RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Figaro88 -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 10:14:31)

Emice cestitam [sm=bravo.gif] Moze kafa,veeeliika.Juce smo slavili,raspali smo se tri dana,sve me boli,jos jutros opet krajnici mi zagnojili,nos curi,groznica.
Nado videla sam slike na fb,kod vas je bas lepo[sm=smiley1.gif] Ovde ima snega,ali je do clanaka,Andrea je odusevljena

vikiveki -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 10:23:24)

I kod nas pada sneg,a vetar duva nenormalno...i ja danas očekujem goste iz Novog sada i Užica,biće kao slava u malom[sm=smiley1.gif] i još plus moja sveki...ručak se krčka ja sada još samo da nafilujem tortu.Izvolite i vi na[sm=torta.gif]

wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 10:49:03)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR
Nemoj bre Wiki, kojo će ti to zlo, ako ti već do sada nije trebalo (ispisa ja sa sve cigarom u ruci)

Pojedoh zeno zanoktice od nervoze [sm=smiley36.gif], bolje da pusim i imam lepe ruke

Emice planiram da zadrzim devojku koja ga sad cuva 4-5 sati. Sada je placa moja sestra i zet, a kad Maksa bude poceo da prima penziju hocu da se skockam i da je placam ja. Divna devojka i mnogo mi znaci. Taman bi ona bila sa njim od 14h, da ga pokupi iz vrtica, pa do nekih 18-19h. Da ja dodjem kuci rucam, odmorim, prosetam psa....
Pocinjem polako da pravim organizaciju u glavi sta i kako. Da se svi negde vratimo u normalu sa svojim zivotima. Sestra mi se raspada, trci na sve strane za njeno troje dece i za mog malisu. Mama isto, rinta po kuci ne staje, i samo se pita kako cu kad ostanem sama. [sm=smiley36.gif]

Ja krenula da prosetam psa, on izvirio kroz vrata zgrade i vratio se unutra. Nece na ovaj haos da izadje. Moj matori pas je kralj (sar pej), a ovaj mladi bi izasao i jurcao kao nenormalan.

Rosita -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 11:00:27)

Hello zene, je l ovde spada i detoks [sm=smiley36.gif], osim treznjenja? Bese dobar onaj smuti onomad sto mi wiv spremi po recepturi Maje Wolk [sm=jezicek.gif]. Jao sto mi neobicno ovo besposlicenje, ne znam sta cu sa sobom...

Figaro88 -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 11:03:57)

Wiv vremenom cete uspeti da se organizujete,a majka ce uvek da brine [sm=smiley36.gif]
Andrea kuka za psom vec godinu dana,obecala sam joj na prolece,leto,bas zbog setnji,da ne moram zimi svaki dan napolje po hladnoci.Mada je to dobra stvar,kad nisi nizasta uvek imas nesto da te izvuce napolje bar na kratko [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 11:13:48)

Wiv ma usjećeš,samo kad upadnete u neku rutinu onda će sve ići svojim tokom.
Ja kontam gdje da odemo malo prozujati da izvučemo guzice iz kuće [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 11:25:57)

Wiv, to ce sve da legne na svoje, MORA.

Ana RR -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 11:43:04)

Ćao ženske [sm=smiley1.gif] moje dete presrećno što pada sneg a ja se smorila [sm=smiley36.gif]

Wiv [sm=smiley31.gif] vremenom ćete pronaći ritam koji vam odgovara, sada je još uvek sve haotično jer nisi načisto sa svim što se dogodilo. Polako, korak po korak i biće ok.

wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 14:55:44)

E zene ja bila u setnji, hladno jeste ali je lepo za setnju.
Rosi da ti smutim jos jednog [sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 14:58:56)

Ziva bila i ne bilo ti zapovedjeno [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 16:01:35)

A,sta to muljate?[sm=smiley36.gif]neki cudotvorni napitak?

emicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 16:03:32)

I mi šetale,vodili T u neki parkić sa životinjama,seljančica moja oduševila se onim patuljastim kozama [sm=smiley36.gif] moram sad smuljati večeru i mrsko mi.

branki* -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 16:04:45)

Emice,kakvo je vreme kod vas?

wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 16:11:58)

IZVORNA PORUKA: branki RR

A,sta to muljate?[sm=smiley36.gif]neki cudotvorni napitak?

Aha, vrlo lekovit [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 16:12:10)

Joj zene kod nas pada takav sneg da ne mozes izaci iz kuce,ja sam jutros jedva otisla do prodavnice da kupim po nesto za jelo i vise iz kuce nisam izasla....nenormalno je hladno[sm=zz_cold.gif]

Figaro88 -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 17:48:29)

Mi smo sad dosli iz grada,nigde nikog nema.Niko nije cistio puteve,mi smo u centru i nijednom nisu prosli ovuda,a ujutru treba Andreu da odvedem kod dr-a,ne znam kako cu da izadjem sa parkinga[sm=zmeden.gif] Smrzli smo se skroz [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 17:53:33)

Branki ovde je stalno oko 5-6 stepeni i izviruje sunce,tako će biti cijele sedmice.

mila83 -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 18:26:11)

Zdravo zene ! I kod nas u Sremu je padao sneg, sve do sada..i to uz neki jak vetar,prava mecava.Klinci srecni,sad planiraju sa tatom opet napolje na sankanje i da prave Sneska.T spava,ja pijem trecu nes kafu od jutros,bas mi prija.Ne virim napolje [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 18:44:33)

Kod nas jos uvek pada ziva nisam kako cu sutra da odvedem kod dr.ovog malog....bas za docek ga je bolelo uvo inace kaslje i ima konjuktivitis....

wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 18:49:23)

Ovde više ne pada, a napolju je prava zimska idila. Ovaj sneg mi je ok, mrzim onaj što se topi.

emicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 22:07:16)

Sutra moje pilence i ja posle dva mjeseca ostajemo same i mogu vam reći da sam malo nervozna,do sad i ako mi je loše mm ili mama su bili tu da nju zabave a sad se moram snaći sama.

branki* -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 22:22:34)

Bice ok sve,emice[sm=smiley1.gif]ja u krevetu..jos malo,pa spavanjac.
A,nema nam je milicicak nesto?

veselicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 23:13:44)

Gde ste zene i kod nas sneg bas napadao i dalje pada,duva i neki vetar,prava zima.
Sutra treba da idemo u kupovinu a kako cemo uopste izaci iz mesta je pitanje a tek put od 45 minuta u jednom pravcu [sm=smiley29.gif]

MAMAMAJ -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 23:31:48)

Veselice moja, gde si ti?
I kod nas je haos, ali mi dajemo sebi taj luksuz da uživamo u snegu, jer je ovde retko ovakav lep, suvi sneg, prava zimska idila...
Jeste vas tri ozdravile?

wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 23:34:31)

Emice i mene to negde čeka, razumem te u potpunosti.
Ja sat i po pokušavam da uspavam mališu i neće da spava. A sutra ustaje u 7 i treba ceo dan da je u vrtiću. Unistice vaspitacice. [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>