RE: Majska kRRčma (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

serpica -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 6:18:47)

Bubi moja [sm=smiley31.gif] bas bi mi trebalo tako nesto...
dobro smo svi hvala Bogu,deca rastu,trudim se da ih ispratim u svemu ali cini mi se da mi sve teze i teze ide...
Kako su tvoje devojke? [sm=smiley1.gif]
Btw dobro jutro... ovo sam trebala jos sinoc da odgovorim ali....[sm=zaspan.gif]

vocicana -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 7:21:33)

BTW nema veze, serpice, ponosna sam na tebe i na doprinos koji si dala, kao i na trudu koji ulazes da deci das sve. Bravo za tebe i svaka ti cast
Dobro jutro, moze neki Somersby, ali tek veceras, ne smem sada, bice veselo danas[sm=smiley36.gif]
Jedva cekam ovo lepo vreme, bas sam smorenaod kise. Ne da mi se nikako da izzadjemo malo u setnju.

emicaa -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 7:45:44)

Dobro jutro.Danas ovde neradni dan ali ja radim.I da ostanem kući ne možemo nigdje jer vrijeme opet fuj.Otićemo posle mog posla nahranit patkice.

Anck Su Nmaun -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 8:02:32)

Dobro jutrooo

Sugavog li jutra [sm=smiley13.gif]
Popila jednu kaficu i odoh pod tus pa na CTG da se otkotrljam [sm=smiley13.gif]

Kuckamo se lejter ...lep dan svima zelim [sm=smiley31.gif]

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 8:13:18)

Dobro jutro! Vreme nam je katastrofa, kisa pada tako da danas nema mrdanja nigde.

mali_mis -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 8:13:56)

Jutro [sm=kava.gif]
Ja sam juce citav dan mislila na moju lepu snajkicu, koja je hitno primljena u Betaniju zbog ciste na jajniku koja je pocela ludacki da je boli.
Cak sam drmnula tri rakijice sa bratom, i nista me nisu uhvatile a tako su mi prijale.

vocicana -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 10:26:18)

Oh boze , prosla sam to, nadam sed a je dobro, to mi lici na torkviranu cistu, kako to ludacki boli.
Javi kako je.
Mame, ja uspela da izadjem napolje, nije lep dan, ali uzivala sam na svezem vazduhu. Napravila sam dogovor za vezbanje, ako bog da, pocinjem za tri nedelje! Jedva cekam, trudnoca je tesko atroficno stanje.

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 10:32:33)

Voci kakva vežbanje je u pitanju, fitnes, aerobik?
Ja sam počela ima pet šest dana da šetam brzo, pređem po dva tri km i crknem, al bukvalno [sm=smiley36.gif], dve godine pasivno stanje, kondicija ravna nuli, malo da uđem u formu pa ću i ja nešto konkretno da počnem da vežbam.

amelia -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 10:49:41)

Moze li.meni topli caj ? Da se malo otpusi ovaj moj nos?? Jbm ti viruse ne pustaju me na miru[sm=smiley36.gif]

vocicana -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 10:52:23)

E Suzi moja. Ja sam ti manijak za svaki vid treniranja, obavezno je bilo plivanje tri puta nedeljno pre trudnoce, zatim sa bazena posle tusranja pravac teretana, na dva sata vezbanja. Radim uvek celo telo, s tim da imam spec program, zbog kicme, placala sam individualne treninge tri meseca. Odradim sve to i kao nova sam, zato kazem, jedva cekam da krenem samo. Kardiotrening, malo traka, bicikl, pa onda heavy training. Obozavam osecaj vitalnosti, zategnustosti. A dopunjujem se kuci tegovima koje imam odavno, radim sa opterecenjem do 2 kg po ruci, a na gladijatoru nikada ne prelazim vise od 15 kg, jer ne zelim da izgubim zenstvenost. Uzivanje!
Procitala sam da ides na brzo hodanje, to je super stvar, samo tako nastavi.

