RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba



Poruka


nikiteki -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (9.7.2018 15:03:14)

Svaka preporuka za cortinat kremu ja sam je koristila deca su mi imala osip od pelena i crvenilo na licu.sa ovom kremom regulisala sam sve.tako da bi svakom preporucila kremu.Najbolja je[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]




mirana1 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.7.2018 22:13:16)

Ova krema je cudotvorna!
Alergija mi izlazi i od deterdzenata i raznih krema , koza mi je jako osetljiva, po preporuci drugarice koja ima klince pocinjem da je koristim, ni traga ispucalim kraterima po mojim rukama. Cak i sitan osip koji mi leti izadje od Sunca se vrlo brzo povuce.
Preporuka i vise od toga ❤❤❤ CoRtinaT krem ponecu sa sobom i u porodiliste uskoro, sigurna sam da ce i maloj guzi prijati.




Bubamara14 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (15.7.2018 11:11:24)

Prvi susret sa Cortina T kremom je bii pre oko tri godine kada se sinu od cuce pojavio ekcem oko usta.
Dosta smo novca potrosili dok ovu cudotvornu kremu nismo otkrili.
Bilo nas je sramota jer je dete bilo kao brljavo. Par nanosenja i nas problem je resen. Sada cekamo drugu bebu i znam sta cemo izabrati ako bude potrebe. Hvala [sm=bravo.gif]




medamisko -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (18.7.2018 16:50:37)

Ma zaista jedna i neponovljiva Cortina T krema, toliko dobro upija i ne ostavlja fleke po odeci, a koza sa savrsena! Ekcem mi se jako brzo povukao , toliko me je svrbela koza i stvarala mi nervozu neverovatnu. Posle nekoliko nanosenja CortinaT kreme bilo je mnogo lakse, polako ni traga ekcemu i svrabu koze, a kad samo osetim peckanje ili bilo kakav svrab na kozi moj pomocnik ne uvek tu! Najbolja CortinaT krema je uvek u mojoj torbi na dohvat ruke!




MamaZox -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (31.7.2018 13:36:42)

[img]https://s22.postimg.cc/jfihom27h/20180719_150651.jpg[/img]


Krema je najbolja zasto kriti, dobro je na vreme svoju decu zastititi. Bilo leti ili zimi uvek je koristimo. Lisaj na licu mog mladjeg deteta je u rekordnom roku nestao. Cak i opekotine od Sunca ublazava Cortinat krema.
U nasoj kucnoj apoteci je neizostavna kao i mnogi vasi proizvodi.




IvanaSK RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (13.9.2018 11:57:14)

Mi i dalje resavamo sve sa ovom divnom kremom. Jedno vreme su cesto moju devojcicu brisali vlaznim maramicama u vrticu pa su se pojavile flekice po licu. Za vikend reseno CortinaT kremom!U kuci ne ostajemo bez CortinaT-a. Sve pohvale!
[img]https://s22.postimg.cc/bh20z835p/IMG_20180812_105959.jpg[/img]
[img]https://s22.postimg.cc/mtemh5wgt/IMG_20180913_132606.jpg[/img]




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (8.10.2018 7:17:29)


Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

[img]http://i.imgur.com/B8veMMn.jpg[/img]


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.





Bubamara14 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (8.10.2018 8:17:31)

Prvi put sam ovu kremu koristila pre 3 godine. U periodu nicanja zubica, da li zbog pljuvacke, da li zbog cuce, kod starijeg sina mi se pojavio ekcem oko usta. Bilo je odvratno. Dete je izgledalo kao musavo. Koristila sam svasta. Kupovala i bacala pare. Spas mi je bio Cortinat krema. Kasnije, svaka promena na kozi, meni je lek ova krema. Svaka cas_t za kvalitet!




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (8.10.2018 9:27:10)

Korisnica piše:

"Ćerkica mi letos imala neki osip na podlaktici ruke. Doktorica na pedijatriji nam je rekla da kupimo kremu Cortina T u apoteci.
Mazali smo joj deo kože osuto osipom svaki dan već treći dan videli smo rezultat kreme. Povlači se osip. A pre toga osip je imala više od 10 dana".




