RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (25.8.2015 23:09:19)

Ja sam danas kupila novu knjigu [sm=sloncek.gif] Leto u Italiji.
Mislim da je,Laguni naj potez sto prodaju knjige na trafikama, popunila sam celu policu, jedno metar (ja ko ggospodja ministarka - knjige na metar [sm=smiley36.gif])
Ja retko odem do grada a nemam obicaj da ih narucim preko neta. Ovako mi intimnija kupovina, u staetu se povezem sa knjigom.

Milice, kakvi lekovi? Bolesna si?

bubulence -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (25.8.2015 23:12:00)

IZVORNA PORUKA: Ivanka 75

IZVORNA PORUKA: bubulence

Pametne glavice!

[sm=sloncek.gif]
[sm=zz_big_green.png][sm=zz_cold.gif] em pametne , em lepe [sm=smiley36.gif]...

Da samo znate kakav bese tip u petak.... ahhh... da nisam udata i bar 20 godina mladja, al bi se provela!

evo sada sam procitala [sm=smiley36.gif]. kako je malo potrebno da poletimo visoko visoko.... i da nas muzevi drugacije gledaju... divno...
Wiv ta mi je omiljena!
milicice baci pogled u temu ishrane dece sa alergijom....
sanjice [sm=smiley31.gif]

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (25.8.2015 23:19:08)

Ivanka, opet me stegao isijas, popila sam svasta nesto da bih mogla da spavam. Super za knjigu, ja sam skoro zaboravila kako je citati sa papira...

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (25.8.2015 23:23:11)

A imam i nekoliko spremnih knjiga na engleskom... za razonodu [sm=smiley1.gif]
Milice, ne znam kako ti je, ali zelim ti brz oporavak [sm=smiley31.gif]
A mene boli domali prst leve sake ima 2 meseca... Kako me ponekad secne.... mm kaze da ima i malo otoka, ali ne boli na dodir samo prilikom nekih pokreta. A mrzi me da idem kod dr zbog prsta, ima da me ismeje.

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (25.8.2015 23:38:30)

Optuzih coveka na pravdi boga, upravo prozdirem pizzy [sm=smiley36.gif]
Ivanka ja samo da nisam udata, provodila bih se onoliko [sm=smiley36.gif] Taman sad imam toliko godina da znam sta je odlican provod i da ne drmoserim mnogo [sm=bravo.gif]

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (25.8.2015 23:45:06)

Zaboravih da azem, da mi je 20 godina i ova pamet [sm=smiley36.gif]
Nego sam se sa 20 sve nesto ustezala i sklanjala u stranu, opustila sam se kako treba tek sa 27, sa 30 upoznah mm, ostalo je 10 godina istorije.
A te tri godine sam se provodila za sve one sto nisam![sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (25.8.2015 23:47:11)

Zaboravih da azem, da mi je 20 godina i ova pamet [sm=smiley36.gif]

Za neke stvari i dalje nemam pamet [sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (25.8.2015 23:50:00)

Ivanka, hvala :)
Ja odoh u lalaland lekici poceli da deluju :D

Buba Mira -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 0:04:48)

Samo da se javi dežurna svinja.
Ispekla sam i upravo pojela ono frikom pecivo sa višnjom i čokoladom, crkla majci alava [sm=hudicek1.gif]

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 0:07:38)

Buba, vala neka si [sm=bravo.gif]
Ja smazala pljesku oko 9ke a malopre i pola kocolade od 200gr, pola sam sakrila [sm=smiley1.gif]

mali_mis -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 7:21:03)

Jutro [sm=kava.gif]
Ja sam dva dana crevcila limenku Zajecarskog, bilo mi je fino da pijuckam pivce uz farbanje [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 8:24:20)

Dobro jutro,pih propustila sam sinoć žurku ovde .Nije mi se dalo ući,kontam ionako nema nikog.
Ja danas pravim krofne,nisam juče mogla nisam imala jajca a mm došao pokasno [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 8:27:33)

uh ,te krofne!ja se kanim da mesim one kroasane ili bar palacinke,ali nikako da nadjem vremena od ovih razbojnika.
juce probala prvi put somersbi borovnica,nije los,ali je ipak meni najlepsi onaj standardni!
pijem kafu,izvolite i vi[sm=kava.gif]

