RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Klarita -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 15:13:43)

[sm=kava.gif] Hello, hello...

Branki, poslala sam ti poruku na FB [sm=smiley1.gif]

Gde ste zene, 100 godina kao da je proslo[sm=smiley1.gif] ljubim vas sve, odoh da cituckam...tu i tamo znam s telefona desavanja...

Ivanka, verovatno ce dobiti antihistaminike i kortiko i morace na dijetu par dana[sm=smiley13.gif] ne brini nista strasno ja mislim, a ljubi nam Ivku

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 15:17:16)

Ahoj, zene :)
Klarita, gde si zeno? :) znam da nije tema, moderatori prastajte, ali klarita koliko si platila klarin krevet? Moze i u pp i okvirna cena, samo da znam otprilike. Hvala :)

Klarita -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 15:40:15)

Milicicak [sm=smiley31.gif] 300 evra
ja nemam pojma po kojoj zemlji hodam i kako uopste stizem bilo sta koliko je Nikolaj zahtevan i besan i aktivan[sm=zmeden.gif] sad sam opet u problemu s ledjima pa lezim i takoooooo idem i na terapije laserom i bioptron lampom, a u septembru sam planirala da radim magnetnu rezonancu iako me fizijatar ubedjuje da ne bacam pare jer je 100% ubedjena da su misici jer nemam neuroloskih ispada[sm=zmeden.gif]

milicicak -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 15:44:43)

Hvala, Klarita :) ja sam iskreno mislila da je vise :)
Za ovo drugo, dobrodosla u klub :( mene vec drugi put u tri nedelje stegao isijas... Mnogo mi zabavno...

Klarita -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 15:45:53)

Je l' imamo temu[sm=smiley4.gif]? Ili da caskamo ovde? [sm=smiley36.gif] 4.put za 8 meseci[sm=zmeden.gif]

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 15:46:40)

Zeludac mi je velicine kikirikija, cekam ovog mog elebaka da dodje od lekara, Ivka crta puzeve za logopeda, i meljeeeee ko navijena

Sanjica26 RR -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 15:51:38)

Klarita nestala si u akciji.[sm=smiley1.gif] Bitno je da si se javila.[sm=smiley1.gif]
Ove moje su se probudile i sad krece ludilo.

Klarita -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 15:58:33)

Ivanka, sad sam videla temu...javljaj sta kaze dr, nadam se da je sve OK[sm=smiley13.gif]

sanjice, ludnicaaaaaaaaaaaaaaa...rekoh da cu da pustim nemirka samo sat vemena da spava da uvece ranije zaspi, kad vidim sad proslo sat i po, ja i dalje odlazem budjenje[sm=jezicek.gif] nemajka

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 16:05:54)

Vidi ko se to vratio sa mora sveza, odmorna i ukocena [sm=smiley36.gif]
Ivanka mozda je samo neka alergija neverovatno koliko slucajeva alergija ove godine sam cula i to sv ljudi koji nikada nisu imali problema.

Sanjica26 RR -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 16:17:21)

Klarita koliko mi je T bila dobra, toliko je Sofi nemirna. Uvek odlazem budjenje.[sm=smiley36.gif]

Azra_ -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 20:37:01)

Klarita , digoh poteru za tobom, a tebe nigde.... Kako je bilo na moru? Kako ste zadovoljni vilom i NM? Možeš i na temi o moru! I ajde, malo razgibavanje i prođe sve!

emicaa -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 21:59:54)

Klarita falila si ženo [sm=smiley1.gif]
Gdje nam je Mod?
Mi smo šetali dva i po sata,Dora ogulila koljena,trčala ali je i posle toga nastavila istim tempom.Kad smo došli kući ja umorna ne mogu mrdnem a ona nije sjela 10 minuta [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:12:34)

E stvarno, sta nam je sa Mod. Videh da su bili na moru, ali i na fb je nesto slabo.
Doduse ovaj avgust pust na rr, sad ce od septembra krenuti valjda akcija.
Ja jedem cips i kackavalj. I pijem jogurt. [sm=smiley36.gif] To mi je vecera.

