RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Kampanje, promocije ...

Poruka

Animsaj9 -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (19.12.2016 16:40:28)

IZVORNA PORUKA: marketing RR

Da li više volite/koristite žitne kašice koje se pripremaju sa vodom ili one koje se pripremaju sa mlekom?
Da li ste znali da žitarice koje se pripremaju sa vodom u sebi sadrže adaptirano mleko (mlečnu formulu)?

Vise koristimo zitarice koje se pripremaju sa vodom, i znamo da sadrze ad , a volimo i žitarice koje se pripremaju sa mlekom , ne odbijamo nista, sto se vidi po nasem stomacicu [sm=smiley36.gif]

marketing RR -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 2:22:58)

Kada je najbolje dati prvi obrok sa žitaricama – ujutro ili pred spavanje?

Anck Su Nmaun -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 2:46:13)

Naj bolje je ujutru! Pogotovo prvi obrok.
Mi smo sad vec "veliki" pa ruckamo i uvece.

suzi kju -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 11:25:21)

Na početku dohrane sam im davala ujutru, sada uglavnom za večeru.

mali_mis -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 11:30:50)

Ako vec daju energiju onda mi je bolje ujutru nego da divlja nocu [sm=smiley36.gif]

emicaa -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 11:37:25)

ja bih rekla ujutru [sm=smiley1.gif]

Maraj -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 11:38:39)

Prvi obrok sa zitaricama se daje ujutru zbog pracenja reakcije na novu namirnicu.
Ja sad dajem zitarice ili za veceru ili za uzinu

Animsaj9 -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 12:01:12)

prvi obrok je najbolje dati ujutru

IvanaSK RR -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 12:50:30)

Prvi obrok ujutru. A mi ih sada jedemo nekada za doručak, nekada za veceru.

Sanjalicaaa -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 13:03:26)

Više volimo one koje se pripremaju sa mlekom. Dok je sisao uzimala sam mu one koje već imaju u sebi mleko. Kad je prešao na ad uzimamo one bez mleka.
Možda grešim, ali mislim da postoje i žitarice koje se pripremaju sa vodom a nemaju u sebi mleko.

Da li više volite/koristite žitne kašice koje se pripremaju sa vodom ili one koje se pripremaju sa mlekom?
Da li ste znali da žitarice koje se pripremaju sa vodom u sebi sadrže adaptirano mleko (mlečnu formulu)?

Sanjalicaaa -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 13:06:12)

Najbolje je dati ih za doručak. I mi ih ponekad jedemo za večeru kad ne znamo šta bi drugo.

Mala Elena -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 13:17:25)

Mislim da je najbolje dati obrok sa zitaricama za dorucak , ali nije greska dati i za veceru da beke budu site i da lepo spavaju [sm=smiley1.gif]

LauraAndrija -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 15:55:36)

Prvi obrok - ujutru. Sada već jedemo i uveče.

Mariya -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 18:10:26)

Na početku je bolje ujutro. Kasnije može i uveče.

isidora88 -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 20:46:01)

Svu novu hranu sam uvek uvodila ujutru pa tako i zitarice, kad sam bila sigurna da nisu alergicni onda sam im zitarice davala uvece da bi bili sitiji nocu[sm=bravo.gif]

Khaleesi -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 21:24:01)

Uvek ujutru[sm=smiley1.gif]

Sanjica26 RR -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (20.12.2016 21:27:32)

Prvi obrok uvek treba dati ujutru zbog eventualne reakcije.

Bibilib -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (21.12.2016 1:50:00)

Koje su bile prve žitarice koje ste ponudili? Kako je dete reagovalo?

Prvo smo poceli sa pirincanim pahuljicama,odnosno kasom i dete je super prihvatilo [sm=smiley36.gif]

Bibilib -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (21.12.2016 1:51:59)

Kada ste uveli žitarice koje sadrže gluten u ishranu bebe?

Sa 6 meseci....

Bibilib -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (21.12.2016 1:56:34)

Koji je omiljeni ukus žitne kašice/žitarica Vašoj bebi?

Probali smo 8 zitarica sa keksom i nije bio odusevljen... verovatno mu se nije dopalo.

Bibilib -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (21.12.2016 2:00:42)

Žitarice su super u kombinaciji sa voćem ili povrćem! Koje kombinacije vi pripremate? Podelite s nama / dajte savet drugim mamama o omiljenom receptu vašeg mališana!

(

Pa mi iglavnom kombinujemo sa jabukom i kruskom zitarice i beba lepo prihvata...

Bibilib -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (21.12.2016 2:04:33)

Znate li koje su prednosti žitarica generalno u ishrani?

Sadrze mnogo vitamina,ugljene hidrate,jako su hranljive i lako se vare...

Bibilib -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (21.12.2016 2:05:44)

Mislim da je ujutru,mi bar ujutru jedemo...

Animsaj9 -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (21.12.2016 17:59:27)

moj mali mis jede Nestle sa kakaom
[img]http://www4.slikomat.com/13/1221/bxk-image-.jpg[/img]

Anck Su Nmaun -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (21.12.2016 18:01:37)

Njami njam [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>