Buba Mira -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 8:29:23)

Ja ležim i divim se mojoj novoj jakni. Kupih u Mangu pre par dana kožnu bordo jaknu, ne da je dobra nego uffff! [sm=zz_wavespin.gif]

branki* -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 11:21:15)

sto volim kad tako nesto kupim sto mi se puno svidja,pa jedva cekam da obucem i divim se sama sebi,uh[sm=smiley36.gif]
gde ste,bre,zene..ovi moji polegali..pijem kafu,cekam da se cujem sa tatom,da vidim sta ce mu reci..zbrckala za neki kolac..

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 13:20:05)

Ova moja tek sad zaspala,sat i po kasnije nego inače.Moram sad ići pripremati za gulaš dok se nije probudila opet.
Ja sam sebi naručila dvije majice za zimu i jedva čekam da stignu pa da ih obučem,briga me ako je još vruće za njih [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 14:09:25)

Zene sta radite,mnogo mi je drago kada vidim da ovako piset__e po kafani,cesto nam ovde bude prazno.
Mi krecimo,cela kuca nam je rasterana,A mi je u goste kod tetke a S je inace mirna pa je malo lakse jer bar ne jurim oko njih.
Nego da vas pitam nesto,vidim da skoro sve zivite u vecim gradovima pa bih vas pitala nesto.jel znate gde ima da se kupe oni folija baloni ali da se pune vazduhom tj onom obicnom pumpom na vazduh?Nasla dva tri sajta koji ih prodaju,poslala im mejlove jos pre deset__ dana ali mi ne odgovaraju.Mislim sto su uopste stavljali mejl adresu kada je ne koriste [sm=zmeden.gif]Bas bi mi znacilo ako nesto neko od vas zna,trebaju mi za rodjendan mojoj A.
Mislim na ovakve balone [img]http://www4.slikomat.com/13/0826/9q-balon.jpg[/img]

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 16:14:07)

Vesela, imas u Nisu na nekoliko mesta da to rade. Meni je San Dekor bio na vencanju, i bas sam zadovoljna

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 16:14:11)

Vesela, imas u Nisu na nekoliko mesta da to rade. Meni je San Dekor bio na vencanju, i bas sam zadovoljna

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 16:14:23)

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 16:19:15)

De ste zene?
Ja stigla kuci, sacekale me krofne [sm=smiley36.gif]
Mini buba jos spava pa ja sad uzivam uz krofne i tv u tisini... Skroz mi cudno [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 17:42:20)

Di ste zenske [sm=smiley1.gif] meni se stalno jede slatko uzas,sutra bi trebalo da dobijem.....nadam se inace cu mm da zadavim [sm=smiley36.gif]
Mali zaspo,cim se pro udi odosmo malo u setnju,kod nas bas fino toplo vreme...

Anoniman -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 17:50:12)

Jooojjjj sto ste dosadne sa tim krofnama[sm=jezicek.gif], a sveki mi u Nemackoj, mama slomila nogu, nema ko da mi ih pravi[sm=smiley19.gif]

veselicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 21:14:54)

Jaoj al sam umorna a okrecili smo samo spavacu.Sutra dnevnu i kuhinju,hodnik i kupatilo.Ali moram da pohvalim muza bas mi pomaze [sm=smiley1.gif]
Ivanka meni treba nekoliko tih balona,pa da ih sama naduvam,zato trazim da se pumpaju pumpom na vazduh.Nadam se da cu ih naci,bas bi mi bilo krivo da ih ne nadjem.Javite mi ako se setite da ste ih videle negde [sm=smiley1.gif]

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (26.8.2015 21:20:02)

Hihi, UM ja pojela sest krofni od kad sam se vratila sa posla [sm=smiley36.gif]
veselice, bas ste vredni :)
mini buba uspavljuje oca joj, ja pokusavam da se namestim na krevetu i gledam X-Men i razmisljam dal opet da napadnem krofne [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sledeća stranica >   >>