RE: Majska kRRčma (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 11:01:47)

Zdravo u krcmu! Vidim da to nekima kasni.... [sm=smiley36.gif]
Ja sam u bolnici, tako da citanje o hrani mi pada jos teze :)
Nadam se da ste svi dobro. Nemojte se nervirati. Emice, ljubim!

emicaa -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 13:30:12)

Ivana znaš li do kad ostaješ u bolnici?
Najedoh se paštete kao najveći prasac i onda dodje sveki i donese mi lubenice,eksplodiraću ali bar nisam nervozna više [sm=smiley36.gif] Malo me glava boli.

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 14:06:09)

Jaoj, Emice, lubenicaaaaa.... Vazno da nisi toliko nervozna :)
Ne znam nista, tek su me danas pustili sa intenzivne. Bio mi je sin ovde u petak, on i mm mi doneli stvari. I ja mu rekla da moze sutradan doci sa babom da me vidi. A mene u medjuvremenu stavili u izolaciju i posete mogu samo odrasli na pet minuta,tako da on nije mogao. Danas kad sam ih zvala, kaze da ce prebiti doktorku zato što mi je uzela stvari i sto ne moze da me vidi [sm=smiley36.gif]
Kaze dr izbegavajte slano do kraja trudnoce, a ja pomislim odmuna Anu i kiflice [sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 14:54:16)

Eh mukice...
Moras da izbegavas slano,mada je pitanje koliko ce to pomoci, ali moras zbog drugih opasnosti koje nosi visoki pritisak, ja znam sta sve moze, zato slusaj sta ti pricaju.
Krcmarice, ja za rucak nista spremala nisam,sinoc sam se zamlacivala sa kiflicama od UM, do ponoci, a mm se izjasnio za testeninu sa sirom, tako da cu ocas posla to da resim.
inace kako ste?

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 16:42:07)

Hej Ivana, pa od kada si u bolnici? Nisam ispratila.. Pa da, Ana je kriva za sve, naravno [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 17:09:04)

Trba mi vaša pomoć,ne znam u kojoj temi da pitam pa ću ovde.
Zna li ijedna od vas kako da promjenim šifru na skyp-u.Kad sam ga napravila imala sam drugi mail za koji takodje nemam više šifru a sad ne znam ni za skyp,pojma nemam.Pokušali smo promjenit i na kraju nismo uspjeli.Mm zna poprilično dosta oko toga ali nikako da mu ovo podje za rukom

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 18:34:50)

Jeste, Ana, pa nego ko drugi. Znas koliko sam pojela ovde tvojih kiflica i popila piva i Somersbyja. [sm=smiley36.gif] Od petka sam u bolnici, do jutros sam bila u sok sobi, pa tamo nisam imala mob.
Emice, ja ovako napamet nista ne znam.

emicaa -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 18:55:36)

Ivana nešto smo načačkali,čekam sad potvrdni mail dal je uspjelo sve.
Pravam palačinke po onom receptu sve po 4,mmmm kako mirišu,ko voli nek izvoli [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 19:43:11)

Emice, to mi je ubedljivo najbolji recept za palačinke [sm=smiley1.gif] samo što ja ipak stavim manje jaja, nekako mi je 4 mnogo.

Ih bre Ivana, pa šta bi bilo da si ih stvarno jela [sm=smiley36.gif] Pa kako se ti osećaš? Hoće li te pustiti kući?

emicaa -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 19:45:32)

Ana ja sam sad kupila neka sitna i ne djeluje kao da ih stavljam toliko [sm=smiley36.gif]

eca89 -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 20:55:42)

Joj, Ivana što si u bolnici je li zbog pritiska? Baš mi je zao[sm=smiley31.gif]!

17 joka -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 21:05:55)

Vece drugari

Amelija ujutru testic na sunce

Ivanice, da sto pre izadjes kuci

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 21:34:45)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ana ja sam sad kupila neka sitna i ne djeluje kao da ih stavljam toliko [sm=smiley36.gif]

Hahaha, dobra ti fora [sm=smiley36.gif]

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 21:39:44)

Hvala, drage . Da, zbog pritiska.
Anči, da sam ih jela, onda bi me verovatno porodili hahahaha. Bila je frka u petak vece da li ce ili nece...
Dobro, ajde, cutim al ne mogu vise, koji je to recept sve 4?

emicaa -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 22:02:04)

4 jaja,400 grama brasna,4 dl mlijeka,4 dl mineralne,4 kasike ulja i vanilin secer [sm=smiley1.gif]
Probaj kad dodjes kuci,mnogo su dobri

17 joka -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 22:07:58)

Emice, joooj ja obozavam palacinke a sto ne smem da ih jedem to nikom nista [sm=smiley13.gif] ima i ja da ih probam kad se malo dovedem u red

amelia -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 23:00:53)

Vece krcmarke!!! Ja sam znaci mrtva umorna gosti malo pre otisli dosla svekrva a bas sam se bila navikla bez nje bilo je lepo i mirno[sm=smiley36.gif] ja sam pravila trilece ponovo peceno pile. Pileca corbica mladi krompirici u rerni i sarmicu kuvala sam rucak do 14 h taman kad su oni stigli. I Ayan se jedva zivo uspavao sad da operem zube i da se bacim u krevet spavacu ko top cini mise ako me ovaj mali ne zeza nocas. I da radim ovih dana testic ako ne dodze [sm=hudicek1.gif] laka vam noc od mene drage moje... Ivana da mi sto pre budes bolje [sm=smiley31.gif]

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 23:08:59)

Amelia radi test nemoj da se nas drzis u neizvesnosti. Ja sam preumorna cerka mi danas imala koncert pa oko nje spremala je, isla da gledam posle dosla kuci večeru spremala, kupala ih, i sad legla. Laku noć zenske

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 23:09:20)

Ajde, Amelia, testic sto pre, da mi ulepsas ove bolnicke dane :)
Daj tog tvog trileca malo, ima da pravim cim dodjem kuci. Ja sam rucala supu, mislim, samo sam je pogledala [sm=smiley36.gif]

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 23:11:12)

Ivana tek sad vidim da si u bolnici, da sto pre ti bude bolje. [sm=smiley31.gif]

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 23:17:06)

Hvala, Niki :) Bolje mi je, cim mogu do telefona :))

amelia -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 23:21:10)

Hocu drage kad odem do grada kupicu testic da razresimo ovu dilemu [sm=bravo.gif] ako stigne [sm=hudicek1.gif] u medzuvremenu javicu vam... Dacu ti recept kad budes izasla iz bolnice [sm=smiley1.gif]Laka vam noc jos jednom

vocicana -> RE: Majska kRRčma (9.5.2016 7:17:05)

Dobro jutro krcmooooo!
Samo da se kratko javim, moramo moramo u savetovaliste, poa se spremamo, vodu necemo imati do posle podne, pa cemo biti kod bake u gostima. Ljubimo vas.

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (9.5.2016 7:27:53)

Amelia, jesi uzela test?
Ajde, ustajanje, kuvam vam kafu :)

Anck Su Nmaun -> RE: Majska kRRčma (9.5.2016 7:34:47)

A ekipa presla ovde ...vidim nemam ja s kim tamo u temi da pijem kafu ranom zorom [sm=jezicek.gif]

Kako ste cure?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>