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 10:57:49)

Meni trčanje, vožnja bicikla i brzo hodanje oduvek bilo najdraže.
I ja sam išla na kardio, onda na aerobik ali zadnje dve godine ništa!!! Ne žalim uopšte, imam dva moja anđela.
Sad mi treba dosta vremena da se vratim u formu, da najpe skinem višak kilograma pa polako.
Svaka čast, baš si trenirala, ja nisam nikad tako puno.

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 11:15:45)

Devojke, poslužite se tortom (Joko, ako još treba recept sad ga imam hihi)

[img]http://s32.postimg.org/ujt9w0t5d/cake1.jpg[/img]

Evo i pićance

[img]http://s32.postimg.org/4whdxsrkh/rewrite_disney_alcohol_policy.jpg[/img]

I kofi naravno

[img]http://s32.postimg.org/ta1xtp91t/download.jpg[/img]

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 11:18:27)

O hvala Ana bas prija po ovom tmurnom danu

Maraj -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 11:22:35)

Amci srecan rodjendan i ovde. Torta izgleda super [sm=smiley1.gif]

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 11:27:06)

Hvala, odlična je torta [sm=smiley1.gif] da znate da ne pamtim kada je na moj rođendan bilo ovako loše vreme. Užas.

emicaa -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 11:53:30)

Jao divno,torta.Oči mi ostadoše na njoj [sm=smiley36.gif]
Malo sam radila,prebrisala stan,još da ispečem pomfrit za ručak i gotovo.

Khaleesi -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 11:54:50)

Da se pridruzim cestirtkama, Ana sve najlepse, srecan rodjendan :D torta super izgleda

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 12:34:48)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Jao divno,torta.Oči mi ostadoše na njoj [sm=smiley36.gif]
Malo sam radila,prebrisala stan,još da ispečem pomfrit za ručak i gotovo.

Emice pa zaboravih tebe posebno da poslužim [sm=smiley36.gif]

[img]http://s32.postimg.org/ioddsvocx/download_1.jpg[/img]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 12:38:04)

Ooo neeee [sm=smiley36.gif] hvala draga [sm=jezicek.gif]

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 14:58:32)

Srećan rođendan Ana!!! Može torta može, danas to smem za večeru [sm=smiley36.gif]

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 16:59:13)

Ovde se naveliko sluzi i slavi [sm=smiley36.gif].

isidora88 -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 18:26:15)

ana daj recept[sm=bravo.gif] pojescu ekran[sm=smiley36.gif]
Ja se druzim sa bebcem, stariji sin spava, bice veselo veceras.

veselicaa -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 18:49:34)

Evo stigoh i ja konacno.Toliko slabo pisem i bas mi nedostaje druzenje ovde sa vama,ali raspolozenje mi je uzasno ovih dana.
Ana srecan rodjendan,ja cu se posluziti ovim posluzenjem sto si ponudila Emici,podelice valjda sa mnom [sm=smiley36.gif]
Vreme uzasno,kisa i vetar se smenjuju,kazu od srede razvedravanje pa se iskreno nadam da ne grese.

vocicana -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 19:27:01)

Tim tempom vec godinama, zato mogu da zahvalim za porodjaj, msm da sam bila ekstra prvorotka.
Uizvam u vezbanju, imam neki svoj tempo, rezim, nikada se ne silim previse, radim sve sto mi odgovara, onoliko koliko mi prija i onda prestajem, kada se vratim u top formu, radim po 6 setova sve vezbe ponovim po 10 puta. Najsladje mi je da se popnem na spravu gde odradim prvo trbusnjake za prednji zid, pa onda na 'konja" za zadnji deo ledja, po 30 puta kada krenem da vezbam. Toliko dobar osecaj.
Ali tvoj trening je super, samo polako, sto kazes, imamo svoje andjele, tvoje devojcice su stvarno andjelcici, lepotice. Ja mnogo volim sto su obe devojcice. Bas ste lepa porodica.

vocicana -> RE: Majska kRRčma (16.5.2016 19:27:57)

Anci, posluzenje ti je bas....za dobijanje kilaze.
A stvarno odavno nisam jela vruce pecenje...mmm

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>