Ma meni mnogo nezgodno preko telefona. Mislila sam bice bolje s ovim novim ali cvrc. I sad sam na raspustu i bas sam htela druzenje s vama jer mi nedostajete kad eto ti ga na...'
Dobro jutro,srećan Badnji dan. Bubi znači i dalje ti ne dolazim,pih bezobrazna ja [sm=smiley36.gif] Ja u letu spremam nas,za koji minut će doći zaova po nas pa u igraonicu
Ja sam.sama kuci pa strasno lose spavala . Oko pola 2 su prvi propjevali ulicom,krenuli po badnjak. Onda svakih pola sata je neko pjevao,petarde ... Ja naravno kao zec, cujem sve . :-D
Pijem kafu pa cu da se upustim u avanturu pravljenja čiz kejka .
Dobar vam badnji dan! Ivanka falis nam. [sm=smiley31.gif] Ja sesinoc uspavala ni tortu nisam napravila. Sad cekam da mm dodje pi mene na posao da vodimo T kod lekara. Dobrobi mi dosla jedna kafa.
mama krava -> RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] (6.1.2016 10:25:17)
Dobar vam badnji dan! Ivanka falis nam. [sm=smiley31.gif] Ja sesinoc uspavala ni tortu nisam napravila. Sad cekam da mm dodje pi mene na posao da vodimo T kod lekara. Dobrobi mi dosla jedna kafa.
Mishu [sm=smiley31.gif] Nisam bila za drustvo Mishu, morala sam malo da se prizovem pameti uz pomoc doktorskih mantri [sm=smiley1.gif] Sad sam se malo vratila u normalu [sm=smiley1.gif]
Srecno Badnje vece drage moje [sm=smiley1.gif] Mi vecerali,muz radi trecu,deca gledaju crtace pa na spavanje sutra rano ustaju da polaze kod babe. Ceo dan nisam stala,samo spremaj jelo za jelom.Popila casu vina pa mi malo raspolozenje na nivou [sm=smiley36.gif] i sve mi super.