RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

wivern -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 19:11:27)

Kuci sve potaman, malo su fuserisali usisavanje ali ajde. MM nije nista jeo dok ja nisam stigla, kaze - KAD? [sm=smiley36.gif]
Na poslu ok, gomila informacija. Mislim da cu se brzo vratiti u semu, samo jos mozak malo da razradim [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 19:21:16)

Super,wiv[sm=bravo.gif]

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 19:22:02)

Wiv, super sto je sve lepo proslo prvi dan. Daj momcima fore da se malo uhodaju [sm=smiley36.gif]
Mini buba vecera tortu, nemajka pa to ti je [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 19:29:09)

Vala i ja bih mogla tortu za veceru[sm=smiley36.gif]ali nemam .a,pije mi se i gazirano[sm=smiley13.gif]

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 19:36:00)

Meni se pije Fanta i jede sladoled, ova torta me uopste ne privlaci [sm=smiley36.gif]
Jooj, ocu li dobiti vec jednom

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 19:36:05)

Wiv neka se snalaze,nek vidi tm kako je tebi [sm=smiley36.gif] jel on ne radi?
Ja sam večerala kolač sa jabuka,skontala sam da mi je muka od silnog kašljanja.

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 19:49:08)

Št akaže?? NEma kad da jede??? Jadan, sve će osuši [sm=smiley36.gif]

Joj Branki i meni bi pasalo nešto gazirano. A bila sam som u prodavnici i reko'' neću. Samo ć se gojim (onaj eurokrem i kekse zaboravim da sam kupila hahahahahahaa od toga se ne gojim ahahahahaaha)

Emice, ja se razmišljam već danima kako bi mogla kod lekara. Kašljanje mi se oteglo previše dugo. A ja ne pamtim kad sam bila bolesna. Mislim nemam T, ali me rasturaju brohnije i dole levo kad udahem me boli. Fora je što znam da neće moći ništa da mi kaže bez krvi, a to nema gde i kad da vadi nego će da mi zakazuje sledeći dan ujutur pre 7 da dođem, a meni se neće dati. Jbg kad sam kod koncesionara.

jess021 -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 19:57:07)

Mati, srecan vam rodjendan!
Emice, to je to[sm=bravo.gif]
Ja otisla kod komsinice na kafu, prvi put posle porodjaja, i nakon 20 min stize sms dolazi kuci, Lenka se ukakila do vrata[sm=smiley36.gif].
Toliko o kafenisanju.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 20:16:39)

Trćo i ja kad počnem kašljati oduži se pošteno,a u plućima škripi li škripi,još sam stručnjak za iskašljavanje samo što ne počnem povraćati.
Jess bolje bi bilo da si ponijela Lenku sa sobom [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 20:40:34)

Sto se meni jede torta. Sutra cu da se omrsim za sve pare. Idemo na neko krstenje bez dece.

branki* -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 20:49:20)

Ako,sanjice[sm=smiley36.gif]a,ko ce cuvati decu?ja sam gladna.ne znam koji mi je djavo.kako padne noc,samo bih jela.

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 20:53:05)

Emice, ma meni sve bolesti prođu za nedelju dana. Ovo me lomi već dve nedelje. A što se tiče iskašljavanja - ravna sam Luki. Dok krenem da iskašljavam, trčim u wc da povratim [sm=smiley36.gif]

Branki, mene ubi to jelo uveče. A sve je počelo od Ane, ona nije smela slatko (čokoladu i sl) pa smo jeli samo kad ona legne. A iskreno jedino tad i imam mir. Da pojedem kao čovek. Preko dana retko i da jedem. Kako reče muž od Wiki - nemam kad [sm=jezicek.gif]

Sanjice, 'beš klopu - ideš bez dece [sm=bravo.gif]

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 20:56:06)

Dadilja cuva. Ozdravila je. I kod nje je jedan dan trajao stomacni. Kad stigne plata u petak moram da napravim moj cheesecake.
Ja razumem muza Wiv da nije stigao da jede. Ni ja nekad ne stignem kad su mi njih dve u kuci. Samo sto ja imam dva deteta.[sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 20:57:24)

He znam,trcka,koji je vrag!ima I toga,doduse,sto kaze wivin muz-ne postizavam jednostavno[sm=smiley36.gif],pa me onda uvece stigne glad.

Kata90 -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 21:26:02)

Vece.....dete spava konacno a i mm mir u kuci konacno.
Wiw al me nasmeje [sm=smiley1.gif]
Ja se bas oko toga cimam,kako ce biti kad mm ostane sa malim a ja na poslu[sm=zmeden.gif]
Danas sam se ko niko iznervirala na njega,odem oprati sudove,mali se da u plac on nezna da ga smiri(ili nece)neznam
kao tebe trazi,ma brate mili.....i on se iznervirao oko toga....
Skontala sam da nema strpljenja,neznam sta da radim[sm=smiley13.gif]
Morala sam se pozaliti sorry

Buba Mira -> RE: NovembaRRski bar (4.11.2015 21:32:46)

O, žene, ima li vas? [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 7:32:49)

Zene,aj dajte kafu.budna sam od pola 7 ,nisam jos skuvala,mrzi me da ustanem iz kreveta,boka jos spava.
Kato,tako i ovaj moj-nece mod mene,tebe trazi,navikla se na tebe!

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 7:43:58)

Dobro jutro!
Mm na odmoru, skuvao kaficu [sm=smiley27.gif]
Mmmmmmm [sm=kava.gif]

Trcosava -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 7:53:20)

Eve Branki, jedna lepa sunčana

[img]http://www4.slikomat.com/13/1105/v-49752-.jpg[/img]

A to ''hoće tebe'' ma važi. Odeš, pa te nema. Da vidiš kako sve znaju

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 7:55:42)

Jutro,moram trčati u prodavnicu a baš mi se ne ide.Imam i po stanu milion stvari za uradit i napravit ručak dok mama ne stigne.

wivern -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 8:06:04)

Bro jutro, evo mene na poslu pijem prvu jutarnju. Pa u nove pobede.
Sinoć se komirala pre 11, baš sam bila umorna. Masem vam i kuckamo se posle.

Kata90 -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 8:51:41)

Jutro,evo ja skuvala kafu....jos malo pa do grada idem,kupiti topliju obucu za dete dolazi hladnije moram.
I ja mislim da ce onda sve znati,kako treba....a sad njim samo izgovor to...hoce kod tebe.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 11:02:37)

Mene opet neka nervoza spucala,nihe me niko dirao nego iz čista mira.Još da sredim kuhnju i gotova sam,umorih se od jutros.
Čekam da T zasi pa da joj pravim tortu od papira,moja prva [sm=smiley36.gif]

mila83 -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 11:46:46)

Zdravo zenske! Ja sam nesto bezveze danas...Uspavala sam Teodoru i sad na spremanje rucka,a bas mi se nista ne radi...U nedelju nam je slava,i mom sinu imendan ,od sutra pocinjem sa spremanjem hrane.Svekar i svekrva prave kod sebe,ali mi ucestvujemo u pripremi,ja pravim torte i slanise.Mi u ponedeljak imamo malo i nasih gostiju.

branki* -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 12:07:47)

Mila,sto si bzv?
Trco,bas je lepa suncana kafa!mi jos malo,pa odosmo kod dr na konsultacije.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>