RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

IvanaSK RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 13:17:53)

Hvala sponzorima, stvarno nemam reci.

nikiteki -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 14:26:01)

Hvala puno sponzorima i RR.

Sanjalicaaa -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 20:42:46)

Hvala! Necu vise da ucestvujem u nagradnm igrama, sramota me je [sm=smiley36.gif]

dddaca -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (8.4.2016 22:16:00)

Bravo devojke, cestitam [sm=smiley1.gif]

Mariya -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (10.4.2016 21:17:25)

IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa
Hvala! Necu vise da ucestvujem u nagradnm igrama, sramota me je [sm=smiley36.gif]

Nema šta da te bude sramota,ako si nagradu osvojila na fer način. Ako imaš vremena i aktivna si,i ne pišeš gluposti tek da bi nešto pisala i da bi imala veći broj postova zbog nagradne igre onda je sasvim ok da osvojiš nešto. Ja sam zimus prošle godine u nizu osvojila 3 nagrade na rr,imala sam vremena i bila sam aktivna jer su me se te teme baš ticale (Nestlé i Ferrero nagradne igre)
Ja lično ne volim kad je neko aktivan samo kad je neka igra u toku,tada ga ima na svakoj temi i svuda,i onda kad je osvoji nestane i nema ga do sledeće igre...

nikiteki -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (15.4.2016 9:35:59)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0415/269-IMG-20.jpg[/img] Nama je stigla nagrada hvala puno sponzorima i RR

Sanjalicaaa -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (15.4.2016 9:53:00)

Stigla je i meni nagrada malopre. Hvala jos jednom RR i sponzoru. Diiiiiivno mirise. Jedva cekam da se mackam.

IvanaSK RR -> RE: NUXE nagrađuje najaktivnije forumaše na Ringeraji (16.4.2016 20:42:43)

Stiglo i meni juce popodne! Hvala!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]