RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Novorođenče, beba



Poruka


LauraAndrija -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (25.10.2016 19:50:38)

Nisam uspela, poslala sam Vam na mail. Hvala puno na odgovoru!




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (31.10.2016 20:27:51)

Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

[img]http://i.imgur.com/B8veMMn.jpg[/img]


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.




Tajčica -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (31.10.2016 23:57:53)


I mi smo zadovoljni korisnici CortinaT krema. Saznali smo za njega ovde na Ringeraji i od tada ga svakodnevno koristimo. Posebno sada kada je vetar, obavezno pre izlaska doobro namackamo obraze dečkonji koji nekada umeju da odreaguju crvenilom.




muzicarka -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (2.11.2016 14:54:35)

Kremica stigla... Hvala [sm=bravo.gif]




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 2:36:27)

Dobitnik broj 1 za oktobar [sm=bravo.gif]


IZVORNA PORUKA: vocicana RR

Zahvaljujuci majci prirodi, nasledila sam atopijsku dermogradju i sa njom i izvesne probleme vezane za negu koze.
Nedavno, od sestre sam dobila Cortina T kremu da probam jer su promene na rucju postale tragicno lose. Suvoca koze, ispucalost i redovnokrvarenje iz ogrubelih ragada su mi vec postale strasan problem. Svrab, iritacija i krvarenje je prestalo nakon 6 dana koriscenja ove fantasticne nekortikosteroidne kreme, hvala vam PharmaLife, za sve sto ste nam omogucili, da probamo i budemo zadovoljni.
Ruke su se drasticno smirile, iako jos uvek perem rucno gomil stvari, svako pogorsanje CortinaT krema sredjuje.





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 2:37:00)

Dobitnik broj 2 za oktobar [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: LauraAndrija

Cortina T je naš spas! Koristimo za cerkicu koja ima dve godine, ona ima atopijski dermatitis. A po preporuci pedijatra koristimo i za sina koji ima pet meseci, ali od trećeg meseca koristimo za ujede od insekata, dok mama koristi za ruke jer imam kontaktni dermatitis.Danas je bebi izbilo nešto po licu i naravno odmah mazemo CortinaT i verujemo da ce pomoci i za to. Odlican je!

[img]http://i.imgur.com/psI7gC9.jpg[/img]





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 2:37:26)

Dobitnik broj 3 za oktobar [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mi smo pri kraju, koristimo baš često. Marku mažem svako malo a i mm je koristi pošto mu se na ruci pojavio ekcem i baš je zadovoljan.





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 2:38:17)


Drage dobitnice, pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona. Čestitamo, i da CortinaT koristite u zdravlju [sm=bravo.gif]




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 2:44:09)


Ostale mame, pišite iskustva, čekamo vas [sm=smiley1.gif]




LauraAndrija -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 2:48:40)

Hvala puno![sm=smiley1.gif]




vocicana -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 7:43:32)

Dobro jutro, hvala vam draga RR!!!CortinaT je u mojoj kucnoj apoteci, hvala na ovom lepom poklonu, ide zima, bice potroseno i ponovo kupljeno![sm=smiley31.gif]




IvanaSK RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 11:25:20)

Cestitam!




Ana RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (10.11.2016 11:39:52)

Hvala puno na nagradi [sm=bravo.gif]




BubaBubica -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (15.11.2016 23:38:28)

Nas je ista muka spojila sa CortinaT kremom. Kad smo bili sa bebom na prvoj redovnoj kontroli, preporučio nam je pedijatar za ekcem, doduše u početku nije pomagalo ništa, pa ni CortinaT, ali naš slučaj je specifičan jer se kod nas ekcem jako upalio kad god sam pojela nešto što sadrži gluten i kravlje mleko. Toliko da je imala žive rane po koži, najviše na pregibima. Čak ni kortikosteroidi nisu pomagali. Dok nismo došli do toga, baš se namučila, plakala sam i ja sa njom. Sad je druga stvar. Pošto sam ja veliki protivnik hemije, samo kad zaista mora, vratili smo se CortinaT kremi jer je perutanje i suvoća kože i dalje prisutna, i posle svakog nanošenja koža se lepo umiri i postane nežna i glatka. Njome mažem i najstariju ćerku jer je i ona sklona ekcemu, pogotovo kad zazimi, kao sad. Od sad pa na dalje, više ne ostajemo bez ove kreme. Jako mi se dopada i njen miris, razmazuje te tako lako, lagana je pa ne ostaje koža masna posle nje, već glatka i mekana. Zaista samo pohvale za ovu kremu. Hvala što postojite!




