RE: Majska kRRčma (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 11:09:37)

IZVORNA PORUKA: suzi kju

Ana blago tebi za lepo veče i noć. Hvaliću se i ja tako, samo dok mi deca malo porastu i dok im izbiju zubi [sm=smiley36.gif]

Hahaha [sm=smiley36.gif]

Isi, staviću recept u C kuhinju, samo da stignem.

emicaa -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 11:16:44)

Veselice i moja dama obožava salatu,nije bitno dal stavim malo sirćeta ili neki sos sve jede.
Ana i ja ću se hvalit da sam imala lijepo veče samo da ovo izguram iz sebe [sm=smiley36.gif]
Sad me zvala doktorica,moram ići na infuziju zbog željeza.

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 11:39:50)

Emice [sm=smiley36.gif] još malo!

Što bre, toliko ti je nisko gvožđe?

veselicaa -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 12:01:31)

Joj bre Emice jel toliko nisko?I ja ove nedelje radim analize i znam da mi je nisko,manta mi se u glavi i bleda sam dosta.

emicaa -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 12:08:23)

Pa izgleda,bilo je ono i prošli put ponisko ali dr tad reče da tri sedmice pokušam sa nekim novim vitaminskim tabletama i sad je još gore.Ali ja ne osjetim promjene u sebi,osim glavobolja i što mi se zavrti ponekad.

isidora88 -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 12:39:36)

Uf emice bas si nagrabusila. Mada znam da si pisala da cesto imas nesvestice. Nadam se da ce ti brzo biti bolje, sto se mora nije tesko, pogotovo ako je zbog bebice.

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 12:51:24)

Evo recept za tortu klik

Ono što sam zaboravila da napišem je da sam umutila jednu malu slatku pavlaku, dve kašike umućene pavlake sam dodala u fil od jagoda a sa ostatkom sam "ukrašavala".

17 joka -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 16:16:29)

Ana , super sto si imala lepo vece[sm=smiley1.gif] a torta joooj bas bi mi prija fenomenalno izgleda

Emice, ti bas muku mucis sa gvozdjem, ali sve sto moras zbog [sm=duda.gif] izdrzi. ja svasta koristim i uvek je ispod granice dosta

mi ovih dana cuvamo jednu princezicu od 6 god. iz porodice i bas nam je zurka [sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 16:48:53)

Ma bolje da mi je dala neke tablete nego infuziju,nama je ovde zdravstveno odredilo jednog doktora i zovem ga danas da vidim kad mogu otići i kaže ne mogu nikako jer ne primaju nove pacijente više(nisam bila još kod njega)tako da sad nemam pojma šta da radim i ko će mi je dati.Sad mora mm ganjati sa osiguranjem da vidimo šta ću.

amelia -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 17:59:01)

Ana ova torta mi izgleda njammm napravicu je prvom prilikom. Moze ki meni kafica na brzaka[sm=jezicek.gif]moram se spremiti idemo napolje u setnju i da vidimo prenosivi krevetac da kupimo bebcu.[sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 18:25:06)

Lepa torta nema sta, ja sam sada ogladnela, bas preteraste sa hranom.[sm=smiley36.gif]
Ljuskamo se, isli smo u setnju nas troje danas, kako su mi lepi moji momci.[sm=smiley27.gif]

Emice moras dasredis gvozdje,. ja i sada imam muku ne cstizem da odem da proverim.

veselicaa -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 18:35:13)

Voci kako je mali dasa,jel slusa?Bas mi je proletela tvoja trudnoca kao da smo se juce dopisivale u crticama tj ja sam te podrzavala a tebi svaka cast uvek bodris cekalice i imas reci podrske.

isidora88 -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 18:37:43)

Hvala ana, pravicu kad mm dodje [sm=bravo.gif]
Ja bih trebala da pasem travu, stvarno sam kao slon
Danas nismo isli u setnju ali sitra bih mogla malo sa bebcem i Matejom

mila83 -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 20:17:50)

Dobro vece u kafanu ! iscitah sve o pecenju,salatama i gvozdju [sm=smiley1.gif]

Ana,torta je divna,mozda bih mogla uskoro za nasu godisnjicu braka da je probam( a cini mi se da imamo godisnjicu braka na isti dan ! )

Veselice,kako si?Nikako da naletim ovde na tebe. Koliko jos do termina,ne vidim da imas stiker?Kako su devojcice?

