Mariya -> RE: Razgovori mama 12/16 (chat) (7.12.2016 23:51:13)
|
Veče mame! Sony,pa to što si pisala je za ne poverovati! I ja sam opuštena mama,ne paničim za svaku sitnicu ali da mi dete ne jede i pije a da ne reagujem već čekam da mi ga možda dr napoji [sm=zz_banghead.gif] A izgleda da smo i mi tako prošli,da je L u ponedeljak pokupila nešto u čekaonici kod dr koja je bila krcata. Ali bar je danas bolje. Nego mi nešto paniči. Ona je povezala da je onaj ko je bolestan umre,i sad stalno pita da li će ona da umre jer je bolesna. Usta mi se raspadaju od objašnjavanja da ona nema bolest od koje bi umrla,više ne znam šta da joj kažem,kako da joj objasnim,baš se uznemiri jadna. IZVORNA PORUKA: dijana1 RR ali dzabe uvek je nered, uvek neko place i uvek neko hoce nesto nemoguce[sm=zz_redface.png] Mame sa troje dece kako se vi organizujete, da li vam je uvek sve tip top? Jao,di,kod mene je skoro uvek tako,a dve su,tek će da ih bude troje! Mislim da samo moraš da se.pomiriš sa tim da će biti tako dokle god imaš bebu / malu decu u kući. Za 4-5 godina će biti sve ok i sve na mestu [sm=smiley36.gif] Sanjice,jeste li ozdravile? Emice zar već 5? Mame [sm=zz_help.gif]hoću da pravim slano testo, tzv salt dough i ne znam šta je cream of tartar? Google translate mi kaže da je to krema od kamenca ili tartar sos [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|