RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

veselicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 23:36:33)

Mamamaj trudnice moja najdraza[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
Ma sneg je super ali kada zivis gde ja zivim,istina da je svuda asfalt ali ima dosta brda,nije bas fino kada moras da putujes negde.
Deca su dobro,a ja ceo dan brisem nos,zapusen,curi,sav mi je crven [sm=jezicek.gif]
Ti draga kako si?Hoces jedan sveps?
Wiv jel radis sutra?Pusti ti vaspitacice,snacice se one,sta ces ti ako ne uspes da se naspavas a moras na posao?

MAMAMAJ -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 23:46:11)

Veselice, i ja tako kad mi njonja proradi dovedem ga do krvi, užas, ali ja to namažem Aciklovirom i brzo prođe.
Bitno da su devojke bolje.
Ma, verujem ti da se vama sneg smuči, lepo je to, ali kad te sprečava da normalno funkcionišeš, uh... [sm=zmeden.gif]
Ja sam ok, nema nikakvih naznaka, prekosutra idem na pregled i ctg, tada mi je termin, pa ćemo videti, samo da sve bude ok.

veselicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (3.1.2016 23:55:30)

Kada se setim koliko sam se vracala sa tih pregleda pred porodjaj,imala sam 5 pregleda tek na taj 5 ostala u bolnici.Svi se smejali meni i mm kada se vratimo kuci,kao znali su [sm=smiley36.gif] Ali imala sam super dr,nista nije forsirao,S imala skoro 4 kg a prosla sam bez epiziotomije,nisam imala indukciju,samo vaginaletu ujutru jer sam prenela a plodova voda bila zamucena.Navijam da i ti super prodjes na porodjaju i sto pre se vratis kuci svojim klincima.

MAMAMAJ -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 0:48:33)

Hvala ti draga moja.
I sama se nadam da će sve proći kako treba, u ime Boga, a i da ću se brzo vratiti malcima, zbog njih mi je frka, uh. [sm=zmeden.gif]
U svakom slučaju, ti časti ovde žene kad moj Dare stigne, dok se ja opasuljim... [sm=smiley36.gif]
Grlim te, laku noooć

mali_mis -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 6:15:40)

Jutro [sm=kava.gif]
Sanjala sam nevidjene gluposti, mrzim kad sanjam gluposti.
Juce je mm otisao kuci, poslepodne nam dosao moj tata, da donese paketic za A.

wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 7:12:33)

Dobro jutrooo

IZVORNA PORUKA: veselica

Wiv jel radis sutra?Pusti ti vaspitacice,snacice se one,sta ces ti ako ne uspes da se naspavas a moras na posao?

E pa sinoc me malisa drndao do 1. Jedva je zaspao, kako ce on danas u vrticu ja ne znam, ali me bas i briga [sm=smiley36.gif]. Sigurno ce spavati u 12.

Da vam mahnem pa odoh na posao [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 7:19:03)

Jutro i ovde!mrzi me da se pokrenem.

serpica -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 7:38:39)

Dobro jutro [sm=kava.gif]
ja sam jos uvek pod utiscima od sinoc..cekam Mod da ubaci izvestaj..a do tada zelim sve da ih zagrlim i zahvalim se na divnoj veceri i svemu...rasplakale su me samo da znate,ja koja ne umem da pokazem emocije,sinoc sam pala,doslovno..
Nislijke moje [sm=smiley31.gif] hvala vam od srca

emicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 8:55:06)

Dobro jutro,ja se za sad super osjećam,nadam se da će tako i ostati zbog T,ne bi mi baš bilo fino da trčim u kupatilo a ona me gleda.Kiša lije pa sve i da hoćemo ne možemo nigdje.
Šerice to je baš fino što se tako divno družite [sm=smiley31.gif]

mamin mish -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 9:37:04)

Jutro i od mene. Ja na pauzi pa da vam mahnem.
Kod nas se snega skoro i nema. Juce je bilo vise pa smo iskoristile malo da izadjemo napolje mada je bas hladno. Brrrrr.
Jel neko za solju caja da se ugreje?

emicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 13:07:11)

Hellooo,mi sad ispratile taju sa ručka pa se mazuljamo.
Kako kod vas,pada li i dalje?

mamin mish -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 13:09:50)

Kod nas poceo opet da pada sneg. Samo neka pada. Ja obozavam sneg a i moja T

Kata90 -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 13:36:58)

