RE: NovembaRRski bar (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

mila83 -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 12:44:05)

Ma Branki,nesto se prisecam stalno kako mi je bilo prosle godine u ovo vreme,kad sam sa Teodorom i za nasu slavu bila na IMD...i svega toga..jos je to meni sveze prilicno.Ali proci ce,i to je sastavni deo zivota,secanja i uspomene...bitno da je sada sve dobro. I da ce i Teodora sada prvi put sa svojom porodicom slaviti svoju slavu .

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 17:36:38)

Gdje ste djevojčice [sm=smiley1.gif] moja majčica konačno stigla,bila neka gužva u italiji pa su zaglavili pošteno.

wivern -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 17:43:23)

Di ste zene.
Eno mm uspavljuje sebe i malisu a ja cu da peglam [sm=smiley36.gif]
Danas isla na neko testiranje za firmu, videcemo koliko sam glupa [sm=smiley36.gif]
Juce jedva izgurah do 22h da ne zaspem, glava mi padala sa ramena. Danas vec lakse.
Samo da mi nije ovog peglanja, aaah. A gomiletina strasna, sve maksine i stvari mm. Moje ne peglam [sm=smiley36.gif] ali oni vise nemaju sta obuci.

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 17:49:57)

Ha ha Wiv juce sam ja sve moguce stvari ispeglala. Uglavnom za mm i decu. On ima puno kosulja pa se vise oko toga gnjavim.

Uspela sam devojke da vratim onu haljinu sto mi je velika. I sutra mi stize kosulja.[sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 18:18:57)

Ja sam potpuno zaboravila da sma imala zakazano kod frizera [sm=zmeden.gif] da se ispeglam za sutra. Nisam nista spremila za obuci ni za mene ni za malisu, niti je mm spremio. Bicemo kao raspad porodica [sm=smiley36.gif]
Sanjice sad si me ti podsetila sa tom haljinom.
Mrzim peglanje i uvek sacekam gomilu. A lakse je da pehglam po malo, al kad sam glupa. [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 18:24:46)

Di ste.....moje dete se igra,eto ja pijem kafu,vatra gori.
Danas sam kupila,lepe cizmice za zimu malom....sad sam mirna do proleca sto kazu.
Sreca moja sto ja ne peglam[sm=smiley36.gif]samo kad bas treba nesto.

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 20:53:06)

Vece u kafanu :) cekam da pocne Bouns, ispred mene palacinke i cipiripi, necu da stanem dok ne puknem. Izem ti pms...
Ja volim da peglam, al retko to radim, svekrva mi sve popegla dok mini buba spava [sm=smiley36.gif]

Sanjica26 RR -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 21:36:32)

Wiv pa meni se nakupi toliko da se iznerviram i sve u toku dana ispeglam. Mnogo je lakse da se pegla malo po malo.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 21:42:19)

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

Wiv pa meni se nakupi toliko da se iznerviram i sve u toku dana ispeglam. Mnogo je lakse da se pegla malo po malo.

Mene i malo peglanja nervira [sm=lev.gif]
zato sad žrtvujem i sebe i jedno nedlejno popodne pa uključim film, sednem ispred TV-a, skuvam šoljetinu kafe, pegluckam, pijuckam kafu, gledam film i samo slažem [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (5.11.2015 22:39:09)

Ni za mene nije peglanje,ali nikako.Ja lijepila tortu i neki sam glup šablon našlon treba mi 12 komadića a ja imam za devet,moram sutra kupit i ostatak.

wivern -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 6:40:34)

Gde ste bre žene. Od kako ja nisam dokona uveče nema nikoga u kafani.
I ja obavezno moram da buljim u tv dok peglam, samo da ne moslim o tome šta radim [sm=smiley36.gif]. Ja šetam psa upravo pa na posao [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 7:32:35)

Wiv,sve stizes[sm=bravo.gif]ja kad bih morala psa sad da set_am,odlepila jos,jos i to!ali,ono kad smo bili spavali kod snajine sestre,pa ona ima maltezera,boka moja odusevljena!ne da se nije plasila,nego sve vreme uz nju i ova uz nju!mi ih zezamo drugarice[sm=smiley36.gif]boka pokusava da je uhvati za jezicak,ova je lize,ma sou!da mi je neko pricao kako bebe i psi se igraju,ne bih verovala doknisam videla.

