RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Ana RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (2.4.2016 11:06:02)

Hej pa ja sam koristila ovu kozmetiku [sm=smiley1.gif] tj koristila sam kremu za ruke, to je ova klik super je [sm=bravo.gif]

Mala Elena -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (2.4.2016 12:20:54)

Nisam probala ali I necu [sm=smiley36.gif] sve su prilike..[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (2.4.2016 12:54:26)

[sm=bravo.gif] za RR i novog sponzora...nisam koristila ovu kozmetiku ali bih rekla da je odlična

Yellena008 -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (2.4.2016 21:38:33)

Svako ko dobije ovu nagradu je srecnik...[sm=bravo.gif]

Anarunika -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (3.4.2016 16:05:31)

Nisam probala do sada NUXE kozmetiku. Po ambalaži bih rekla da je nežna i blaga što bi meni izuzetno odgovaralo .

marketing RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (4.4.2016 17:31:31)

Da, da, divna prirodna kozmetika, koja će obradovati neke od vas [sm=bravo.gif]

nikiteki -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (4.4.2016 19:23:42)

Bas ce nekoga lepo da obraduje

veselicaa -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (5.4.2016 21:28:06)

Ja obooooozavam njihovo carobno ulje koje svojim svojstvima sasvim opravdava ovo "carobno".Mackala sam ga i po licu zimi i odgovara mi.Sigurno jedno od mojih tri najomiljenijih proizvoda.Odkako sam ga probala uvek ga imam.
Probala sam i njihovu kremu za ruke i ona je moja omiljena zimska krema jer zaista pomaze.

Anck Su Nmaun -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (5.4.2016 21:44:19)

Nisam probala al deluje mi super. Odlican poklon!

marketing RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (7.4.2016 19:32:34)

Ko su dobitnici, šta mislite? [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (7.4.2016 19:34:54)

Jao ja nisam sigurno, baš sam slabo imala vremena da pišem šmrc..

dddaca -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (7.4.2016 21:17:24)

Nisam ni ja sigurno, bas nemam vremena za pisanje [sm=smiley13.gif]

nikiteki -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 10:46:33)

Ne znamo, cekamo rezultate. Mi nismo bas bili aktivni, posto smo u bolnici.

branki* -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 10:53:05)

Ja mislim da su ivanask i sanjalica[sm=smiley1.gif],a za treceg ne znam ko bi mogao biti...

Trcosava -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 11:05:13)

Po mojem Nikiteki i Ivanask

nikiteki -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 11:05:59)

Ne verujem da sam ja trcosava.

IvanaSK RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 11:23:15)

Sad me postaje i sramota, mogla bi malo da izvadim mob iz ruku[sm=zmeden2.gif]

branki* -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 11:52:05)

Ivana,sto da te bude sramota!?svako ima pravo da pise koliko zeli dokle god je smisleno i u skladu sa temom i postuje pravila[sm=smiley1.gif]jedno vreme sam ja,cini mi se,non stop bila najaktivnija,ver sam i smorila[sm=smiley36.gif]ali,ja volim da piskaram!

IvanaSK RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 12:24:07)

Pa, glupo mi, smoricu sve redom :) I ja volim da kucam, i prethodnu trudnoću sam bila aktivna na jednom forumu, mada i dosta posle trudnoće...

marketing RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 12:39:59)

Prvi dobitnik je IvanaSK [sm=bravo.gif]

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Drage naše dame, proleće je konačno stiglo!

Vaša Ringeraja.rs je zajedno sa sjajnim sponzorom - prestižnim francuskim brendom NUXE, odlučila da vas obraduje u aprilu sjajnom prirodnom kozmetikom! NUXE vam poklanja NUXE Body 24-satni hidratantni losion za telo koji zahvaljujući ekstraktu pšenice i drveta dugotrajno hidrira kožu, dok ulja slatkog badema i suncokreta svojim lipidimahrane suvu kožu. Vrlo lako se upija i ne ostavlja masan trag.

[img]http://www4.slikomat.com/13/0328/78o-Body20.jpg[/img]

marketing RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 12:42:15)

Drugi dobitnik je Sanjalicaaa [sm=bravo.gif]

Vaša Ringeraja.rs je zajedno sa sjajnim sponzorom - prestižnim francuskim brendom NUXE, odlučila da vas obraduje u aprilu sjajnom prirodnom kozmetikom! NUXE vam poklanja NUXE Body 24-satni hidratantni losion za telo koji zahvaljujući ekstraktu pšenice i drveta dugotrajno hidrira kožu, dok ulja slatkog badema i suncokreta svojim lipidimahrane suvu kožu. Vrlo lako se upija i ne ostavlja masan trag.

marketing RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 12:42:37)

Treći dobitnik je nikiteki [sm=bravo.gif]

marketing RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 12:43:47)

Drage dobitnice, pošaljite nam na pp podatke: ime, prezime, adresa u Srbiji i broj telefona, i uživajte uskoro u ovoj prelepoj kozmetici [sm=bravo.gif]

branki* -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 13:06:10)

Eto,pogodih!
Cestitam vam,da se mackate i budete lepe[sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 13:12:46)

Čestitam dobitnicama i da se uzdravlje mackate [sm=bravo.gif]

Još jednom [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za sponzora i RR

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2] 3   Sledeća stranica >   >>