Zao mi je sto imate problema sa gvozdjem,ja sam samo u prvoj trudnoci pila dodatak,u ostale dve nisam.

Sluzi li ko ovde nesto,ili ja da postavim nesto?Salata i sokic za nase trudnice [sm=smiley1.gif]ili ipak nesto konkretno [sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 20:32:53)

Uuuu Emice, ti pod hitno da pojacas pecenje [sm=smiley36.gif]
Kakva je ovo kafana, ovde sve trudnice i porodilje [sm=bravo.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 20:37:13)

Drage, pozdravljaju vas Andrea i Ivana! Izašla je da intenzivne. Poslala mi je slike. Andrea je predivna! Okačiću posle sa kompa.

emicaa -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 21:39:31)

Wiv ja ću ovde i kao dojilja biti,onaj primjer mame.Bebi u ustima sisa a mama u kafani sa pivom [sm=smiley36.gif]
A nešto nas napuštaju stare članice [sm=smiley19.gif]

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (17.5.2016 22:04:24)

IZVORNA PORUKA: mila83

Ana,torta je divna,mozda bih mogla uskoro za nasu godisnjicu braka da je probam( a cini mi se da imamo godisnjicu braka na isti dan ! )

Aha, 2. jun [sm=smiley1.gif]

IvanaSK RR -> RE: Majska kRRčma (18.5.2016 5:50:16)

Pa, dobro, ima li ovde sta za pojesti i popiti?! Nedostajale ste! Ljubim vas sve puno
Ima jos jedna godisnjica 02.06. :)

vocicana -> RE: Majska kRRčma (18.5.2016 6:16:19)

Veselice moja [sm=smiley31.gif] slusa, slusamo se i osluskujemo. Ugojio je guzu, sada brinem da mu nije mnog tos to je dodao za 8 dana, juce smo se merili. Dobar mi je sin, ja se polako vracam u normalu, mada mislim da mi je krvna slika sa gvozdjem otisla u pm, a ne jedem, ne stizem ni da se posteno istusiram. Jeste, kada se sada okrenem, vidim koliko vreme leti, prosle godine u ovo vreme sam toliko pucala sto nikako da zatrudnim, nista novo, ali evo ga moj zivot, -mezi nesto u njihalici, nisam imala volje da jtros mnogo pricam.
A ti mila, koliko jos do porodjaja? Gde je ticker?
Dobro jutro krcmooooo!!! Kafa hitno! dupla doza, slogerusa,jer cu se komirati!

Mala Elena -> RE: Majska kRRčma (18.5.2016 7:24:28)

Ni ja nisam popila kafu! Pojela sam parce hleba sa kremom da mi malo doda energije jer smo odavno budne...a svekijevci spavaju...

vocicana -> RE: Majska kRRčma (18.5.2016 7:26:13)

Ja sam mrtav covek. On sada spava, kmezio se nesto do malo pre,ali dobro, bebeca posla, tezak je zivot jedne bebe[sm=smiley36.gif].

suzi kju -> RE: Majska kRRčma (18.5.2016 7:30:51)

Ivana [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
Kako si draga, kako nam je drugarica Andrea? Puno poljubaca za obe!!!

emicaa -> RE: Majska kRRčma (18.5.2016 7:37:23)

Jutrić,izvolite

[img]http://s32.postimg.org/d1bhxc139/v8pmvs.jpg[/img]
Kostenlos Bilder hochladen

eca89 -> RE: Majska kRRčma (18.5.2016 7:50:28)

Emice dušice, hvala ti divna si [sm=smiley36.gif]!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>