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 7:59:12)

Izvolite kafu [sm=smiley1.gif]
[img]http://www.dodaj.rs/f/3e/iQ/4rMCKlUV/2/kafa1-300x299.jpg[/img]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 8:01:11)

Emice,hvala,divna si,evo ja je upravo pijem[sm=smiley1.gif]

Zemunka85 -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 12:27:09)

I ovde da se javim [sm=smiley36.gif]. Ja svaki dan popijem prvo duplu kafu, pa energetsko pice [sm=zmeden.gif] nije bas da bih trebala tako. Posle toga jos 2 3 kafe tokom dana. Nisam porocna, nemam nesto sto volim ili ne volim ni od hrane sve mi svejedno ... ali bez kafe i slatkog ne mogu. Zavisnik.

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 13:12:48)

Ja popila jednu na poslu, sad mi se pije jos jedna. Jela neke slane kiflice, najela se, prase jedno [sm=smiley36.gif]

Kata90 -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 13:24:49)

Di ste zene,moze kafa i za mene.
Bila sam danas do firme,situacija je katastrofa tri meseca nisu dobili ni dinara.
Tako da cu dati otkaz,krajem meseca.
Sad se vodim,da sam na godisnjem.
I tako,nista drugo novo....
Sad cu sa malim napolje malo,nek seta[sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 14:07:23)

U,bre,kato,grozna situacija[sm=smiley13.gif]
Valjda ce iskrsnuti neki drugi posao...
Meni se isto jedu kiflice.od kako smo dosli u beograd,skroz sam se opustila,samo bih nesto jela,otici ce moja linija u propast,vidim ja[sm=smiley13.gif]

Ivanka 75 -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 14:11:02)

Joooj hocu kuci [sm=smiley1.gif]
Idemo posle Iva i ja da biramo vunicu, isheklala sam joj kapicu, jos da usijem zekine usi, sredim mu njusku i gotovaaaaa! [sm=bravo.gif]
Hocu da nam ispletem po jednu sal-kapu (scoodie) za zimu.

Modessty -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 14:21:59)

hej cure! Šta se radi?
Mene od juče boli glava. Odlepih. Posla imam preko glave. Uzeh slobdne dane tako da kad danas završim slobodna sam do četvrtka! [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 14:23:44)

Evo i mene sa posla,veš se pere pa ćemo kad ručamo u šetnju.Ovde je vrijeme za kratke rukave,nije mi to nikako normalno.

branki* -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 14:40:42)

Ja sam ovde prekjuce videla lika,gore zimska jakna,a dole tri cetvrt pantalone..bzv.

veselicaa -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 14:51:53)

IZVORNA PORUKA: Modessty RR
Uzeh slobdne dane tako da kad danas završim slobodna sam do četvrtka! [sm=smiley1.gif]

Izgleda da sam u Nisu od nedelje ujutru,pa sve do srede uvece.Jos ako nigde ne ides van grada taman da se vidimo [sm=smiley1.gif]
Gde ste zene,ne stizem da pisem,posla ima bas dosta jos i muz radi privatno.samo letim od skole do vrtica,pa po kuci,pa svoje poslove zavrsavam,sinoc legla da uspavam decu i uspavala se.Tek u 3 ustala,istusirala se i vratila na spavanje do pola 7 [sm=smiley36.gif]
Ima li neke kafice ili da stavljam?

milicicak -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 17:40:52)

De ste zene? Poceo vikend, jupiiii :)
Mini buba i mm se igraju ja se grejem pod cebetom [sm=smiley36.gif] trebalo bi u neku kupovinu da odemo al me mrziii...
Konacno sam zakazala sisanje za sutra. Pa onda deciji rodjendan pa uvece zurka. Jos nisam smislila sta cu da obucem, nisam bila na zurci ne pamtim [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: NovembaRRski bar (6.11.2015 18:06:01)

Mili kod nema vikend ne vikend,ja večeras na posao [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>