Mukimali -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (8.10.2018 14:55:40)

30.06.2018 obavili ste da isto delite kremu...do danas neba objave da je neko u tom krugu dobio..i sada 8.10.2018 objavljujete ponovo...




sonjii -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (30.10.2018 16:28:53)

Opet ja [sm=smiley36.gif] Kao i svi ostali Pharmalife prizvodi, Cortinat je nesto neizostavno kod nas, nakon sto smo prvi put culi za ovu kremu upravo ovdje.Tada nam je trebala jer je ekcem bio prisutan, a sada je koristimo kao preventivu kada je vani jako hladno i kada je ostar vazduh.Sada ce pune dvije godine kako smo vjerni ovim proizvodima, ali Cortinat, Imunno sirup i Omega Junior su moja preporuka svima i kada ste najzdraviji [sm=bravo.gif]




Khaleesi -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (31.10.2018 17:57:24)

Da se opet pohvalimo jos jednim iskustvom sa Cortinom.Ja uvek umivam decu posle jela, mada u vrticu ih izgleda brisu vlaznim maramicama koje roditelji donose svakog prvog u mesecu, jer to vaspitacice traze... Tako je moja bebuska dobila "bradu" slicnu pravoj muskoj bradi, i to u vidu crvenih fleka i tackica. Prvo smo odmah namazali pavlovicevu, ali je onda buknulo, verovatno jer je masna, a zatim se set_im Cortine... Trebalo je prvo da se nje set_im ali avaj... Ipak crvenilo je pocelo da bledi posle treceg mazanja, a sve se izgubilo pa posle otprilike 5 dana... Bravo za ovu fantasticnu kremicu




PeKa2 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (31.10.2018 22:37:06)

Evo i ja da napišem svoje iskustvo sa ovom čudotvornom kremom. CortinaT kremu koristimo od prvog dana posto starija ćerka ima osetljivu kožu. Čim krene hladno vreme njoj se pojavljuje ekcem na pojedinim mestima na telu, narocito na obrazima. Posle prvog mazanja njoj se crvenilo povuče. Koristim je i ja, jer takodje imam osetljivu kožu. Jedino sam CortinaT kremom zadovoljna, jer i ja mogu bezbedno da je koristim tokom dojenja četvoromesečne bebe. Najbitnije mi je što ne sadrži kortikosteriode. Sve pohvale i preporuke za CortinaT kremu.




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (9.11.2018 14:59:33)


Prvi dobitnik cortinat kreme je Bubamara14

IZVORNA PORUKA: Bubamara14

Prvi susret sa Cortina T kremom je bii pre oko tri godine kada se sinu od cuce pojavio ekcem oko usta.
Dosta smo novca potrosili dok ovu cudotvornu kremu nismo otkrili.
Bilo nas je sramota jer je dete bilo kao brljavo. Par nanosenja i nas problem je resen. Sada cekamo drugu bebu i znam sta cemo izabrati ako bude potrebe. Hvala [sm=bravo.gif]





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (9.11.2018 14:59:38)


Drugi dobitnik Cortinat kreme je MamaZox[sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: MamaZox

[img]https://s22.postimg.cc/jfihom27h/20180719_150651.jpg[/img]


Krema je najbolja zasto kriti, dobro je na vreme svoju decu zastititi. Bilo leti ili zimi uvek je koristimo. Lisaj na licu mog mladjeg deteta je u rekordnom roku nestao. Cak i opekotine od Sunca ublazava Cortinat krema.
U nasoj kucnoj apoteci je neizostavna kao i mnogi vasi proizvodi.





