nesto mrzi i ne znam odakle da pocnem.

Ko je za kafu?[sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 7:59:32)

Daj kafu šefe, ja ću spremim nešto slatko!!!

08.08.''08 smo se mm i ja prvi put uživo videli [sm=smiley36.gif] pa mogu reći da je tad i veza počela - prava prava [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/13/0808/2dx-3eca23.jpg[/img]

lesica -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 8:03:56)

Ohoho, pa da cestitam [sm=zz_inlove.gif]

Eee, a mi danas na zurku - 80. rodjendan babi mm-a. I bukvalno zurka [sm=smiley36.gif]

Trcosava -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 8:06:47)

Šta ste joj kupili? Novi štap? [sm=jezicek.gif]

Jaoj grozna sam!!!

Danas mm ima akciju kopanja krompira.

Luka peva tamo u dnevnoj, Ana gleda tv. Jaoj juče sam se psi'ički odmorila. ali sam se zato fizički umorila heheh

Nema veze, komšinica se vratila sa mora pa iduće nedelje će već biti lakše - Ana će imati društvo.

lesica -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 8:10:33)

Aaa ne, ova bakuta je vitalna i jos uvek dadilja svima redom [sm=smiley36.gif] U to ime dobija papucke za svrckanje po dvoristu.

Trco, bice ti lakse jos kako.

NadaR -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (8.8.2015 8:13:22)

Čestitke Trcoo !
Auuuu, ja sam 8.8. 2008. bila ogromna kao kit i jedva cekala da se porodim. :-D
Mi veceras na slavu , sutra takodje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>