RE: Majska kRRčma (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Majska kRRčma (9.5.2016 21:50:33)

Niko od mojih nikad nije pravio bilo kakav domaći sok,samo sam par probala u gostima i to uglavnom od groždja [sm=zmeden.gif]

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (9.5.2016 22:01:13)

Ja volim sok od grožđa ali samo onaj alkoholni [sm=smiley36.gif]

Moja baka je uvek pravila svaaašta, sokove, raznorazni džemovi i slatka, kečap, salate... od mogućih i nemogućih sastojaka [sm=smiley36.gif] ja sve više volim da se zezam sa tim, u malim količinama doduše ali nama dovoljno [sm=smiley1.gif]

lesica -> RE: Majska kRRčma (9.5.2016 22:12:18)

Anci, na Tresnji.
Ceo vikend smo bili gore jer smo kucu zaprasili, dezinsekcija u toku [sm=smiley36.gif]

I daaa, ima lepse od zove leti- ledeni sok od nane sa limunom.

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (9.5.2016 22:20:15)

Moram poslati mm negde u berbu [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (9.5.2016 22:21:51)

Jooj, vaske, ne volim ih nikako.
Amelia, mislim da ce me pustiti za dan, dva, ok mi je pritisak pod terapijom.
Hvala na zeljama, ljubim vas sve.

amelia -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 0:01:39)

Meni se pije fanta od zove ona u plavoj boci ako je to zova [sm=smiley36.gif] .a ovakaf domaci sok nisam probala a bas bih volela... Ja legla u krevet najela sam se pilecih krilca ko prase sad mi fali jos samo da se uspavam.. Laka vam noc zenee[sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 1:55:56)

Ja dodjoh u krcmu malo da pocistim i pripremim je za jutro [sm=smiley36.gif]
Meni se pije neki ness, ili kapućino, ili 3u1, tako nesto :)
Skoci mi opet večeras pritisak,terapija nije delovala, pa mi dali onaj lek što se gricka :) i to mi skočio pritisak zato sto me mm iz gluposti iznervirao, mislim, nista posebno, standardne situacije [sm=smiley36.gif]
Kuku, ja vise ne smem ni da pričam, odmah skace pritisak [sm=zz_spin.gif]
A mozda sam se i iznervirala jer sinoc nisam spavala od cimerke koja je hrkala, veceras ona setka po hodniku, ima kontrakcije, ali zato sam danas dobila drugu koja isto tako hrče.
Bolje da me vrate u izolaciju :)

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 6:04:59)

Ajdeeee, kafaaaaaaa :) [sm=kava.gif]

vocicana -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 6:06:35)

Dobro jutro krcmo
Ivana, tako je u kolektivnom smestaju[sm=smiley36.gif], moras da istrpis hrkanje, iako ne dolazi od tvog muza.
Mi se probudili, standardno. DEte se nesto meskolji, ne spava cvsto. Zato ja pijem nes, da izddrzim danas.

mali_mis -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 7:41:56)

Jutro [sm=kava.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 9:35:19)

Dobar dan,prije pola sata smo ustale.
Ako se računa fanta onda sam i ja pila sok od zove,nije domaći ali ok [sm=smiley1.gif]
Ivana idrži još malo i jedi bijeli luk [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 9:57:39)

Hahaha, Emice, zamisli beli luk u bolnici hahahaha Treba mi neki smajli sto se valja od smeha.

emicaa -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 11:05:02)

Ivana neka ti prošvercuje muž kad bude dolazio [sm=smiley36.gif]
Umorih se bem ti stan i sredjivanje,sad se spremim pa bježim na plaćeni posao [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 12:49:53)

Muz mi doneo sladoled [sm=smiley36.gif]
I nes od karamele [sm=smiley36.gif]
Meni pukao nokat i to u mesu bas, aj da perem, cistim, nego lezim vec cetiri dana.
Sad mi vec pocinje frka biti za kosu, ne znam koliko ce me ostaviti jos, a polako bi bilo vreme da se opere kosa. [sm=smiley13.gif]

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 16:33:54)

