RE: Majska kRRčma (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

emicaa -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 9:25:29)

Voci ja i dalje mislim da nema veze što je suvi kvasac,i ja njega koristim.Jedino možda je bio star.Hoću čim je uhvatim,pomaže taji u sredjivanju plakara [sm=smiley36.gif]

Sanjalicaaa -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 10:39:09)

Dobro jutro i ovde.
Ajte na kafu i tortu. MM danas rodjendan. Inace nista mu nisam kupila, bas mi je krivo [sm=smiley13.gif]
Moram da vidim sta su te buhtle. Cesto ih spominjete.

amelia -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 11:43:48)

Ja mislim da je mokri kvasac bolji od suvog meni je uvek testo bolje sa mokrim. Ili zavisi.mozda koje testo pravis. Buhtle joj emice nateraces me da opet mesim a sinoc sam mesila kiflice i sve smo slupali..[sm=smiley36.gif] sanjalice mmmm torta evo me odmah stizem a muzu pokloni neki extra romantican keks kud ce lepsi.poklon [sm=smiley36.gif]

branki* -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 11:54:15)

I ja uvek stavljam svezi kvasac,tako sam navikla,nika nisam suvi kupila.

wivern -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 12:01:52)

Hihih ja se upravo spremam da mesim hleb. Ne mogu da stignem do prodavnice M mi zaspao a necu da ga budim da bi isli u radnju.
I ja koristim samo svezi kvasac, tako sam navikla.
Nego zene jel ima neko onaj pekac za hleb, vredi li to kupovati. Nosim se sada mislju da ga kupim. Olaksace mi dosta sve, pod uslovom da valja.

vonavoj -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 12:06:35)

Wiv.i ja sam htela da kupim..pa odustala..nesto mi skupo bilo...a treba uzeti koju valja.. kazu da valja.

Trcosava -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 12:06:45)

Jagodinka pogledaj u telefon [sm=jezicek.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 12:29:48)

Ma mene nervira!svaki put trčati po svježi rako da uzmem ovaj i ćao.
Amelia ja planiram večeras i palačinke napravit,ne jede mi se ovih dana ništa slano ali zato slatko.
Napravih i ručak,zasadila sam bosiljak i peršun,sredila mali balkon i sad odmaram

Ana RR -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 15:16:48)

Ja suvi kvasac spremim isto kao i sveži, znači u šolju sa malo tople vode, kašika šećera, kašika,dve brašna i bude super. Ne navodite me na neki greh, ne mesim ništa!! [sm=smiley36.gif]

Ali zato me muž naterarao da spremam neki cheese cake, tipa američki. Evo peče se pa ćemo videti na šta liči. Izvolte [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 15:39:00)

Ko o cemu baba o ustipcima.
Navike su cudo, ja uvek koristim svezi kvasac, a tada koji mi je djavo bio da uzmem suvi ne znam. Mislim da sam pregrejala mleko tada, zato se to testo nije lepo da izvinete nadiglo.[sm=smiley36.gif]
Sve bi slatko, sada sam inspirisana da mesim.
Wiv, ima knjiga recepata koja ide uz pekac za hleb, bsvi koji su ga uzeli a da ih ja znam, zadovoljni su, ima fantasticnih recepata. Ako ti nije previse skup, uzmi svakako, ja cu ga u perspektivi uzeti, jer smo na specificnom rezimu ishrane, mnogo ce mi znaciti.
Sanjaiceeee, srecan tm rodjos, Amelia ti lepo kaze, gde lepse od keksa[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 17:41:13)

Opet mi se jede vruće pečenje,oooo zemljo zašto uvjek ono do čega ne mogu doći [sm=smiley36.gif]
Mi šetali,duuugo dugo,jedva mrdam

eca89 -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 18:36:56)

Joj Emice draga kod mene na izvoz ima pečenja da si bliže, da ti ponesem!

vocicana -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 20:34:48)

A ja bi neki coko vanila kolac, tortu, tako mi se jede nesto kremasto i fino.
Napravicu po receptu forumasice od pre neki dan, bio je u c kuhinji, sa piskotama i medenim srcem. Moram i to mozda jos koliko sutra

emicaa -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 20:39:53)

IZVORNA PORUKA: eca89

Joj Emice draga kod mene na izvoz ima pečenja da si bliže, da ti ponesem!

joj Eco ima i kod moje mame,zato mi i jest stalno na pameti [sm=smiley36.gif] sutea ćemo nazvati čiku što ovde peče da vidimo ima li friško pečenog [sm=smiley1.gif]

amelia -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 21:49:50)

Annnna nije ti trebalo da.pominjes ciz keik [sm=smiley36.gif]mnjam mnjam voda mi ide na usta meni se nenormalno jede. Nemam sad sve sastojke odmah bi pravila mada sam pre saat vremena izvadila medenu tortu iz rerne [sm=smiley36.gif] Moze makar parce ako je ostalo i dve..

emicaa -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 21:52:42)

Amelia ti si gora nego ja,tebi ono kasni jel da [sm=jezicek.gif]

17 joka -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 22:03:25)

Vece drugari , ja evo sela da iscitam prosao rodjendan,slava, muka mi kad vidim hranu[sm=smiley36.gif]

amelia -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 22:17:55)

IZVORNA PORUKA: emicaa

Dve nedelje emicee[sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (7.5.2016 22:46:46)

IZVORNA PORUKA: amelia

Jeeeel [sm=smiley36.gif]
Trk po test [sm=smiley1.gif]

vocicana -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 6:54:30)

IZVORNA PORUKA: amelia

Jeeeel [sm=smiley36.gif]
Trk po test [sm=smiley1.gif]

Kazem ja, trk po test, ali ona zena ne cuje[sm=smiley36.gif], razmesila se, kiflice, medeni kuglofi i sl....Bas je neozbiljna!
Dobro jutro u kafanu.
Ja sam morala sa mojim budilnikomsa glasom bebe da ustanem. Nocas sam pravila kiflice kada smo vec kod razvlacenja tetsa, pa cisto da se zna. Meni ne kasni, samo se vracam u staru kondiciju.[sm=smiley36.gif]
Branki, zasto si bila budna u 4?

nikiteki -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 7:45:34)

Dobro jutro u krcmu!

mali_mis -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 7:54:53)

Jutro [sm=kava.gif]

Mala Elena -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 9:48:56)

Jutro! Izgleda da ce mi i danas prva kafa biti u popodnevnim satima kao juce...
Planiram danas da napravim neki slatkis, mozda cokoladnu roladu...[sm=smiley1.gif]

emicaa -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 9:57:36)

Dibar dan,danas sam sva grrrr,nervozna sam kao pas.Nadam se da će posle biti bolje inače će ovo biti dug dan

amelia -> RE: Majska kRRčma (8.5.2016 10:15:38)

Jutro zene ja sam sva nadrndana isto jos me ceka spremanje velikooog rucka predjelo jelo desert . Gosti nam dolaze a niko se ne angazuje da mi makar pricuva A samo cvili sad se uspavao pa da probam da napravim desert. Oprala brdo sudza.ceka me jos tonee posla. Ovaj post mi izgleda kao za negativnu[sm=smiley36.gif] zene nateracete me da radim test nemam kuci a danas je nedelja mozda do sutra dodze ako ne dodze moracu da popiskim jedan [sm=jezicek.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>