Mala Elena -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (17.11.2016 11:01:32)

Mojoj bebi povremeno izadje crveni pecat na obrazima. Nakon mazanja CortinaT kreme vrlo brzo se povuce...jos uvek ne znam uzrok tog crvenila , pocelo je da se javlja od letovanja. Bilo da je reakcija na sunce, kremu sa faktorima ili je ekcem, ova krema to resava.
Takodje i ja imam problem sa suvom kozom koja ponekad svrbi, i zaista mi je krema spas.
Ostalo je jos malo u tubi pa se iskreno nadam nagradi ! :)




IvanaSK RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (21.11.2016 13:15:51)

Pre par dana bebi se pojavile crvene tackice po licu. Kupila sam kremu i namazala, odmah ujutru sam videla poboljšanje. Posle dva, tri dana su tackice skroz nestale!
Sada i sinu mazem svaki dan, isperuta mu se deo oko usana od hladnoće, vetra.
Definitivno vise ne ostajem bez CortinaT kreme u kuci.




vocicana -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (25.11.2016 11:54:48)

CortinaT je stigla jutros, ne mogu vam opisati srecu, taman sam pri kraju prethodne tube bila, krecem sa ponovnim mackanjem ruku, krvare strasno. A bebac je svoju dozu dobio na pelenskoj regiji, jako suva i ispucala koza.
Hvala Lifemedic, hvala mojoj RR za ove divne pokloncice!




LauraAndrija -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (25.11.2016 18:42:04)

I nama je stigla kremica, hvala puno RR i Lifemedic-u![sm=smiley1.gif]




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (30.11.2016 20:54:58)

Dragi Ringerajci,

Dobrodošli u temu pod sponzorstvom kompanije Lifemedic, distributera Pharmalife proizvoda, u okviru koje ćemo razgovarati o ekcemu-dermatititsu, davati savete, deliti iskustva i odgovarati na vaša pitanja (na pitanja odgovara dr Mirjana Mišić).

Pozivamo vas da napišete svoje iskustvo u korišćenju CortinaT krema, a jako će nas obradovati ukoliko nam pošaljete i fotografiju svog mališana sa CortinaT-om.

Želimo da čujemo vaše utiske, šta je to što vam se dopada kod CortinaT-a, na koji način je pomogao vama i/ili članovima vaše porodice, jer vaša iskustva nam znače da budemo još bolji i radimo na kvalitetu naših proizvoda. Upravo to i jeste naša misija - da CortinaT pomaže i postane omiljeni i neizostavni član vaše porododične apoteke.


Pisanjem svog iskustva (i postavljanjem fotografije ukoliko želite) konkurišete za Cortinat krem (mesečno 3 korisnika na Ringeraji osvajaju CortinaT).

Na kraju svakog meseca, žiri (koji čine direktor kompanije Lifemedic i direktor Ringeraja.rs) odabraće tri pobednika kojima će CortinaT krem biti poslat na kućnu adresu (o trošku sponzora). Konkurisanje, podrazumeva da će vaše iskustvo biti objavljeno na sajtu kompanije Lifemedic, odnosno da će fotografija ukrasiti isti sajt.

Takođe, molimo vas da nam putem privatne poruke, na nalog marketing RR, pošaljete svoje ime prezime, kako bi vaša iskustva bila verodostojna odnosno objavljena sa potpisom, na sajtu sponzora - Lifemedic.




Šta je ekcem?

Ekcem je najčešće oboljenje kože. Svake godine je sve veći broj obolelih kod nas i u svetu. Taj porast je posledica sve većeg zagadjenja sredine i prisustva mnogih alergena u vazduhu i hrani, svakodnevne izloženosti hemijskim supstancama (sapuni, detrdženti, kozmetički preparati...) Takođe poznati okidači su stres i pad imuniteta. Prisutni genetski–nasledni faktori povećavaju mogućnost pojave ekcema i ozbiljnost simptoma.

Ekcem–dermatitis je hronično oboljenje kože koje se odlikuje stalnim zapaljenjem sa karakterističnim simptomima : crvenilo, jak svrab, perutanje, ispucalost i suvoća kože.

Ekcem–dermatitis pogađa dečiju populaciju (atopijski dermatitis) tako i odrasle (kontaktni, seborejični dermatitis)

Najčešće se leči uz pomoć kortikosteroida, međutim postoji i prirodno rešenje.


Pomoć iz prirode CORTINAT krem 75ml(bez kortikosteroida)

Kompanija Pharmalife research, Italija, u saradnji sa INSTITUTOM EMPOLI, proizvela je prirodnu kremu bez kortikosteroida - Cortinat krem, koja brzo i efikasno otklanja simptome EKCEMA –Atopijskog dermatitisa kao što su crvenilo,svrab i suvoću kod ispucale i nadražene kože a ujedno neguje i štiti kožu od ponovne pojave simptoma.


