Ana RR -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (26.1.2016 13:01:02)
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Dobro jutro. Da, ali mislim da za zeland nije tolika navala i da još uvek može da se nekako ostane. Videću. Meni Kanada mnogo hladna, mnoooogoooo. Tako sam i ja mislila pa sam 8 meseci uživala tamo a smrzla se tek kada sam se vratila u Bg. Naravno, zavisi u kom si delu Kanade, mi smo bili tamo gde je super klima, jeste hladno ali je suva klima, skoro svaki dan je sunčano. Gde god da ideš, ideš autom, opet negde u toplo, veruj da tamo niko nije natrontan kao što smo mi ovde. Ali opet, govorim za Kalgari koji zaista ima prelepu klimu. Što se mene tiče ja bih bilo gde, bitno mi je da je englesko govorno područje i da ima posla. Sever je uvek najbolji, realno. Wiv, svake godine u oktobru imaš prijavu za zelenu kartu, u maju je izvlačenje. To je isto jedna mogućnost samo što na to ne možeš da utičeš, ako te izvuku-izvuku. Ja poznajem dve osobe, inače dva najbolja drugara, koji su izvučeni u razmaku od nekoliko godina. Ali sve je jako nezgodno i teško ako ideš sama sa detetom [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|