RE: OktobeRRfest [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

eca89 -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 11:48:44)

Uh, Emice baš nezgodno, žao mi je žene, a i vas dvije, koje je olakšanje kad neko ima da ti pričuva dijete, ja to nažalost nemam ovde, nikakvu pomoć[sm=smiley13.gif]!

mila83 -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 11:50:40)

Cao zene! Ne stizem da vam pisem. Samo da javim da smo bili na kontroli u petak i na Uz srca,sve je u redu,kontrola za godinu dana [sm=bravo.gif] Jos se srce nije smanjilo na prirodnu velicinu i ta zakrpa je dosta velika,kaze dr da strci i malo kaci aortu,ali da ne smeta.Hvala Bogu !
Bili smo u setnji jutros,bata nam je imao neku setnju kroz grad,maskirani u sesire i krune sa liscem,bas je bilo lepo,a moj momak je dao i izjavu za radio,pa je sav bitan[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 11:53:09)

Ma ajd ja ću se lako snaći jer ne radim puno pa ću se kombinovati sa mužem,kad je on na pauzi ja odo radit,jer ja ostajem uglavnom po dva sata samo.Ali mi je baš žao zbog nje,6 sedmica neće smjeti pomjerati ruku da opet ne popuca to što se sad pokrpit.

branki* -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 11:56:11)

Mila[sm=bravo.gif]sad mozes malo da odahnes,valjda ce se vremenom unormaliti i to.

wivern -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 12:12:44)

Emice to je 6 nedelja da ne pomera, a ni posle ona neko vreme nece smeti bas da je koristi. Tako da mu to dodje na duze.
Mila [sm=bravo.gif] bravo, to su odlicne vesti.
Za danas najavili nekakvo nevreme a napolju ok. Valjda se nece promeniti do popodne.

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 12:46:33)

Mila sad odahni i ti,bravo za djevojku [sm=bravo.gif]
Wiv za početak će biti tri mjeseca na bolovanju pa će vidjeti posle trebaju li produžit.Mada ona kaže da može čuvati Doru,samo da je uspavam i dok se probudi i ja ću se vratit ali vidjeću još.

wivern -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 13:08:43)

Kako god okrenes jadna zena, nece joj biti lako.

mamin mish -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 13:11:48)

Mila to su super vesti.
Emice bas mi je zao za sveki. Valjda cete uspeti nekako da se snadjete

mila83 -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 16:56:09)

Hvala devojke.Evo ja sad citam unazad pa sam tek sad videla sta je Emica pisala.Zao mi je tvoje sveki,nadam se da ce oporavak biti kako treba,samo polako i strpljivo i da se svega pridrzava sto doktori kazu,mora se cuvati.
I kod nas vreme nesto tmurno,deluje kao da ce biti kise ali nista....Ispekla mramorni kolac,sad cu i projice pa ocekujem kumove na druzenju. Glava me nesto ceo dan bolucka,onako , tinja.Mozda zbog tog vremena.

Ivanka 75 -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 17:28:31)

I mene glava muci pomalo...
Mozda jer sam dobila, a i imam jos 4 casa veceras, bas lepo [sm=smiley1.gif]
Zelim da se izlezavam i da spavam u tisini.....

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 19:14:21)

Ona je totalno opuštena kao da ide u banju,jedino za čim kuka je što neće moći fotkati i podići doru da se maze.Ah da,ne zna kako će bez cigara u bolnici jer morala bi izlaziti vani a biće hladno pa ne zna kako će se obući [sm=smiley36.gif]
Mi išli kupit meni kofer i još nekih sitnica za kuću,izludila sam.Gužva na sve strane kao da niko živ ne radi.Glava me OPET boli [sm=hudicek1.gif]

Ivanka 75 -> RE: OktobeRRfest [chat] (7.10.2015 23:15:24)

Jbt, malopre sam dosla s posla i molim mm da ide da se tusira dok ja malo opruzim noge i on vec pola sata sedi ne mrda.
Bas je kreten ponekad!
Glava me jos uvek boli [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 0:15:01)

Jedva uspavah dete posle rodjendana [sm=smiley36.gif]. Sav je bio u elementu cike i vriske i skakanja. A sad samja u elementu- somersbi, RR, igrice, i za par minuta serija [sm=smiley36.gif]
Ah da umalo da zaboravim, i dalje jedem gumene bombone. [sm=smiley36.gif]

Ivanka 75 -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 0:53:12)

Ja pojela dupli sendvic, pola kese kiki bombona i dovrsila kesicu najlepsih zelja [sm=smiley1.gif]
A sad odo da susim kosu!

branki* -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 7:07:14)

joj,zene kad vi legnete1kako izdrzite!ja sam vec u 10 u krevetu.
dobro jutro!

daca77 -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 7:32:26)

Mila, bas mi je drago sto je sve ok[sm=bravo.gif]

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 8:08:03)

Dobro jutro,jedva sam sinoć zaspala,neće san na oči pa neće.
Vidim i ovde se sinoć nije ništa dešavalo.

mamin mish -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 8:47:45)

Jutro.
Ja sam od jutros nesto usporena.
Branki ja ako docekam 10 to je super.
Ko kuva kafu?

mali_mis -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 9:23:19)

Jutro [sm=kava.gif]
Ja nisam mogla do 3 da zaspim, danas slobodan dan, uzivancija.

lesica -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 10:22:29)

Ahoj!

Šta se zbiva?

Ne zamerite mi, ja večito u preletu [sm=smiley36.gif]
Sad kuvam Damjanu, doručkujem, seckam ponešto za ručak, i čitam i kucam ovde... Lapsi mi izgleda kao da je u ajvaru ukuvan [sm=jezicek.gif] Noooo, ili tako ili nikako.

Mi malo slinavi ( to je izgleda prešlo u redovno stanje) Nekima nam izbio čmičak, pa boliiiii, i takoc.

emicaa -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 10:53:00)

Ko je za kaficu [sm=smiley1.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/1p/rs/4DMaetxf/wtrmrk.jpg[/img]

Didy -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 11:02:40)

Dobro jutro svima!
Može kafa, može tortica. Ja u naletu između sto obaveza - spremam ručak, čitam epske narodne pesme, pišem pripreme, osmišljavam priredbu za Dan škole, gledam šta ću danas u privatnoj školici raditi iz engleskog, tražim Sofiji džep sa starih pantalona, treba da nosi sutra u vrtić bogtepitazašto, organizujem ko će mi čuvati decu popodne... I na sve to mi iskoči neki tekst sa rr na fb i eto nas kod vas. [sm=smiley36.gif]
Nedostajete mi jako. [sm=smiley31.gif]

mamin mish -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 11:41:58)

Emice hvala za kafu.
Zene sto mene boli glava. Vec sam dve tablete popila i nista.

mila83 -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 12:05:59)

Zdravo zene ! Vidim kolektivno nas danas boli glava [sm=smiley36.gif] T spava,Mima je u skoli,bata u vrticu,ja upravo zavrsila pasulj,grickam neke projice od sinoc i cituckam sta ima na RR.Popodne idem u skolicu,pocela sam voditi muzicko zabaviste dva puta nedeljno,od septembra..pa uzivam sa klincima.(kao da vec jedan svoj muzicki vrtic nemam kod kuce ! [sm=smiley36.gif])

Modessty -> RE: OktobeRRfest [chat] (8.10.2015 12:09:00)

ja ne postižem da se javim! Imala sam ludnicu ovih dana. Umrla mi tetka pa haos oko svega toga. danas ne mogu da završim sve poslove koji su zaostali od prošle nedelje. Ljubim vas sve!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sledeća stranica >   >>