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:17:24)

Eeeej [sm=smiley1.gif]
Mod je na odmoru i uziva [sm=smiley1.gif]
Oce neko biter?
Stavila sam flasu pored sebe i pijickam!
Svi spavaju ja gluvariim....
Htela bi da gledam neki film ali nema nista na tv-u.
Kroz prozor cujem klinca kako place a tat i mama se deru na njega... Alo pola 12 detetu se spava kreteni nijedni vodite ga kuci!
I tako... Sad neki nasmejani omladinci prolaze..... jupiiii

Buba Mira -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:20:54)

Ja radim od 6 ali mazohistički ne ležem na spavanje.

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:22:28)

Ivanka, ja cu posle jogurta Somersby. I da odnesem racunar u sobu, legnem pored malca i gledam neki horor.
Sto maltretiraju decu toliko, ako im se spava pa neka ih vode kuci.

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:33:50)

E, a ja dolazim s posla u 22 i 30 a komsije sa klinkicom od 5 god krecu u Tempo [sm=smiley29.gif]
Ooooooooooooo da se ne izrazim socno, pa posle kazu kako nece da spava

Buba, ja i mm smo sinoc ostali do 2 budni tiho pateci zbog onih njegovih crvenih pecata A.K.A. virusne infekcije, svasta nam prolazilo kroz glavu, a posto se primice ponoc ne gine mi put do frizidera da rekreiram zeludac sas kobasicu [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:36:44)

Ja jos mesec dana pa na posao. Malo sam se i uzelela. Da izadjem malo medj svet.
Jao jedu mi se snenokle, mogla bih ih sutra napraviti.
Bolje da ste nesto konkretno radili nego da patite. Od gledanja nema selameta [sm=jezicek.gif]

Buba Mira -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:42:45)

Gledam s mužem Cecin koncert pa se smejemo. Ja samouvereno tvrdim da oni (Ražnatovići) imaju jednu garnituru zuba, protezu, pa kako se ko od njih pojavljuje u javnosti, tako taj metne te zube, pošto su isti, jel, svima troma. [sm=jezicek.gif]
A ako se desi da se i mater i kći pojavljuju zajedno u javnosti, dogovore se koja se ne smeje fotografima to veče. [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:45:34)

Koliko god ta zena imala para meni izgleda jaftino. U zube se ne razumem, a nisam ih ni zagledala. Za oblacenje znam da joj ne ide od ruke.

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (28.8.2015 23:49:03)

Fala sto mi rece za koncerat, da se razgalim malo [sm=smiley1.gif]
Evo je, umire na sceni od sevdaha...
Mukica...
A meni sve one izgledaju jeftino, ko Zgodna zena in Serbia, a garant imaji negde neku zihrnadlu zakacenu, da ne popuca sve [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (29.8.2015 0:37:12)

Hihihi ja se zacitah na trudnickoj temi, tamo je danas bio show.

Najvise "obozavam" kad na sebe nakace Ramones majice. Fuj.

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (29.8.2015 0:39:48)

Ja moram kod ocnog definitivno, mislim da mi trebaju naocare za rad....
Muti mi se pred ocima... Cim otvorim nesto da procitam eto mutljavine...

wivern -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (29.8.2015 0:42:36)

Ja sam to ooodaaaaavno odradila, imam piksle [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: Avgustovsko dRRuzenje na terasi (chat) (29.8.2015 0:45:56)

Kod mene svi nose naocare, ja jedina izrod [sm=smiley1.gif]
Svi imaju neke poremecaje vida od rodjenja, mama, sestra, babe, dede, otac, samo ja 20/20, prosto sam se osecala iskljucenom i kao crna ovca kad oni pricaju o pregledima a ja ko tele blenem

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>