wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 10:49:03)
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nemoj bre Wiki, kojo će ti to zlo, ako ti već do sada nije trebalo (ispisa ja sa sve cigarom u ruci) Pojedoh zeno zanoktice od nervoze [sm=smiley36.gif], bolje da pusim i imam lepe ruke Emice planiram da zadrzim devojku koja ga sad cuva 4-5 sati. Sada je placa moja sestra i zet, a kad Maksa bude poceo da prima penziju hocu da se skockam i da je placam ja. Divna devojka i mnogo mi znaci. Taman bi ona bila sa njim od 14h, da ga pokupi iz vrtica, pa do nekih 18-19h. Da ja dodjem kuci rucam, odmorim, prosetam psa.... Pocinjem polako da pravim organizaciju u glavi sta i kako. Da se svi negde vratimo u normalu sa svojim zivotima. Sestra mi se raspada, trci na sve strane za njeno troje dece i za mog malisu. Mama isto, rinta po kuci ne staje, i samo se pita kako cu kad ostanem sama. [sm=smiley36.gif] Ja krenula da prosetam psa, on izvirio kroz vrata zgrade i vratio se unutra. Nece na ovaj haos da izadje. Moj matori pas je kralj (sar pej), a ovaj mladi bi izasao i jurcao kao nenormalan.
|
|
|
|