Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (6.12.2016 8:12:11)
|
Jutro mame! [sm=bravo.gif] za mirnu noć! Ja sam se iz navike probudila u 5,vidim H spava,nos joj otpušen, samo sam se okrenula i nastavila. I onda se probudim u 7 i ne mogu da zaspim, a ona je sad počela da kašlje i krklja. Juče smo L i ja obišle Suboticu,svašta kupile, a sad mi se raspadaju prepone,jedva pomeram noge u krevetu, šta će biti kad ustanem[sm=zmeden.gif] Voci, bepanten ili sudocrem i obavezno promeni pelene da vidiš da li je do njih. Sanjice i mojim devojčicama se desi da se javi krv na stolici, i to kad je baš tvrda ili kod H kad ne kaki svaki dan. Ništa strašno. Kad znaš da jede nešto što joj stvrdnjava stolicu odmah taj dan joj daj nešto što znaš da joj pomaže, jogurt,sveže voće, suve šljive, smokve, dobro rešenje je i isilax sirup. Maraj,kako je prošlo uspavljivanje bez tebe? [sm=smiley1.gif] Moja L se tako uspavljivala samnom,ona u krevecu,ja u bračnom i morala sam da budem sa njom, a kad sam počela da radim onda sam morala i ruku da proturim kroz rešetke kreveca. Posle nekog vremena je prestala. A H, kad joj se spava ona spava, pokupi ćebe i igračke i boli je uvo da li je neko sa njom ili ne[sm=smiley36.gif] već kao beba je bila takva,sama se uspavljivala. Danas je mikulaš,da li neka od vas praktikuje da on donosi poklone? Naš ih je već stavio u čizme,samo da se bube probude pa da vide!
|
|
|
|