Za decu od rođenja ( 0 meseci ) i za odrasle.


PROČITAJTE VIŠE ...



Efikasnost CORTINAT krema se zasniva na udruženom delovanju aktivnih principa iz 6 biljnih ekstrakata i ulja.: Liquorice (Glycyrhiza glabra ), Bacopa Monnieri, Oryza sativa bran oil, Onopordum acanthium, Bisabolol, Alantoin

[img]http://i.imgur.com/B8veMMn.jpg[/img]


Radujemo se unapred vašim iskustvima, porukama, sugestijama i očekujemo pitanja vezano za ekcem/dermatitis i upotrebu CortinaT krema, na koja vam i dalje odgovara dr. Mirjana Mišić.




mali_mis -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (3.12.2016 9:17:14)

Dakle, ja heklam, i uzivam u tome. Ali, ja imam toliko osetiljivu kozu, pa i ruke, da cim dodjem u dodir sa necim sto ima makar i zanemarljivi postotak vune, meni izlazi ekcem po rukama, koji naravno svrbi, izgleda odvratno, pecka, posle mi se stvore krastice, ma na izgled uzas.
I pre neko vece, zeznem se i namazem obicnu kremu za ruke. Sunce ti poljubim, umalo nisam pocela da placem koliko je peklo. A nestalo mi aktivnog kiseonika da poprskam pre, da mi smiri. Odmah ruke pod vodu. Situacija na rukama jos gora. I setim se, da namackam Cortinat, znam peckace malo, ali da probam. Jeste peckalo, ali vec posle 3 sata je grozno crvenilo pocelo da se povlaci, sutradan, ruke ko nove.
I tako, preko dana heklam, uvece se mackam.
I evo kako to izgleda, kad se namaze Cortinat.




Ana RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (3.12.2016 11:56:42)

Jao ja sam zaboravila da napišem da mi je stigla kremica [sm=bravo.gif] hvala do neba!




marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (6.12.2016 11:33:56)


Prvi dobitnik CortinaT kreme za novembar [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: BubaBubica

Nas je ista muka spojila sa CortinaT kremom. Kad smo bili sa bebom na prvoj redovnoj kontroli, preporučio nam je pedijatar za ekcem, doduše u početku nije pomagalo ništa, pa ni CortinaT, ali naš slučaj je specifičan jer se kod nas ekcem jako upalio kad god sam pojela nešto što sadrži gluten i kravlje mleko. Toliko da je imala žive rane po koži, najviše na pregibima. Čak ni kortikosteroidi nisu pomagali. Dok nismo došli do toga, baš se namučila, plakala sam i ja sa njom. Sad je druga stvar. Pošto sam ja veliki protivnik hemije, samo kad zaista mora, vratili smo se CortinaT kremi jer je perutanje i suvoća kože i dalje prisutna, i posle svakog nanošenja koža se lepo umiri i postane nežna i glatka. Njome mažem i najstariju ćerku jer je i ona sklona ekcemu, pogotovo kad zazimi, kao sad. Od sad pa na dalje, više ne ostajemo bez ove kreme. Jako mi se dopada i njen miris, razmazuje te tako lako, lagana je pa ne ostaje koža masna posle nje, već glatka i mekana. Zaista samo pohvale za ovu kremu. Hvala što postojite!





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (6.12.2016 11:34:18)

Drugi dobitnik CortinaT kreme za novembar [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: Mala Elena

Mojoj bebi povremeno izadje crveni pecat na obrazima. Nakon mazanja CortinaT kreme vrlo brzo se povuce...jos uvek ne znam uzrok tog crvenila , pocelo je da se javlja od letovanja. Bilo da je reakcija na sunce, kremu sa faktorima ili je ekcem, ova krema to resava.
Takodje i ja imam problem sa suvom kozom koja ponekad svrbi, i zaista mi je krema spas.
Ostalo je jos malo u tubi pa se iskreno nadam nagradi ! :)





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (6.12.2016 11:34:31)

Treći dobitnik CortinaT kreme za novembar [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR

Pre par dana bebi se pojavile crvene tackice po licu. Kupila sam kremu i namazala, odmah ujutru sam videla poboljšanje. Posle dva, tri dana su tackice skroz nestale!
Sada i sinu mazem svaki dan, isperuta mu se deo oko usana od hladnoće, vetra.
Definitivno vise ne ostajem bez CortinaT kreme u kuci.





marketing RR -> RE: Napiši iskustvo i CortinaT krem stiže na tvoju adresu! (6.12.2016 11:35:14)


Drage dame, pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona.

Čestitamo [sm=bravo.gif]




Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>