Mala Elena -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (15.12.2016 23:03:30)
Maraj, moja ne voli nista posebno palentu, ni na mleku kamoli kuvanu u vodi od voca...divno je sto postoje bebe koje prihvataju takve kombinacije. Nece ni palentu sa pavlakom/jogurtom. Eventualno rastopim kajmak ili maslac pa ako uzme dve , tri kasicice i to je to. Ivana, hvala za sugestiju ...[sm=smiley1.gif]
Mariya -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (15.12.2016 23:52:13)
Omiljeni ukus žitne kašice moje H je stracciatella, Nestlé pirinčane sa malinom i Frutolino, a L je čokolino.
Mariya -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (15.12.2016 23:54:59)
Moja H voli 3 kombinacije voća i žitarica : Jabuka,banana, avokado i ananas ; Jabuka,višnje, jagode,borovnice; Jabuka,kajsija, banana,šljiva.
Prednosti žitarica su te što one u sebi sadrže veliku kolicinu vitamina, ugljenih hidrata, gvozdja. Pospešuju rast i razvoj organizma, jačaju imunitet i pospešuju varenje.
Znate li koje su prednosti žitarica generalno u ishrani?
U žitaricama se nalaze mnogi važni nutrijenti. Medju njima i vitamini B kompleksa, uključujući folnu kiselinu.Sadrže i ugljene hidrate, vitamine i minerale i vlakna koja su važna za funkcionisanje sistema za varenje.
Mala Elena -> RE: Novogodišnji Nestle nagradni konkurs za najvrednije forumaše!!! (16.12.2016 16:50:56)
Žitarice su pune vitamina, minerala i bioaktivnih supstanci koje obnavljaju crevnu floru i poboljšavaju rad probavnog trakta. Lako se vare, daju snagu usled visokog sadrzaja ugljenih hidrata i belancevina.