RE: OktobeRRfest [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 13:56:13)

Eco ti imaš još vremena a ja još 12 dana do mora,ma ima da izdržim kako znam i umijem pa ću tamo nadoknadit [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 14:00:15)

Nemam pojma, bas retko svraca [sm=smiley13.gif]
Ja se ubih tulumbama, sutra treba da dobijem ubila bih za slatko koje inace ni ne jedem.

eca89 -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 14:00:47)

Draga ti meni super izgledaš, na slikama si baš mačka!

branki* -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 14:07:44)

ko je pitao za mod,mislim da ima bas puno obaveza na poslu oko sajta i uopste,ali svrati kad moze,tu je[sm=smiley1.gif]
jao,ne pricajte mi o slatkisima,i juce i danas razmisljam da li da pravim nesto slatko ili ne,znam ako napravim,ozdracu se kao prase!
a,kad smo bili kod kumova na rucku prosli vikend,pa meni svi-jao,kako si smrsala,jao,pa sad treba da se ugojis,ovo,ono, a,ja cvetam[sm=smiley36.gif]pocela sam opet da jedem kao konj!

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 14:59:17)

Eco kod mene je samo stomak problem,mislim uvjek je bio.Pravi pivski [sm=smiley36.gif] stalno se duva,ne znam koji mu je vrag.

mamin mish -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 19:14:46)

Gde ste zene. Nigde nikog u kafani.
Mi stigle kuci sa sportica i sad pecem palacinke. Jel neko za?

milicicak -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 19:19:46)

Misu, tebi i meni popodne isto proteklo [sm=jezicek.gif]
S tim sto smo nas dve jele grasak i kisele krastavce pre palacinki, pola tegle krastavcica smo pojele [sm=smiley36.gif]
Trebalo bi neke kolace da napravim i rucak za sutra a najradije bih legla i spavala i spavala i spavala...

mamin mish -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 19:26:37)

Uuuuu. Kiseli krastavci sad bi pojela celu teglu. Al prvo noram da ih napravim. Jos nista od kiseline nisam stavila. Strasno!

milicicak -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 19:29:59)

Moram da priznam da sam najgora od sve dece jer ja nista od zimnice ne pravim :) mama sve to napravi i zove nas da pokupimo :)
A mini buba obozava kisele krastavce, morace baka ove godine mnogoo tegli da napuni [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 19:42:29)

Ni ja ne pravim zimnicu, a od kad je mama ostala sama ne pravi ni ona. Ionako iz zimnice jedem samo karfiol i krastavce a njih kupim u radnji. I to one najmanje kornisone [sm=bravo.gif]
Mi zakazali rodjos u igraonici, kako vreme leti [sm=smiley13.gif], malisa vise i nije bebac...

Ana RR -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 19:48:03)

Ja sam upravo pojela dve palačinke sa nutelom i bananama [sm=smiley1.gif] dan za palačinke, izgleda [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 19:59:13)

Ola drugari. Znate koja je milina. Dosla sa posla, a ono tisina. Niko kod kuce, ali to je trajalo jako kratko.
Ana i ja sam jutros jela palacinke.
Moji su mi napravili ajvar. Bas cu da se sladim.

QueenJ -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 21:03:24)

Veče u kafani! Vidim, ovde se samo o hrani priča...
Ni ja ne pravim samostalno zimnicu, ali pomažem mami. I jedu mi se palačinke. Ali sada mi je kasno, sutra ću.
Emice, što se posla tiče, dobila sam otkaz odmah po isteku g.o. Htela sam i bolovanje da iskoristim, ali nisam mogla da ga zatvorim, jer nisam imala uplaćene doprinose... Uspela sam neki deo da naplatim, ali se još jurimo.

