Ja u nekom haosu, mrtva bolesna evo me inhaliram se. Kasljem kao konj, davim se a ne znam da li je alergija ili boles' Ovo vreme me ubija, ja volim toplo vreme ali u januaru da bude 14 stepni nije normalno. Nadam se da cu uskoro imati vise vremena za pisanjac
U februarskom nazivu teme nek se spominje i neki alkohol obavezno [sm=smiley36.gif] Joj Wiv zar opet?A da organizujemo takmičenje ko će najčešće biti bolestan do proljeća [sm=smiley36.gif]
Pisala sam u temi. T mi izgleda opet ima upalu uveta.
Ana RR -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (29.1.2016 21:16:18)
Gde ste devojke? Ja padoh sa nogu. Napravila kolačiće, 4 štrudle (dve mak, dve rogač), pogaču, pečem kiflice... glava ceo dan bolela, pa mi bio nizak pritisak... glup dan skroz.
Anči [sm=smiley31.gif] I meni je danas bilo sve nešto čudno. Izgleda da mi je pritisak bio nizak,a još sam i dobila. Mrtva sam umorna... Jedva sam decu spremila za spavanje. A i mm je sav nešto polubolestan, divan smo spoj ovog petka. [sm=smiley36.gif]
Hvala Mishu,ajoj jadniče.Mrzum upalu uha,sreća moju T je zaobilazilo za sad,tj dva puta je imala početak ali na vrijeme smo otišli doktoru. Ana draga što si ti vrijedna danas,ja ne napečem toliko za sedmicu [sm=smiley36.gif]
Ajoj Ana nisam znala [sm=smiley13.gif] Zar je prošla godina? Gladna sam,gdje i šta u ovo doba da jedem,pametnije bi mi bilo da bježim u krevet [sm=smiley36.gif]
Mislim da neke tuge zauvek nosiš sa sobom, vreme ne igra nikakvu ulogu. Saživiš se s njima i navikneš se da te prate kroz život. Prosto ne možeš drugačije. [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]