Dobar dan cure....
I kod nas pada sneg,vidim da ni nemisli stati jedno dobro vreme...
Barem ce se deca radovati[sm=smiley1.gif]ja bas i ne.

wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 14:01:23)

Šerpi baš divno što ste toliko povezane [sm=bravo.gif]
Ja ostavila mališu u vrtiću jutros u pola 8, sad čekam izveštaj kako je bilo [sm=bravo.gif]

Figaro88 -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 14:37:49)

I ja volim sneg,ali me nervira to sto niko ne cisti ulice.Sneg ne pada od nocas,mi smo sad dosli iz dz-a i jedva smo se vratili.Samo malo sidjes sa onoga sto je utabano i kola zanose,vozila sam prva,druga.Andrea nocas imala gusenje,opet laringitis,meni dali injekcije,kako cu sa njom svaki dan gore da primam nemam pojma.
Wiv cim te nisu zvali sve je valjda ok [sm=smiley1.gif]

branki* -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 15:48:07)

Serpi,je l to bilo neko lepo iznenadjence[sm=smiley1.gif]?super[sm=bravo.gif]
Ja pijuckam kafu,moji svi dremaju,jeee!

mali_mis -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 17:04:07)

Mi bili u setnji. Moje dete mrzi sneg [sm=smiley13.gif]
Da mi je samo znati od koga li je to nasledio, ne bih prestala da psujem tu budalu [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 19:13:42)

Evo i mene.
Danas sam mnogo bolje,nos slabije curi,bili smo danas u kupovinu ali kupili samo voce jer trzni centar ne radi.U tom trznom centru ima Lindex prodavnica a mnogo mi se svidjaju njihove stvari za decu i vec sam na sajtu odabrala sta da kupim smizlama.Inace kada smo kod voca,mm isao sam da kupi,ja sedela u kolima jer mi bilo hladno i covek kupio 15 kg mandarina,18 kg jabuka i 10 kg kruski [sm=zz_eek.png] Sada ga zezam da nista ne spremam za rucak bar dve nedelje neka jede voce [sm=smiley36.gif]Istina da jedemo dosta voca,ali ovo je preterano.
S i A malopre bili na sankanje sa tatom,imamo veliko brdo ispred nase ulice,jos ga asfaltirali ovog leta i bas je super za sankanje.Sva deca iz mesta dolaze tu na sankanje,bas se lepo provele i smrzle pomalo ali sve su to cari zime.
Mali mis pa kako ne voli sneg,prvi put cujem da dete ne voli sneg.Mozda je jos mali.
Neko za kaficu [sm=kava.gif]

mali_mis -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 19:17:59)

Veselice, nemam pojma. Smeta mu kad pada, navlaci kapu preko ociju, ili se krije iza mog rukava, nece da hoda po snegu, vuce me da idemo kuci. Ali zato kad naidje na baru, skace po njoj kao sumanut, okupa i mene i sve okolo. Makar voli bare [sm=smiley36.gif]

veselicaa -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 19:22:08)

Mali je jos,a i razumem da ne voli kada pada po njemu ni ja ne volim kada veje i sve udje u oci,usta pada ti po licu.Jos ako sam nasminkana jace,budem kao klovn [sm=smiley36.gif]
I ove moje vole barice,pepa prasici [sm=smiley36.gif]
Serpi kada ce detalji sa te vecerice,cekam i na fb-u i ovde jedva cekam da vidim slike i cujem utiske [sm=bravo.gif]

serpica -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 20:20:26)

Veselice moja cekam Mod da sve sredi i ubaci i ovde i na fb [sm=smiley1.gif] nadam se da ce do kraja veceri da uspe.

vikiveki -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 20:23:41)

Ja sad ušla u kuću,i evo me svratila malo um kafanicu na kafu[sm=kava.gif] Izvolite

wivern -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 21:13:53)

Jel ima neka kafica ili neko picence i za mene.
Ja iskoristila slobodno vreme i trknula do frizera, stavila keratin i baš sam zadovoljna. Samo još da vidim kako će izgledati kad se ja sama isfeniram.

IvanaSK RR -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 21:23:07)

Trebalo bi da ti ne treba mnogo feniranja, da kosa bude tako sjajna i lepa i kad sama operes.

branki* -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (4.1.2016 21:38:37)

Evo i mene,naravno boka visi na sisi[sm=smiley36.gif]
Wiv,super za keratin,trebalo bi da bude kosa prava i glatka,videces vec!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>