Dobar dan zene! Šta radite? Amelia jer si radila test

17 joka -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 20:56:11)

Ivanice ima pena za suvo pranje kose, ili uzmi bebi puder dok te nepuste kuci
a nadam se da ces kuci pre vikenda

ja evo sela da iscitam sta ima novo i da odgledam neki film pa na spavanje.

danas mi opet bilo lose nizak pritisak a puls luduje 145

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 21:12:27)

Joj, draga, ko ce izdrzati do vikenda sa neopranom kosom :)
Znam za te fazoncice (ja sam frizer), ali hvala :*
Inace, malo pre mi iz vecernje vizite rekose da mozda postoji mogućnost da me porode ove nedelje, jer me pritisak zezao opet večeras.

amelia -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 22:03:15)

Zene bili smo napolju i extra sam se posvadzala sa mm i sa svekrvom zena je dosla prekjuce i ne moze da cuva jezik za zube samo provocira izaziva .. Poludela sam nacisto i ocitala joj lekciju necu vise da se pravim luda i da pretrpim svaku njenju glupost. Vreme je bilo da upozna i moju losu stranu. Zasluzila je. Inace kupih test ali trenutno nemam ni mokrace od nervoze [sm=smiley36.gif] uradicu ga ujutru cim ustanem..mada nemam nikakve simptome ni [sm=hudicek1.gif] niti [sm=nosecka.gif] videcemo sutra... Moze meni dupli expres da smirim moje dignute zivce [sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 23:08:44)

Ivana, potpuno te razumem, ja svaki dan perem kosu i ne mogu da podnesem da je prljava. Nadam se da će se taj pritisak stabilizovati više.

Kad smo kod kose, bila mi frizerka da me malo sredi ali pošto sam kao rešila da malo pustim kosu ona mi je samo malo oblikovala, stanjila i u suštini nije nikakva promena [sm=smiley36.gif] ja navikla da je skroz, skroz kratka. Pitam se koliko dugo ću izdržati pre nego što mi dosadi [sm=smiley36.gif]
Nego, da li je neko koristio onu četku za ispravljanje kose?

bubulence -> RE: Majska kRRčma (10.5.2016 23:13:18)

IZVORNA PORUKA: mali_mis

Jutro [sm=kava.gif]

.zakljucila sam da sve kasnije ustajes i pijes kafu [sm=smiley36.gif]
dobro vece zene, kao po obicaju, svracam kada je zurka gotova...
ali ja samo u ovo vreme imam malo lufta i tada uzivam u tisini. decu strpam u 9 u krevet, sredim kucu i onda kuliram i do 2-3h posle ponoci...

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (11.5.2016 5:18:04)

Dobro jutro! Opet nikako nisam spavala, zbog cimerki :( Bas sam slomljena, i glava me boli, a cak sam i dobila inekciju i bensedina nocas, zajedno sa terapijom.
Anči, ja je iskreno nisam koristila, nekako nikad nisam imala potrebu. Par mušterija je bilo zadovoljno, neki ne.... Kao i za sve.
Ne diraj kosu, pusti je malo nek raste. Mada, najnezgodniji period si izabrala da je počnes pustati.

branki* -> RE: Majska kRRčma (11.5.2016 6:32:16)

Udjoh da vidim ko je budan od pet,a ivana ono ti,ne mozes od hrkanja,je li?uh,bre i taj pritisak!no,ako misle da je bolje da te porode,onda ok.javljaj nam.
Jutro i od mene.

mali_mis -> RE: Majska kRRčma (11.5.2016 7:42:36)

Jutro [sm=kava.gif]
bubi imaj milosti [sm=jezicek.gif] gajim kijavicu, spavam po citav dan kao medved, osamucena sam nacisto. Jos mi se uvo zacepilo od tresenja nosa, sto to mrzim.
Ivana zar ne moze niko od tvojih da ti donese cepice za usi?

emicaa -> RE: Majska kRRčma (11.5.2016 8:01:24)

Dobro jutro,ni lonac kafe mi nebi pomagao da se probudim [sm=smiley13.gif]

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (11.5.2016 8:02:27)

Jutro u krcmu

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>