|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.

Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu!

Uredništvo portala Ringeraja.rs, 31.12.2018
Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

image
/11


Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.


Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva pomažu da CortinaT bude još bolji, radom na unepređenju kvaliteta. Upravo to i jeste Pharmalife misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.

Pisanjem svog iskustva ( i objavom fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju Cortinat).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.

Tokom trajanja kampanje, dobitnici se ne mogu ponavljati.


                        Podeli svoje iskustvo i osvoji CortinaT krem >>>        

 

Šta je ekcem?


Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagađenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, deterdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa kako dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)



Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

 
Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM  EMPOLI, je proizvela prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem - brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo, svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.

Za decu od rođenja (0 meseci) i za odrasle.


Efikasnost CORTINAT kreme se zasniva na udruženom delovanju aktivnih sastojaka iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra) , Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

CORTINAT krema se preporučuje za tegobe :

1.Crvenilo, svrab, suvoća, ispucalost kože lica i tela

2.Ekcema - dermatitisa: Atopijskog, Kontaktnog, Seborejičnog

3.Ojeda i Osipa

4.Alergija na sunce                                                                   

5.Eritema nastalih ubodom insekata  

6.Urtikarije (koprivnjače)


CORTINAT krema 75 ml : Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle !

 


CORTINAT krem TROSTRUKO DEJSTVO


1. Intenzivno smanjuje  crvenilo, svrab i suvoću, kod ispucale i nadražene kože.

2. Štiti od ponovne pojave simptoma.

 

3. Vraća koži neophodnu vlažnost i elastičnost.

 

 

 

UVOZNIK LIFEMEDIC DOO,Beograd, info tel 011/26-23679   

www.lifemedic.co.rs

 

 

Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.

Klikni “Like” i dodaj svoj komentar na članak:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Odabir pravilne i kvalitetne ishrane kojom ćete omogućiti da vaši mališani utonu u miran san predstavlja izazov za svako...
11
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
7
Koliko pelena potroši jedna beba?
Ako ste se ikada pitali koliko pelena ćete presvući svom bebcu, evo odgovora
4
Praktična rešenja za miran san vaše bebe
Dolazak beba na ovaj svet predstavlja jedan od najlepših životnih trenutaka svakog roditelja. Pored toga što roditeljstv...
4





Nepravilan hod kod deteta može da se ispra...
Kako vaše dete raste, tako ćete možda primetiti da se rast ne odvija u potpunosti kako bi trebalo. Kod male dece možete ...
Šta određuje krvnu grupu bebe?
Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...



Anketa

Да сазнате...
пеперутка16

...да носите тројке, шта бисте радили?

Click Here