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 21:06:26)

Evo mene,špicam sjemenke,palačinke nisam pravila jedno dvije sedmice [sm=smiley3.gif]
Ja samo kiselim kupus,sve drugo kupim.Ima naša prodavnica i tu kupim sve što mi padne na pamet,a prošle godine sam kupila neku tursku turšiju,uh kako je dobra.

veselicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 21:16:57)

Vece zenske[sm=smiley1.gif]
Queen zeno pa gde si ti?Lepo je videti te kod nas.Emice i ja volim slatko,upravo krkam napolitanke i nemam nameru da stanem[sm=smiley36.gif].
Wiv pa vi uskoro prvi rodjendanac slavite,kao juce da si se porodila,bas proletelo.
Sto se tice zimnice ja sam zena domacica,pravim sve odavno sama,ajvar,barenu,dzem,slatka,tursiju sta god pomislite ja imam[sm=smiley36.gif]
Slabo pisem ovih dana,stalno jurim,jos sada je decija nedelja pa svaki dan imaju neku predstavu,izlozbu,maskenbal,svasta nesto.
Mod je aktivna na fb-u,ali nam slabo svraca ovde,verovatno ima dosta posla.

milicicak -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 21:18:44)

Sto bi emica rekla, samo je moja majka mogla da rodi ovakog debila!!! Izdinstala sam luk i otvorila frizider da uzmem mleveno meso da napravim fil za musaku a u frizideru ni m od mesa!!! Zavrsila kesa sinoc u kanti sa nekim prokislim grozdjem... Poo[sm=hudicek1.gif]ela sam.
Ima neki alkohol da se oraspolozim?

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 21:44:07)

Eto mili imamo već dvije mame što su rodile debile [sm=jezicek.gif]
Ja trebam kupit kupus za kiselit ali ne znam gdje,prošle godine nije bio ni za kog vraga [sm=smiley36.gif] na kraju sam sve bacila.
Možete li zamisliti da je moja divljakuša od mačke došla sad i legla pored mene da je mazim i zaspala.

Kata90 -> RE: OktobeRRfest [chat] (5.10.2015 22:53:22)

Zenske,samo da vam mahnem[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: OktobeRRfest [chat] (6.10.2015 0:35:23)

Uh, otegao se ovaj dan jedva u ponoc uspavah dete i sad cu da se zasladim sa somersbijem [sm=bravo.gif]

mamin mish -> RE: OktobeRRfest [chat] (6.10.2015 6:52:53)

Jutro zene!
Ja se sinoc najela i zaspala. Pravo sam [sm=smiley30.gif].
Zimnicu gledam da stavim samo ono sto jedemo. Krastavce, kupus, ajvar i pekmeze. Sve ostalo sam izvacila iz kucne radinosti.
Odo na sad na posao.

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (6.10.2015 8:02:32)

Jutros sam u tri htjela zadavit onog svog,ustade u wc,probudi Doru,rasplaka je i naravno da ja moram ustati sa njom.Sat vremena joj je trebalo da opet zaspi i meni još pola sata.
Nego dobro vam jutro [sm=smiley1.gif]

veselicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (6.10.2015 9:02:51)

Jutro [sm=smiley1.gif]
Emice pa zasto se tako tesko uspavljuje kada se probudi?Mogu da zamislim koliko si se iznervirala i meni najgore kada me neko probudi u gluvo doba noci pa mi se rastera san.
S u vrticu,A uci prirodu,muz spava a ja spremam dorucak.
Dan prelep kada bi stvarno ceo oktobar bio ovakav bilo bi divnooooo.

mali_mis -> RE: OktobeRRfest [chat] (6.10.2015 9:23:37)

Jutro [sm=kava.gif]
A. jos spava, ja sam druga, pa da lepo iskoristim vreme [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (6.10.2015 10:21:56)

Veselice pojma nemam,ja i dalje mislim da je zubi muče jer ona stalno pokušava zaspati ali neda joj se.Kod nas su takva budjenja redovna ali sam se iznervirala jer kad se tek probudila legla je kod nas i počela zaspivati i ovaj moj kao mora u wc i kažem mu da sačeka samo da zaspi a on kao ne može čekati,ona se naravno probudi i pične plakati hoće i ona sa njim jer je mislila da on ustaje i razbudi se.

QueenJ -> RE: OktobeRRfest [chat] (6.10.2015 13:42:32)

Zdravo živo!
O, Emiceeee [sm=smiley13.gif] Baš su bezosećajni ti muškarci...
Ja od jutros vrednica [sm=jezicek.gif] Napravila voćnu salatu, sredila spavaću sobu, druga mašina veša radi, sad privodim ručak kraju, pa odoh u teretanu.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>