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (9.11.2018 14:59:43)

Treći dobitnik Cortinat kreme je IvanaSK RR[sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Mi i dalje resavamo sve sa ovom divnom kremom. Jedno vreme su cesto moju devojcicu brisali vlaznim maramicama u vrticu pa su se pojavile flekice po licu. Za vikend reseno CortinaT kremom!U kuci ne ostajemo bez CortinaT-a. Sve pohvale!
[img]https://s22.postimg.cc/bh20z835p/IMG_20180812_105959.jpg[/img]
[img]https://s22.postimg.cc/mtemh5wgt/IMG_20180913_132606.jpg[/img]





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (9.11.2018 14:59:51)



Četvrti dobitnik Cortinat kreme je Korisnik sa ovim komentarom[sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Korisnica piše:

"Ćerkica mi letos imala neki osip na podlaktici ruke. Doktorica na pedijatriji nam je rekla da kupimo kremu Cortina T u apoteci.
Mazali smo joj deo kože osuto osipom svaki dan već treći dan videli smo rezultat kreme. Povlači se osip. A pre toga osip je imala više od 10 dana".





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (9.11.2018 14:59:55)

Peti dobitnik Cortinat kreme je PeKa2[sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: PeKa2

Evo i ja da napišem svoje iskustvo sa ovom čudotvornom kremom. CortinaT kremu koristimo od prvog dana posto starija ćerka ima osetljivu kožu. Čim krene hladno vreme njoj se pojavljuje ekcem na pojedinim mestima na telu, narocito na obrazima. Posle prvog mazanja njoj se crvenilo povuče. Koristim je i ja, jer takodje imam osetljivu kožu. Jedino sam CortinaT kremom zadovoljna, jer i ja mogu bezbedno da je koristim tokom dojenja četvoromesečne bebe. Najbitnije mi je što ne sadrži kortikosteriode. Sve pohvale i preporuke za CortinaT kremu.





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (9.11.2018 15:01:06)

Molimo dobitnike da nam svoje podatke pošalju do 15.11.2018. podatke na pp: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

Čestitamo[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]




IvanaSK RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (9.11.2018 17:27:02)

Hvalaaaa najboljoj kremi na svetu, sponzoru i RR [sm=smiley1.gif]




Bubamara14 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (20.11.2018 17:19:33)

Hvalaaaa 😘




Maraj -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (21.11.2018 7:21:08)

Cestitke[sm=bravo.gif] divna krema..




Mala Elena -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (21.11.2018 14:21:14)

Cortinat krema je neizostavna u nasem neseseru, pogotovo u jesen i zimu kada dolazi do opadanja imuniteta , pa posledicno i ekcema.Imam tri devojcice od kojih dve trenutno imaju ili ekcem ili lisaj, potvrdicemo kod dermatologa. Ali moram da kazem da sam upravo ovu kremu mazala dva dana i da se ta promena na kozi vidno umanjila. Takodje, kremu korstim ja za mazanje ruku kad god uhvatim priliku. Cortinat je zaista odlicna krema i predivno mirise! :)




Olga75 -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (21.11.2018 18:45:29)

Zverčica ima problem kada krene vlažno i hladno vreme. Koža između palca i kažiprsta, ustvari cela nadlanica joj je suva i hrapava. Nema ona klasičan neki ekcem ali to joj jako smeta jer je zateže i pecka. Probale smo razne mazalice.Okej su one, kože se navlaži i zatezanje popusti. Na žalost, to olakšanje je samo trenutno- dok se kremica ne upije. Išle smo mi i po doktorima jer koliko god to izgledalo sitno i bez značaja smeta joj, pa ona je školarac i piše i ometa je ta suva koža. Preporučeno nam je sve i svja. Čak i Cortinat. E, taj Cortinat nas je spasio. Maže ga moja Zverčica dva puta dnevno- ujutru i pre spavanja.Nije koža ko bebina ali je mnogo mekša i ta hrapavost je skoro nestala. Verujem, čak,sigurna sam da bi bez kortinata u ovo zimsko vreme ta suvoća hrapavost prešla u mnogo gore stanje. Cortinat pomaže i olakšava.




IvanaSK RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (24.11.2018 13:07:41)

Stigla najbolja krema, hvala puno!
[img]https://www.ringeraja.rs/lokalni/Slike/forum/images/1950993-3790.jpg[/img]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>